Ben bir Anadolu Öğretmen Lisesi'nde 9. sınıf öğrencisiyim. Sanırım Nisan ayının sonlarına doğru ders seçeceğiz. Benim hedefim iyi yerlerde İktisat-Hukuk-İşletme-Siyaset Bilimi gibi bölümler okumak. Yani eşit ağırlık. Fakat kafamda şöyle bir soru işareti var. Acaba 10. sınıfta sayısal olup sonra eşit ağırlığa mı devam etsem ? Böyle yaparak fen derslerinde daha başarılı olacağımı söylüyorlar fakat coğrafya, tarih, edebiyat, dil anlatım gibi sözele dayalı derslerde eksik olacağını söylüyorlar.
Ne Yapmalıyım, Düşünceleriniz Nelerdir ?
Teşekkürler
Önu diyenleri topla yak. Ne kadar saçma! O kişiler sayısalcıları ultra süper zeki görüp TM-Sözel-Dil bölümündekilere salak der. Git TM'ne oku adam akıllı aynı zamanda da dershanedeki/okulundaki hocalarından fenden ders al. Eğer TM istiyorsan TM okuyacaksın bu kadar basit.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
quote:
Orijinalden alıntı: burock1997
Önu diyenleri topla yak. Ne kadar saçma! O kişiler sayısalcıları ultra süper zeki görüp TM-Sözel-Dil bölümündekilere salak der. Git TM'ne oku adam akıllı aynı zamanda da dershanedeki/okulundaki hocalarından fenden ders al. Eğer TM istiyorsan TM okuyacaksın bu kadar basit.
burock1997 çok sağol önerin için. Başka fikirler olan arkadaşlar var mı ?