Şimdi Ara

dersanede sınıf belirleme sınavı neye göre yapılıyorr???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
2.959
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ben final dersanesine gidiyorum. ağustosun 20 sinde sınıf belirleme sınavları yapılacakmış. peki bu sınav ygs ye göre mi olck? ben ea cıyım hem ygs hem lys mi olacak ?????

• Ben de finale gidiyorum. Bizim sinav 13 agustosta olacak ve ben dershaneye sordum sinav ygs agirlikli olacakmis cogu soru ygs denmis.
  • Bu tip sınavlar genellikle YGS biçiminde olur.
  • Arkadaşım ben 4 yıllık final öğrencisiydim bu sene bitirdim inşallah 2. girişimle.Bu tip sınavlar ygs olarak yapılır.Ama sonuçlar genelde açıklanmaz.Çünkü bazen ne ypaarsan yap seni görmek istedikleri sınıfa koyarlar.Bu kadar önemseme bu sınavları.Gir bildiğini yap.O sınava girmeyip derece sınıfına konan arkadaşlar var.Bu arada şunu da söyleyeyim.Sınıf atlamak istiyosan ilk 1 ay yırt kendini.İlk 1 ay atladın atladın yoksa atlasan da konular kaçırırsın başına bela olur.

Sınav maratonunuzda başarılar.
  • Ygs biçiminde oluyor arkadaşın dedigi gibi.Hatta ben geçen sene kayıda gittikten sonra orada duran awrat şey demişti 1.bölümün nasıl demişti bende kötü dedim ozaman 1.bölüme çalışmanda fayda var cunku seviye belirleme sınavı yapılacak ve sınıflar belirlenecek demişti.Hatta daha sonra çok büyük net değişiklikleri olanlar neticesinde sınıflar sürekli değişecek demişti.
  • Fem dershanesindeyim ve bizde kesin ygs olacağı söylendi.Ama fdd de derece grubundan tanıdıklarım hepsi yüzde yüz burslu onlara özel limit türev analitik geometri fln bitmiş.Ayrıca 10.sınıf konularını da full bitirmişler.
  • hepinize teşekkürler arkadaşlar. benimde mat 1 mat2 ye göre daha iyi biraz. derece sınıfına girmek istyrm çnkü; dier sınıflara pek ilgi göstermiyorlarmş die duydum ondan
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ben de Haziranın ikinci haftası girdim sınava ve hayatımda gördüğüm bütün konular vardı nerdeyse yaptık bişeyler bakalım hayırlısı..
  • bızım sınavda 10 eylulde samsun fınalde ben 11.sınıfa gectım ve sayısal ogrencısıyım bu sınav mufredatını bılen kısıler yazsın lutfen
  • biri finalin veya fem in sınıf belirleme sınavını paylaşabilirmi 12.sınıf yada mezun için olanı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.