Şimdi Ara

Ders Seçimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
301
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Ben bir Anadolu Öğretmen Lisesi'nde 9. sınıf öğrencisiyim. Sanırım Nisan ayının sonlarına doğru ders seçeceğiz. Benim hedefim iyi yerlerde İktisat-Hukuk-İşletme-Siyaset Bilimi gibi bölümler okumak. Yani eşit ağırlık. Fakat kafamda şöyle bir soru işareti var. Acaba 10. sınıfta sayısal olup sonra eşit ağırlığa mı devam etsem ? Böyle yaparak fen derslerinde daha başarılı olacağımı söylüyorlar fakat coğrafya, tarih, edebiyat, dil anlatım gibi sözele dayalı derslerde eksik olacağını söylüyorlar.

Ne Yapmalıyım, Düşünceleriniz Nelerdir ?

Teşekkürler

• Önu diyenleri topla yak. Ne kadar saçma! O kişiler sayısalcıları ultra süper zeki görüp TM-Sözel-Dil bölümündekilere salak der. Git TM'ne oku adam akıllı aynı zamanda da dershanedeki/okulundaki hocalarından fenden ders al. Eğer TM istiyorsan TM okuyacaksın bu kadar basit.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: burock1997

Önu diyenleri topla yak. Ne kadar saçma! O kişiler sayısalcıları ultra süper zeki görüp TM-Sözel-Dil bölümündekilere salak der. Git TM'ne oku adam akıllı aynı zamanda da dershanedeki/okulundaki hocalarından fenden ders al. Eğer TM istiyorsan TM okuyacaksın bu kadar basit.

burock1997 çok sağol önerin için. Başka fikirler olan arkadaşlar var mı ?
  • Arkadaşlar tavsiyeleriniz yok mu ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Üniversitede Alttan Ders Alma
    9 yıl önce açıldı
    ders seçim heyecanı
    2 hafta önce açıldı
    TUS dersane seçimi yardım
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.