Şimdi Ara

Dershane Tercihi Acil!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
4.835
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar ben gelecek sene öss'ye hazırlanmak için dershaneye gideceğim.Açıkçası hiçbirşey bilmiyorum bu sene göstermelik olarak gireceğim sadece,bilgim çok az liseyi dışarıdan bitirdim siz hangi dershaneyi tercih edersiniz türkçe-matematik öğrencisiyim.Yüksek bir yer düşünüyorum öğrenciye değer veren sadece ticari göz ile bakmayan bir dershane söylermisiniz.Birebir ders alma imkanı bulunan öğretmenleri iyi bir dershane lütfen.Benim aklımda fen bilimleri merkezi ve birey dershanesi var.İkisinden birisini seçeceğim.Bu dershaneler hakkında ne düşünüyorsunuz.Fen bilimleri için bir tanıdığım ticari bir kuruma dönüştüğünü söylemişti.Bireyin ise konu kitapları ve soru bankaları mükemmel özellikle matematik ve geometri ben tm olduğum için,siz ne dersiniz sizin tecrübeleriniz bana yardımcı olacaktır kesinlikle..
    Teşekkürler cevap verenlere...

• FEM E

Ben bişe demiom istediğin yere git

FEM E

anladın sen onu...
  • Fem mi hayatta 7 Sülalemden kimse gidemez.

Ben çektim Lise 1'den bu yana son 1 haftam artık kurtuluyorum bir daha kimsenin gitmesini istemem.
  • Işık Dershaneleri tavsiye edebilirim yakın çevremden giden arkadaşların çoğu kazandı bende gittim ve faydasını gördüm bulunduğun şehirde varmı bilmiyorum ama.
    Doruk Dershanesine giden arkadaşlar güzel diyorlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: malatyaspor44

Işık Dershaneleri tavsiye edebilirim yakın çevremden giden arkadaşların çoğu kazandı bende gittim ve faydasını gördüm bulunduğun şehirde varmı bilmiyorum ama.

Ha Fem Ha Işık Ha Serhat Hepsine
    ANAFEN, zambak, güvender yayınlarını kullanan tüm dershanelere

Tavsiyem Final veya Uğur

• 1.tercih kültür 2.final olmalı
    ama bana kalırsa kültüre git memnun kalırsın kız oranının altında eziliyosun sınıfta 24 kısıydık 7 erkek sonra 2 sı sınıf atladı yerıne 3 kız daha geldı :D.Tabi bu eşit ağırlık için geçerli sözelde bir sürü sap vardı:D şaka bi yana kütüphanede etüt hocalarıyla istediğin zaman çalışabılır soru sorabılırsın.1e1 etüt konusunda sıkıntın olmaz.Kaynak konusunda yeterınce iyi.Ama büyük şubelere gitmen gerekir hepsi aynı kalitede değil ama senin hangi semtte olduğun çok önemli.

finale giden bir çok arkadaşımdan duydugum kadarıyla orasıda çok kalıtelı sınavlarını falan cozmustum sorular gayet şık ama etüt olaylarını falan bılmıyorum gıdıp gormen lazım
  • dostum lise1 okyuroum kültür dershanesine gidiyorum
    çok memnunum gerçekten gönül rahatlıgıyla tavsiye edebilirim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tus dersane tavsiyesi
    4 yıl önce açıldı
    Ankara Dershane Önerisi
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • birey ve fen bilimleri merkezi için ne diyorsunuz çünkü ikisinden birisine gideceğim bir aksilik olmazsa birey in birebir dersleri çok iyi diye duymuştum bir tanıdıktan ,bu dershanelere giden arkadaşlar var mı veya sizin tanıdıklarınız var mı ?iyi mi acaba...ben bireye gitmeyi düşünüyorum ..siz ne diyorsunuz acaba..
  • EA öğrencisiysen ki öylesin kesinlikle tercihin UĞUR olmalı...Uğur tam bir EA dershanesi türkçe ve edb. soruları inanılmaz zor ve kaliteli...Bir Fem,Final,Fen Bilimlerinin EA bölümü Uğur kadar kaliteli değil...Çok fazla sayıda kitap desteğide var...Kütüphaneden hocalarla 1-1 etüt alabiliyorsun...+ hafta içleri sınıflarda kendi ders hocalarına soru sorabiliyorsun...Her çarşamba deneme sınavı var....35 tane dergi veriyorlar bunların yanında rehber hocandan koskaca bir Uğur Yayınları seti,Uğurder Yayınları seti alabiliyorsun.. Birde bütün dönem boyunca edb 1-2,mat 1-2,tarih 1-2-3,coğrafya 1-2-3,felsefe 1-2 şeklinde dershanede işlediğin konularla paralel gidebileceğin dışarda satılmayan uğur kitaplarından veriyorlar...Eğer iyi sınıftaysan çapraz olarak alan dışı dersleride veriyorlar....

İlk tercihin uğur olmalı...

Fem olayına gelince yiğidi öldür hakkını yeme durumu var...Bende sevmem ama başarılarını alkışlarım...Güvender'e laf söyletmem...2005 basımlı mat1 kitabında 2006 öss sorusu var...Hatta sayıları bile aynı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shady -- 9 Haziran 2007; 23:56:34 >

• Olay kişide biter, dersane önemli değil fazla...
  • Final'e de gittim Uğur'a da gittim. İki dersane de işini ciddiyetle yapan dersaneler. İlk tercihini Final'den yana kullanmanı tavsiye ederim.
  • Beyler bende dersane arayışındayım duyduğuma göre ATILIM dersanesi güzel diyorlar ne diyorsunuz.Bide özel şöyle 8 yada10 kişilik veya dahada az olan dersane varmı varsa söyleyebilirmisiniz.(Yer:İstanbul /Kadıköy)
  • quote:

Orjinalden alıntı: Nodex

quote:

Orjinalden alıntı: malatyaspor44

Işık Dershaneleri tavsiye edebilirim yakın çevremden giden arkadaşların çoğu kazandı bende gittim ve faydasını gördüm bulunduğun şehirde varmı bilmiyorum ama.

Ha Fem Ha Işık Ha Serhat Hepsine
    ANAFEN, zambak, güvender yayınlarını kullanan tüm dershanelere

Tavsiyem Final veya Uğur

güvender fena acıtmış.

• finale gittim ilk 70 e girdim
  • quote:

Orjinalden alıntı: erdemakbıyık

finale gittim ilk 70 e girdim

erdem abi ciddimisin sen ilk 70 girmişsin vay eb helal olsun sana tabii anadolu lisesi mezunusundur
    Bu arada okuduğun üniversite ve bölümü yazarsan sevinirim...
  • profilime tıklayıp teeeeee ne zamanlarda açtığım bir konu var..

"galiba öss de ilk 50 yr girdim" gibi birşeydi sanırım. o topicte dershane netelrime kadar herşey mevcut.şimdi bana soracağın çok şeyi orada soranlara cevapladığımı göreceksin.eyw
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.