Bildirim
ders çalışmak ve spor?
Lighting EVER LE Kafa lambası, LED şarj edilebilir, 2'li USB kafa lambası, kırmızı ışık ve 5 ışık modu, IPX4 su geçirmez mini alın lambası, çocuklar yetişkinler için, süper parlak kafa lambası balık tutma, kamp ve koşu için [USB kablosu dahil] : Amaz
https://www.amazon.com.tr/dp/B07WP37GQZ?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title
4 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
neden ayrılamasın dostum , ders çalışacağız diye robot olmaya gerek yok , makul miktarda kendine de zaman ayırabilirsin tabii ki
ama önce dersini hallet , sonra yap sporu . mesela saat 11 gibi bitsin dersin sonra sporunu yap 12'de de yat . öbür türlü dersten önce yaparsan zaten yorgun olduğun için ders çalışasın da gelmez , çakılır kalırsın yatağa . -
Güzeldi bu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ocaktan İtibaren Spora Başladım.Spor Yapıyorsan ve Bir Yerlere Gelmek İstiyorsan Hayatını Belirli Bir Düzende Sürdürmek Zorundasın.(Beslenme,Antreman)Bu Şekilde Derslerde Daha Disiplinli Devam Ediyor.Ayrıca Spor İnsanın Kendine Özgüvenini Arttırıyor.Kesinlikle Öneririm. -
peki hocam evde kendi halinde 2 çift dambılla yada vucüt ağırlığını kullanarak nasıl spor yapmayı önerirsin ? -
İnternette Bunun Hakkında Videoları Mevcut,Bakabilirsin. -
Dersten önce yapma sonra nalları dikiyorsun
hocam ygs çalışma sürecinde 4 ay kadar fitness yaptım.Kesinlikle yapılmaz nedenlerini söylüyorum
İlk başlarda insan güzel bir gelişim gösteriyor daha da hırslandırıyor insanı.Her an yemek yiyorsun falan her türlü aksıyor dersler.Program ağırlaştıkça çok yoruyor insanı dersin başına oturamıyordum ben.Bıraktım fitness i.Üni zamanında rahatça istedigin kadar yaparsın -
Sabahları 2 km yürüyorum, öğlenleri kafama göre koşuyorum. Akşamları da ne istersem onu yapıyorum. Beni engellemiyor. Çok yorulduysam 15 ek yatağa uzanıp derse geçiyorum. Çok ağır bir spor olmadiktan sonra zarar gelmez. Yürüyüş yapabilirsin ya da basketbol fln oyna akşamları
Yaparsın ama gelişme gösteremezsin bence. Masa başında hep bişeyler yiyorsun vs vs. Bide okul varsa hiç olmaz...
yürüyüş şınav mekik :D bunları ypaıcam
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X