< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kediçocuk -- 3 Ocak 2021; 18:5:13 > |
DERS ÇALIŞMIYORUM!!!!!
-
-
Ben de 11 im, düzen istiyor, kendini alıştırman lazım. Zamanla alışırsın, planlı git. Yapacaklarını yaz dünden. Planına bağlı kal.
İlk başlarda sevdiğin ders ve konulara çalış. Sevdiğin derslerin yapamadığın konuları olsa fena olmaz. Dediğim gibi yapacaklarını yaz, sıkılsan bile bırakma kendini, zorla. Beynin çalışmaya adapte olacak zamanla. Sistemin oturur yakında.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leader of Birmingham. -- 3 Ocak 2021; 18:4:54 > -
Pardon düzelttim peki -
Tamamdır bende düzenleyim mesajı.
-
11 olsam asırı derecede zorlamazdım kendimi ders calısmak için. sadece erken kalkardım ve problem geometri çalışırdım. bunu düzenli bir periyota baglamak 11 için ideal. 12de zaten ayı gibi çalısacaksınız isteseniz de istemeseniz de. 12ye problem geometri üstün olarak girmek bile çok büyük basarı olur
-
Azdan başla. Günde 1 saat aralıksız çalışarak başlamak kolay olur. Sonra bunu 1 saat + 1 saate çıkarırsın. -
önce bir berber meselesini hallet koçum 20 lira cidden fazla.
-
İroni mi 😅 -
quote:
Orijinalden alıntı: kediçocuk
İroni mi 😅yok lan ne ironisi ciddiyim utanma söyle bende gençliğimde senin gibiydim çok üzülürsün bu naifliğinle.
allah bilir tek başına yemek salonunda yemekde yiyemiyorsundur sen şimdi.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X