Şimdi Ara

Dersanede yalnız kalmamak için ne yapmalıyım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
1.542
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ya dersaneye yeni yazıldım ama arkadaşım hiç yok sizce arkadaş çevremi genişletmek için ne yapmalıyım?

• ilkönce kimin ynında oturuyorsan ona bir gülümseme ile adını söyle ve tanış gerisi zaten gelir
  • quote:

Orijinalden alıntı: çaaari

ilkönce kimin ynında oturuyorsan ona bir gülümseme ile adını söyle ve tanış gerisi zaten gelir
    SAOL
  • sınıfa girdiğin anda başını öne eğme.yanına oturduğun kişi konuşkan olsun.o da girişken değilse bütün sene oturursunuz yoksa.onun için bak hoca yokken hangisi konuşup gülüyosa onun yanına otur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: shelos

SAOL

Alıntıları Göster
    merak etme 1 haftaya kalmaz herkesle arkadaş olursun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: retey

merak etme 1 haftaya kalmaz herkesle arkadaş olursun.

Alıntıları Göster
    En güzel kızla arkadaş ol sonra herkes bu kızı bana ayrla demek için senle arkadaş olur
  • quote:

SAOL

Alıntıları Göster
    ya bırak ona adını sormayı buna adını söylemeyi.biraz konuşkan ol.çekingen olma hocalarınla derste muhabbet et.böylece sınıfta kendini öne çıkar.genelde duvar dibi ve arka sıraları seç.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Malâyani

En güzel kızla arkadaş ol sonra herkes bu kızı bana ayrla demek için senle arkadaş olur

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Malâyani

aslında bu fikir aklıma yattı SAOL

• quote:

Orijinalden alıntı: çaaari

ilkönce kimin ynında oturuyorsan ona bir gülümseme ile adını söyle ve tanış gerisi zaten gelir
    quote:

Orjinalden alıntı: çaaari

Evet

Eğer sessiz kalmayı tercih edersen de bir süre sonra kızlar yanına gelmeye başlıyor niye hiç konuşmuyorsun diye

Artık tercih senin

• quote:

Orijinalden alıntı: KüçükPrens

quote:

Orjinalden alıntı: çaaari

Evet

Eğer sessiz kalmayı tercih edersen de bir süre sonra kızlar yanına gelmeye başlıyor niye hiç konuşmuyorsun diye

Artık tercih senin

Alıntıları Göster
    İlk 1ay biraz sıkıcı geçer ama sonra belli bi çewren olur.Sonra bu çewrendekilerinde arkadaşlarıyla tanışa tanışa manyak ortam yaparsın Tabi böle şeylere açık olman gerek Mesele kötü bi örnek ama eğer sigara içiyosan bu işler daha rahat oluyo

• quote:

Orijinalden alıntı: metintekin

İlk 1ay biraz sıkıcı geçer ama sonra belli bi çewren olur.Sonra bu çewrendekilerinde arkadaşlarıyla tanışa tanışa manyak ortam yaparsın Tabi böle şeylere açık olman gerek Mesele kötü bi örnek ama eğer sigara içiyosan bu işler daha rahat oluyo

Alıntıları Göster
    hepinizin önerisini deneyeceğim sağoLun

• quote:

hepinizin önerisini deneyeceğim sağoLun

Alıntıları Göster
    ohaaaa be bunudamı okuyacaktık en kolay şey bunlar bee yakında nasıl tuvaletegıdecegınızı soracaksınız gıt bırının yanına ben bılmem ne de gerıse gelır zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: TIGERSHARK

ohaaaa be bunudamı okuyacaktık en kolay şey bunlar bee yakında nasıl tuvaletegıdecegınızı soracaksınız gıt bırının yanına ben bılmem ne de gerıse gelır zaten

Alıntıları Göster
    bence boşver arkadaş olma kimseyle çünkü çıkışta halı saha maçları yapmya başlarsın hadi biyerlere gidelimler başlar heleki kız arkadaş bulursan kendine hayatının en onemli senesinde sorunla boğuşup konsantrasyon bozukluğu yaşayabilirsin zaten dershane arkadaşlığı dershane bitince sona erer

• quote:

Orijinalden alıntı: TIGERSHARK

Alıntıları Göster
    KızlarLa daLqa qeç herkes senin arkanda oLacaktır

• quote:

Orijinalden alıntı: Şair-i Maderzat

KızlarLa daLqa qeç herkes senin arkanda oLacaktır

Alıntıları Göster
    selamı sabahı kımseden eksık etme 1. kural bu.
    2. kural cool ol. soğuk ol demıyorum ama cıvık olma. :)kızların ılgısını cekersın. bırde kız pesıne asla dusme erkeklerden dıslanırsın. erkeklerke kaynas once boylece kızların ılkgısını de cekersın.
    tavrın sakın olakı ben onlara dıl onlar bana gelsın olmasın. ama herkesede atlama
    secıcı davran. klassan klas bırı ıle takıl....

• quote:

Orijinalden alıntı: ufuk_acar

2. kural cool ol. soğuk ol demıyorum ama cıvık olma. :)kızların ılgısını cekersın. bırde kız pesıne asla dusme erkeklerden dıslanırsın. erkeklerke kaynas once boylece kızların ılkgısını de cekersın.
    tavrın sakın olakı ben onlara dıl onlar bana gelsın olmasın. ama herkesede atlama

Alıntıları Göster
    arkadaşlık zamanla olur normal bu durumlar :)

• quote:

Orijinalden alıntı: ufuk_acar

Alıntıları Göster
    arkadaşının olması için kasma bence çok fazla,dershanelerde arkadaş iyi ama çoğu zaman kötü etkileyebiliyor insanı,sen otur dersine çalış,puanlarını yükselt,zaten birileri etkilenip yanına geliyor o zaman

• quote:

Orijinalden alıntı: FCK®

arkadaşlık zamanla olur normal bu durumlar :)

Alıntıları Göster
    kız yanı bul süper oluyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: metintekin

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: metintekin

Sen dinleme arkada.Sigara içiyorsan sigara içen aptal,sigara içmenin bir *ok olduğunu sanan adamlar gelir senin arkadaşın olur.Öylesi adamda lazım değil zaten.

• quote:

Orijinalden alıntı: KüçükPrens

quote:

Orjinalden alıntı: metintekin

Sen dinleme arkada.Sigara içiyorsan sigara içen aptal,sigara içmenin bir *ok olduğunu sanan adamlar gelir senin arkadaşın olur.Öylesi adamda lazım değil zaten.

Alıntıları Göster
    hangi dersaneye gidiyorsun ona göre akıl vercem :D

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.