Bildirim
Ders saydırma konusu(onemli)
Orret Home Dijital Mutfak Terazisi, Paslanmaz Çelik Yüzeyli Hassas Tartı, Dara İşlevi, LCD Ekran,Piller Dahil 5 Birim Dönüştürme, Otomatik Kapanma Özellikli, 5 kg Kapasite : Amazon.com.tr: Mutfak
https://www.amazon.com.tr/Orret-Home-Paslanmaz-D%C3%B6n%C3%BC%C5%9Ft%C3%BCrme-%C3%96zellikli/dp/B0D62XF3SC/ref=zg_m_mg_g_56453957031_m_sccl_2/262-9977704-9917659?psc=1
12 sa. önce paylaşıldı
Lepro LED el feneri LE2050, son derece parlak LED el feneri, klipsli, yakınlaştırılabilir kamp el lambası, 5 modlu, su geçirmez el feneri, kamp, dış mekan, doğa yürüyüşü, balık tutma, hediye : Amazon.com.tr: Yapı Market
https://www.amazon.com.tr/dp/B0932Y7YK4
14 sa. önce paylaşıldı
Gigabyte Aero 14 Oled BMF-H2TRBB3SH i7-13620H 16 GB 512 GB SSD RTX4050 14" W11H Dizüstü Bilgisayar Fiyatları ve Özellikleri
https://www.n11.com/urun/gigabyte-aero-14-oled-bmf-h2trbb3sh-i7-13620h-16-gb-512-gb-ssd-rtx4050-14-w11h-dizustu-bilgisayar-53726405?magaza=ebrarbilgisayar
geçen hafta paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Up up up
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yokmu bilenn
bende ktu de hazırlık muafiyet sınavı verdim itu inşaat istiyorum ona saydırmayı araştırıyorum bir sey bulursam yazarım -
itü profun geçerliliğini bilmiyorum. 2 yıl ise saymazlar. ama yıldızın profuna girersen rahat geçersin diye düşünüyorum, bariz kolaymış itüninkine göre. -
Eyvallah olur inşallah
quote:
Orijinalden alıntı: tolgaarslan66
itü profun geçerliliğini bilmiyorum. 2 yıl ise saymazlar. ama yıldızın profuna girersen rahat geçersin diye düşünüyorum, bariz kolaymış itüninkine göre.
peki ben ktude muafiyet sınavını verdim itu bunu sayarmı bir bilginiz varmı -
kesinlikle saymaz. toefl, ielts ve birkaç üniversite dışında saymazlar. -
quote:
kesinlikle saymaz. toefl, ielts ve birkaç üniversite dışında saymazlar.
hiç sans yok tıp bıraktım 1 sene daha kaybedemem -
quote:
Orijinalden alıntı: 6555
quote:
hiç sans yok tıp bıraktım 1 sene daha kaybedemem
hocam çok konunuzun dışında bi soru soracagım ama niye tıpı bıraktınız? -
quote:
Orijinalden alıntı: KerodethsTurcia
quote:
Orijinalden alıntı: 6555
quote:
hiç sans yok tıp bıraktım 1 sene daha kaybedemem
hocam çok konunuzun dışında bi soru soracagım ama niye tıpı bıraktınız?
kaedeş 1.sınıfı okudum mesleğin bana gore olmadığı asıl egilimlemim farklı olduğunu farkettim eger tıp yazacaksak tecrübelerimi paylasabilirim
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X