Şimdi Ara

dershane için hafta içi mi, hafta sonu mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.895
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar, mezunum hafta içi mi dershane önerirsiniz salıdan cumaya kadar yoksa sadece Cumartesi pazar olan hafta sonu mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Zaten şu an için dershane sadece haftasonu diye biliyorum ben .
  • karavahset kullanıcısına yanıt
    bir tek fem illegal olarak hafta içi yapıyor insallah seçimden sonra topunu kapatırlar
  • crustboy C kullanıcısına yanıt
    akp iktidar olamayacağına göre sikinti yok hocam :)
    edit: hayır sana ne zararı var?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -MRX- -- 8 Ekim 2015; 20:48:41 >
  • karavahset kullanıcısına yanıt
    haftaiçi olan da var o yüzden kararsız kaldım.

• -MRX- kullanıcısına yanıt
    Nasıl ne zararı var adamlar 70'den beri devletin içine işledi.Ak Partiyi savunduğumdan değil fakat Cemaat tarihine bakarsanız bu zararlı faatliyetlerine karşı bugün ki kadar etkin mücadeleyi başka zaman göremezsiniz. Adamlar vatana ihanet namına ne varsa yapıyorlar medyaları Hdpyi şirin gösteriyor. Bizi Uluslararası camiaya şikayet ediyorlar. İnsanlara kaset ile şantaj yapıyorlar. Ülkenin okuyan neslini hizmet adı altında kendisine köle ediyor yap kazan yapmazsan kaybettiririm mantığı ile ve devletin her kademesinde türediler şimdi bana Ak Parti palazlandırdı demeyin çünkü Cemaat nerden baksan 40-45 yıllık Ak parti 15 yıllık. Ben kim büyütmüş onda değilim. Ben ülkeye verdiği zarardayım. Sadece Risale-i Nur çizgisinde kalsalardı keşke, sadece dinin güzelliğini anlatsalardı insanlara yani cemaat asıl manasına odaklansaydı. Ama gel gelelim devleti ele geçirmek. Bu cidden affedilemez.Ve bunları hemen yazdım Cemaatin hem İslama hem de Türkiyeye verdiği zarar sadece bunlar değil.Ha faydası yok mu var tabanındaki insanlar melek gibi ama üst kademeleri...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SerKrc -- 8 Ekim 2015; 20:59:44 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• SerKrc kullanıcısına yanıt
    arkadaş sen ygs lys forumunda siyaset yapmak için mi kalıyorsun sadece. tüm postların siyasi kimsin lan ajan mısın?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    YKS'YE 1 HAFTA KALA NE YAPMALI?
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • -MRX- kullanıcısına yanıt
    "Lan" ne?Cidden edebinle konuşsan birşeyin mi eksiliyor? Postlarımın hepsi siyasi değil. Ve postlarım seni ilgilendirmez.

edit:Fem dershanesine gittim 2 sene ve bu sene gitmedim siyasi sebeplerden. Devletime ihanet eden ve paragöz müdürümüz sayesinde soğudum femden.Devlet benden daha mı önemli evet bu arada Ak parti gelir geçer ama devlet bir geçerse onlara zor gelir tekrar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SerKrc -- 8 Ekim 2015; 21:08:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: -MRX-

akp iktidar olamayacağına göre sikinti yok hocam :)
    edit: hayır sana ne zararı var?

cemaat medyaları yavaş yavaş tarihten silinmeye başladı digitürk tüm cemaat kanallarını engelledi seçimden sonra fem mem kalmazsa şaşmamak lazım
  • Temelin iyiyse hafta donu gitmeni öneririm.Günün en verimli saatlerinde(08-14) yalnız başına çalışmalısın.dershaneye gitmesin o saatler boşuna

• Centaureea C kullanıcısına yanıt
    temelim iyi zaten üniversiteyi bırakıp döndüm yeniden hazırlanıcam.
    denemede türkcede en çok 37, matematikte 15, sosyal tarafından 35 e kadar ilerletmiştim.
    en önemli sebep dershane ortamına gelemiyorum bu yıl. sanırım hafta sonu bu yüzden daha iyi. teşekkür ederim yorumun için.

• Butik dersaneler haftaiçi eğitim veriyor.

• Naber

• EdaWomack E kullanıcısına yanıt
    Rice ederim,kesinlikle haftasonu gitmelisin bence .

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.