Şimdi Ara

Dershane gerekli mi? Pisman misiniz? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
42
Cevap
2
Favori
4.915
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gereksiz deneme icin yazilin bir yere yeter

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Gitmedim pişman değilim.
    Güzel bir kütüphane ve telefonunu şarj edebilecek bir yer bulursan senden iyisi yok.
    Gereksiz rekabet yok, boş konuşan rehberlikci yok, Bir kantine zorunlu değilsin istediğin yere gidip yemek yersin.

Ders çalışırken canın mı sıkıldı? Çık parka otur tek başına yarım saat. Para vermek zorunda değilsin.

Deneme sorun olur dersen ilk dönem kendin yapar ikinci dönem bir kursa kaydolursun. Bana kalırsa tr genellerine girsen yeter.
    Tabi bunlarin çoğunluğu iradene bagli. Eğer sınavla uğraşacaksan bu dediklerim yeter artar bile.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muradovoski -- 18 Haziran 2020; 2:7:49 >
  • Hepinize cok tesekkur ederim

• gereksiz.oraya vereyecegin parayi 5-10kyı saglam pcye ve birazini yemek yemeye ayirsan en kral dershaneden daha iyi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gitmedim ama okul kurslari var arada katildim sonra boku cikinca biraktim bence dershane tek artisi eger kalabalilsa deneme sinavlari baska artisi yok para tuzagi gibi goruyorum.

• Bizim okulda rekabet ortamı pek yoktu.Bu açıdan iyi oldu gitmem.

• Evde çalışman için bir odan varsa
    Derse odaklanma konusunda herhangi bir sıkıntın yoksa çevrende de yapamadığın sorulara yardımcı olabilecek arkadaşların varsa kesinlikle evde çalış
    Istanbul da olduğunu varsayıyorum muhtemelen toplu taşıma kullanicaksin yol da insanı yoruyor zaman acısından da kayıp

• Hava değişimi şart bence. Dersleri dinlemedim neredeyse hiç, hocalar arkada kendi halimde takılmama izin veriyordu ama ev veya okul olmayan bir ortam olması çok iyi geliyor

• mezun yılımdayım,12 iken dersaneye gittim.öncelikle bu tamamen sana bağlı bir durum.

12.sınıf iken hedefim harp okuluydu,çok fazla kasmama gerek yoktu,dersaneye gırgır şamata yapmaya gidiyordum,faydası oldu mu? neredeyse hiç.fiziği temelini anlamamı sağladı sadece.

bu sene dersaneye gitmedim.çalışmaya oldukça geç başladım,kasım-aralık civarı,ama motivasyonum yüksek olduğu için dersane senesinden daha iyi durumdayım.eksikliğini birkaç konuda hissettim.deneme ve soru çözümü gibi.soru çözümü imkanım fazla olsaydı iyidi .ancak motivasyon kaybı yaşadım biraz.velhasıl tamamen sana bağlı,eğer motivasyonunu yüksek tutarsan,düzenli çalışırsan hiçbirşey önünde duramaz kardeşim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C17A88095 -- 13 Temmuz 2020; 21:28:31 >
  • Kısa yazmak istiyorum konu zaten uzun yorum dolu.
    Kendi disiplinini sağlayabiliyosan internette kaynak bol, sağlayamıyosan dersane seni çalıştırır

• Dershaneye disiplin sağlamak için gidebilirsin. Bir süre sonra evde sıkılırsın tabi kütüphane dershaneden daha iyi bence

• Ben 1-2 ay gittim çok pişman oldum sonra nasıl ayrılacağım diye kafayı yiyebilirsin

• yemin ediyorum kesinlikle gerekli değil az buçuk iraden varsa kesinlikle yeterli ha yoksa şunuda söyleyeyim dershanede etki etmez

• Bu sene marttan beri kapalı, bakalım dershane gerekli mi sıralamalar geldiğinde göreceğiz :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Toxically II -- 18 Haziran 2020; 10:22:12 >
  • Şuandaki aklım olsa sene başında dershaneye yazılmazdım. Dershane çok ama çok gereksiz.(Eğer evde çalışma ortamı ve imkan varsa)
  • Yakın arkadaşınla kütüphaneye git 10 kat faydalı olur biz pişman olduk gittiğimiz için
  • dibine kadar pişmanım para ve zaman kaybı son 1 aydır kütüphane de kendim daha verimli çalışıyroum
  • Kesinlikle çok gereksiz bir meslek liseli olmama rağmen söylüyorum. Sadece denemeler için yazılabilir. Ben derslere girmeyip kütüphaneye gidiyordum çünkü vaktimi boşa alıyordu. Onun yerine kutupahneye git yani

• fermanı veriyorum aga:
    dershanenin iyi yönleri:
    ortam var
    rekabet var
    hocalar iyiyse faydası olabilir (youtubedaki hocalar da işinin ehli)
    denemeler var 8 ayda toplam 10 20 falandır (onun yerine git 100 liraya 3 5 deneme paketi al 345 6 lı 3d 5 li limit avantaj gibi vs.)
    denemeler sınıf ortamında

kötü yanları
    gününün 6 saatini yer dershane bazı günler yok tabi
    baya salak elamanlar var hiç sekmez her sınıfa 5 mal değneği atarlar
    en kötü cebinden 5 bin tl gider
    iyi oldugunuz derslerden gereksiz çalışmalar yapmanız gerekebilir

ŞAHSİ TAVSİYEM:

Seneyi en ince ayrıntısına kadar planlayıp kütüphane gitmek /sabah 9-10 akşam 3-5 mesaisi memur misali yapıp günü kapatmak sonra free takılırsın
    ayrıca en iyi öğrenme bireysel öğrenmedir tecrübeyle sabittir
    zayıf oldugunuz dersten iyi bir özel hoca tutabilirsiniz /şart değil tabi ki

böyle işte

• Gerek yok para tuzağı. Evde ortamın yoksa kütüphaneye git. İraden yoksa hedefini tutturamazsın zaten.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.