Şimdi Ara

dershane hocam 3310 kullanıyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
1
Favori
1.833
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: serseri006

senin gibi asosyal değil sürekli nette takılmak zorunda kalmıyor anladın mı şimdi niye 3310 kullandığını

şimdi herşeyi daha iyi anlıyorum.hayata farklı bir açıdan bakmayı öğrendim saol
  • quote:

Orijinalden alıntı: amemo

quote:

Orijinalden alıntı: serseri006

senin gibi asosyal değil sürekli nette takılmak zorunda kalmıyor anladın mı şimdi niye 3310 kullandığını

şimdi herşeyi daha iyi anlıyorum.hayata farklı bir açıdan bakmayı öğrendim saol

adına sevindim
  • 3310 Gibi bir telefon ile gelme lüksün olmadığı için gelemeyeceksin
  • oooo ağır liseli bu oyle boyle değil
  • 3310 diyip geçmeyin.Polisler onla kapı kırıp baskın yapıyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: amemo

sazan.avi felan deil.yıl olmuş 2012 kadın hala 3310 ile derste hiç utanmadan telefonla konuşuyo.öğle yaşlı çirkin felan zannetmeyin.genç güzel sarışın bi bayan.çoğu zaman 3310 ile geliyor ama arada I phone benzeri bi telefon çıkartıp geliyor.bazen oluyor bu.çakma bi telefon olduğunu sanmam.ama genelde 3310 :D hiç utanmıyor yaw kadın.ben dershaneye 3310 ile gitsem maskara olurum

edit:imla

no ss no guven
  • En iyisini yapmış 60 takside iphone alıp içine kontör yükleyemedikten sonra yada faturasını ödeyemedikten sonra ne anlamı kalıyor iphone kullanmaın ? Ben şuanki telefonumu 5 yıldır kullanıyorum nokia 6630 bozulmadıktan sonrada değiştirmeye niyetim yok. Mekanlarda kızlara hava atıcam diye binlerce lira bayılamam ben
  • hoca ayıp etmiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sikörtıl

quote:

Orijinalden alıntı: kick down

ne var bunda bende geçen haftaya kadar 6300 kullanıyordum ve 5 sene kullandım telefon alo desin yeter kimsede çıkıp bune demedi bunları söylediğine göre özgüvenin baya düşük

Ben hala kullanıyorum

hakkın rahmetine kavuşmasaydı bende kullanırdım
  • Hocanın belki ipod touch u filan vardır ve yanında da 3310 kullanıyordur olamaz mı ?
  • bi telefon alıver bari hocana hem belki kalbinide kazanırsın
  • Forum cope dondu yeminle. Neymis efendim utaniyomus. Bide bunun icin konu acmis.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Senin gibi kişilik yoksunu bir veletten niye utansın ki?İsterse açar tetris oynar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mertcan.

quote:

Orijinalden alıntı: illiminatucu

serserilerin kafasına fırlatıyordur

aha bu da 3310 dan yazıyo

• quote:

Orijinalden alıntı: illiminatucu

serserilerin kafasına fırlatıyordur.

Yarıldım
  • 3310 gibi telefonmu var ya her eve lazım
    takozyaparsın hırsızın kafasına atarsın kullanım alanı cok yanı iphone da sanal seyler icin kullanırsın bu reel de ısıne yarar
    daha ıyı bı telefon kesınlıkle
  • ulan ya ne acayip milletiniz. telefonla statü veya populerlik kazanılmıyor evladım.
  • ooo ben üniversitedeyken koskoca profesörler de böyle eski telefonları kullanırlardı şaşar kalırdık. şimdi çok normal geliyor.
  • Seni ilgilendirir mi kadının telefonu? Bu düşüncen doğru değil.
  • antenli telefon kullanan bi tanıdığım var
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.