Şimdi Ara

Dershane sıkıntısı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
450
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Millet beni dershane ye yazdılar orta okul son (8.sınıf) ben biligisayar bölümü okucam meslek lisesi yani bunu kendi içimden istedim bilgisayarla arma iyidir oyüzden biliğiniz gibi teog var bu sene okul ödevleri felan var yazılılar dershane ödev veriyo hafta da bir çizelge veriyo çizelgede gülük yapacağın testeri gösteriyo testler için her gün her dersten işledeğin konuya kadar test çözcen .Ben ise hayatımda toplasan 1000 soru çözmüşümdür yani nerdeyse hiç çözmem biliyorum bu sene son senem ders çalışmam lazım .Şöylemi yapsam ben ingilizce anlamıyom hiç ama hiç anlamıyom onu bu yüzden çözmicem şimdi diyomki o çizelge hepsini doldurayım salayayım onu hoca her hafta vereyim bende onu salıcam ya her gün günde 3 ders olmak üzere 3 tane test çözcem mesela bugün mat, fen ,türkçe yarın da inkilap ,din böyle yapsam olurmu neden bunu yaptım diye sorarsanız ben test çözmeyi sevmeyen bir insan olduğumdan hiç değilse çözmeye başlamak istediğmden Fikirlerinizi bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mhmtdnt -- 30 Aralık 2014; 15:30:08 >

• Mesleğe gideceksen bari anadolu mesleğe git
  • 8. Sinifa kadar 1000 soru fazla bence
  • 2000
  • 2001
  • İyi çalış.Kazanabildihin en iyi anadolu lisesine git.4 yılda bilgisayrla ilgilenip kendini rahatça gelistirebilirsin.Meslek lisesine gitmene gerek yok oradada is yine sende bitiyor.Liseden sonra da iyi bir universitede bilgisayar mühendisliği kazan hayırlı olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: nerde o eski dedeler

2000
    yazını okumadım ama ileride ezilmek istemiyorsan meslek lisesi okuma. anadolu lisesine git sonra karar verirsin ne istiyorsan, daha yaşın küçük acele karar verip pişman olma
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aurorax

yazını okumadım ama ileride ezilmek istemiyorsan meslek lisesi okuma. anadolu lisesine git sonra karar verirsin ne istiyorsan, daha yaşın küçük acele karar verip pişman olma

Alıntıları Göster
    bilişim meslek okuyorum meslek lisesi pişmanlıktır gelme git anadoluya hayatını yaşa sayısalım ama bu sene matematik yok felsefe var anlamadım :D
  • Meslek lisesine gitmen icin calismana gerek yok zaten.meslek lisesine gidip bilgisayar programcisi falan olacagini saniyorsan baya bir yaniliyorsun.
  • Meslek lisesine gidecegine acik liseye git daha faydali olur
  • Robot değilsin sen konuyu kavra yeter
  • olabilir daha belli değil yani
  • aynan ahalısın geçen sene hep öyle yapıyodum hiç tekrarmış test çöz 0 yapıyodum yani hak veriyonmu bana iyimi sence
  • Kaybol burdan 2001 li..arabamız bile ford focus 2000 hb
  • lan olum sende bu yollardan geçt,in sanki sen annın karnından 16 yaşındamı doğdun adama bak
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pipisipispis

Kaybol burdan 2001 li..arabamız bile ford focus 2000 hb
    İmzaya bak Allah'ın 2001'lisi
  • quote:

Orijinalden alıntı: dieprotagonist

Robot değilsin sen konuyu kavra yeter
    bilgisayar seviyorsan meslek lisesine gitme bilgisayardan soğursun emin ol bizzat meslek lisesinde okudum elektriği severdim meslek lisesi öyle bi yer ki hayattan soğutur
  • Meslek Lisesi mezunu olmak cidden iyi değil git ortalama bir Anadolu Lisesine oku oradan nereye istiyorsan oraya git.
  • Tmm önerileriniz için teşekkürler
  • mhmtdnt kullanıcısına yanıt
    Lan kes velet gelmiş burda dersane zart zurt anlatıyo..git teoga çalış yolda falan görcem senide iyice bi dövcem aslında
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.