Şimdi Ara

dershane hocam 3310 kullanıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
1
Favori
1.833
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sazan.avi felan deil.yıl olmuş 2012 kadın hala 3310 ile derste hiç utanmadan telefonla konuşuyo.öğle yaşlı çirkin felan zannetmeyin.genç güzel sarışın bi bayan.çoğu zaman 3310 ile geliyor ama arada I phone benzeri bi telefon çıkartıp geliyor.bazen oluyor bu.çakma bi telefon olduğunu sanmam.ama genelde 3310 :D hiç utanmıyor yaw kadın.ben dershaneye 3310 ile gitsem maskara olurum

edit:imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amemo -- 5 Şubat 2012; 19:31:15 >

• ona bakılırsa iphone 3gde eskidi fakat kullananlar var
  • 3310 ama kendi parasıyla almıştır baba parasıyla değil rezil olunucak bir durum yok.
  • serserilerin kafasına fırlatıyordur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: StoryLine

3310 ama kendi parasıyla almıştır baba parasıyla değil rezil olunucak bir durum yok.

+59

• Denizli Uğur?
  • Evinde oyun konsolu var belki ne biliyorsun arkadaşım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ikinci hattını kullanıyordur ben de ikinci hattımı 3310 ile kullanıyorum. hayret edilecek bir durum yok.
  • bizimde matmatçı kullanıyo
  • Taktığın şeye bak liseli :)
  • Senin gibi gösteriş meraklısı değildir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Social Engineering

quote:

3310 ama kendi parasıyla almıştır baba parasıyla değil rezil olunucak bir durum yok.

+59

Tekirdağ'lı mısın?
  • quote:

Orijinalden alıntı: illiminatucu

serserilerin kafasına fırlatıyordur

aha bu da 3310 dan yazıyo
  • ne var bunda bende geçen haftaya kadar 6300 kullanıyordum ve 5 sene kullandım telefon alo desin yeter kimsede çıkıp bune demedi bunları söylediğine göre özgüvenin baya düşük

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trafik cenavarı -- 5 Şubat 2012; 19:43:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Psiqomaniack

quote:

Orijinalden alıntı: Social Engineering

quote:

+59

Tekirdağ'lı mısın?

hee
  • bencede telefonun hiç önemi yok iphone 4s te de konuşuyorsun 3310'da da zaten telefon iletişim amaçlı yapılmıştır hava amaçlı değil
  • 3310 kötü bir telefon mu sayın liseli?
    Vay anasını be 3310 sen ne hallere düştün millet rezil oluyormuş bunu kullanınca..
    Söyleyecek söz bulamıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mobile Prof. -- 5 Şubat 2012; 19:56:35 >
  • senin gibi asosyal değil sürekli nette takılmak zorunda kalmıyor anladın mı şimdi niye 3310 kullandığını
  • quote:

Orijinalden alıntı: kick down

ne var bunda bende geçen haftaya kadar 6300 kullanıyordum ve 5 sene kullandım telefon alo desin yeter kimsede çıkıp bune demedi bunları söylediğine göre özgüvenin baya düşük

Ben hala kullanıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • keşke ilk çıktığında adlığım 3310nu duvardan duvara vurarak bozmasaydım şimdi kullanırdım nostalji olurdu be iphone kadar ilgi çeker valla
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.