ya dersaneye yeni yazıldım ama arkadaşım hiç yok sizce arkadaş çevremi genişletmek için ne yapmalıyım?
ilkönce kimin ynında oturuyorsan ona bir gülümseme ile adını söyle ve tanış gerisi zaten gelir
quote:
Orijinalden alıntı: çaaari
ilkönce kimin ynında oturuyorsan ona bir gülümseme ile adını söyle ve tanış gerisi zaten gelir
SAOL
sınıfa girdiğin anda başını öne eğme.yanına oturduğun kişi konuşkan olsun.o da girişken değilse bütün sene oturursunuz yoksa.onun için bak hoca yokken hangisi konuşup gülüyosa onun yanına otur.
quote:
Orijinalden alıntı: shelos
SAOL
Alıntıları Göster
merak etme 1 haftaya kalmaz herkesle arkadaş olursun.
quote:
Orijinalden alıntı: retey
merak etme 1 haftaya kalmaz herkesle arkadaş olursun.
Alıntıları Göster
En güzel kızla arkadaş ol sonra herkes bu kızı bana ayrla demek için senle arkadaş olur
quote:
SAOL
Alıntıları Göster
ya bırak ona adını sormayı buna adını söylemeyi.biraz konuşkan ol.çekingen olma hocalarınla derste muhabbet et.böylece sınıfta kendini öne çıkar.genelde duvar dibi ve arka sıraları seç.
En güzel kızla arkadaş ol sonra herkes bu kızı bana ayrla demek için senle arkadaş olur
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: Malâyani
aslında bu fikir aklıma yattı SAOL
quote:
Orijinalden alıntı: çaaari
quote:
Orjinalden alıntı: çaaari
Evet
Eğer sessiz kalmayı tercih edersen de bir süre sonra kızlar yanına gelmeye başlıyor niye hiç konuşmuyorsun diye
Artık tercih senin
quote:
Orijinalden alıntı: KüçükPrens
quote:
Orjinalden alıntı: çaaari
Evet
Eğer sessiz kalmayı tercih edersen de bir süre sonra kızlar yanına gelmeye başlıyor niye hiç konuşmuyorsun diye
Artık tercih senin
Alıntıları Göster
İlk 1ay biraz sıkıcı geçer ama sonra belli bi çewren olur.Sonra bu çewrendekilerinde arkadaşlarıyla tanışa tanışa manyak ortam yaparsın Tabi böle şeylere açık olman gerek Mesele kötü bi örnek ama eğer sigara içiyosan bu işler daha rahat oluyo
quote:
Orijinalden alıntı: metintekin
İlk 1ay biraz sıkıcı geçer ama sonra belli bi çewren olur.Sonra bu çewrendekilerinde arkadaşlarıyla tanışa tanışa manyak ortam yaparsın Tabi böle şeylere açık olman gerek Mesele kötü bi örnek ama eğer sigara içiyosan bu işler daha rahat oluyo
Alıntıları Göster
hepinizin önerisini deneyeceğim sağoLun
quote:
hepinizin önerisini deneyeceğim sağoLun
Alıntıları Göster
ohaaaa be bunudamı okuyacaktık en kolay şey bunlar bee yakında nasıl tuvaletegıdecegınızı soracaksınız gıt bırının yanına ben bılmem ne de gerıse gelır zaten
quote:
Orijinalden alıntı: TIGERSHARK
ohaaaa be bunudamı okuyacaktık en kolay şey bunlar bee yakında nasıl tuvaletegıdecegınızı soracaksınız gıt bırının yanına ben bılmem ne de gerıse gelır zaten
Alıntıları Göster
bence boşver arkadaş olma kimseyle çünkü çıkışta halı saha maçları yapmya başlarsın hadi biyerlere gidelimler başlar heleki kız arkadaş bulursan kendine hayatının en onemli senesinde sorunla boğuşup konsantrasyon bozukluğu yaşayabilirsin zaten dershane arkadaşlığı dershane bitince sona erer
quote:
Orijinalden alıntı: TIGERSHARK
Alıntıları Göster
KızlarLa daLqa qeç herkes senin arkanda oLacaktır
quote:
Orijinalden alıntı: Şair-i Maderzat
KızlarLa daLqa qeç herkes senin arkanda oLacaktır
Alıntıları Göster
selamı sabahı kımseden eksık etme 1. kural bu. 2. kural cool ol. soğuk ol demıyorum ama cıvık olma. :)kızların ılgısını cekersın. bırde kız pesıne asla dusme erkeklerden dıslanırsın. erkeklerke kaynas once boylece kızların ılkgısını de cekersın. tavrın sakın olakı ben onlara dıl onlar bana gelsın olmasın. ama herkesede atlama secıcı davran. klassan klas bırı ıle takıl....
quote:
Orijinalden alıntı: ufuk_acar
selamı sabahı kımseden eksık etme 1. kural bu. 2. kural cool ol. soğuk ol demıyorum ama cıvık olma. :)kızların ılgısını cekersın. bırde kız pesıne asla dusme erkeklerden dıslanırsın. erkeklerke kaynas once boylece kızların ılkgısını de cekersın. tavrın sakın olakı ben onlara dıl onlar bana gelsın olmasın. ama herkesede atlama secıcı davran. klassan klas bırı ıle takıl....
Alıntıları Göster
arkadaşlık zamanla olur normal bu durumlar :)
quote:
Orijinalden alıntı: ufuk_acar
Alıntıları Göster
arkadaşının olması için kasma bence çok fazla,dershanelerde arkadaş iyi ama çoğu zaman kötü etkileyebiliyor insanı,sen otur dersine çalış,puanlarını yükselt,zaten birileri etkilenip yanına geliyor o zaman
quote:
Orijinalden alıntı: FCK®
arkadaşlık zamanla olur normal bu durumlar :)
Alıntıları Göster
kız yanı bul süper oluyo
quote:
Orijinalden alıntı: metintekin
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: metintekin
Sen dinleme arkada.Sigara içiyorsan sigara içen aptal,sigara içmenin bir *ok olduğunu sanan adamlar gelir senin arkadaşın olur.Öylesi adamda lazım değil zaten.
quote:
Orijinalden alıntı: KüçükPrens
quote:
Orjinalden alıntı: metintekin
Sen dinleme arkada.Sigara içiyorsan sigara içen aptal,sigara içmenin bir *ok olduğunu sanan adamlar gelir senin arkadaşın olur.Öylesi adamda lazım değil zaten.
Alıntıları Göster
hangi dersaneye gidiyorsun ona göre akıl vercem :D