Dönem başında köklü ve üslü sayılardan toplam 1000 tane soru ödevi veren hocam şimdi neredesiniz? Evet dershaneden erken ayrıldım. Evet 2019 için tekrar hazırlanıyorum.
Dershanelerin ne suçu var sistem sorunlu .
Yav ben hazırlık döneminde üslü köklü muğlak değer temel kavramlar çalışmadım hiç siz ne diye bu konularda bu kadar kasıyonuz ki.
quote:
Orijinalden alıntı: adamcan123
Yav ben hazırlık döneminde üslü köklü muğlak değer temel kavramlar çalışmadım hiç siz ne diye bu konularda bu kadar kasıyonuz ki.
Herkes bir mi
Dershanenin suçu ne kardeşim sanki adamlar sorulari önceden gördü de seni böyle hazirladilar
İsterse bu konulardan 10 tane soru çıksın yine bu konulardan 1000 tane çözülmesi karşıyım. 200 sorudan sonra sorular hep birbirini tekrarlıyor.
Lil PeepL
kullanıcısına yanıt
Lisede haytalık yapacana 1 saat çalışaydın yeterdi o sana.
Sürekli kavga etsek de matematikçimize aşıktım. <3 ispat yapmak için ayrı para istiyordu adam ya
Öyle matematikçiler iyi ki bana denk gelmedi. Matematiği çok sevdim üslü köklü ile uğraştırmayıp her şeyin mantığına giriyordu. Grafik çizmeyi çok severdi özledim o günleri. Keşke fenciler de öyle olsaydı. Forumda herkes kimyayı yapıyor bi ben yapamıyom.
Ban ban çiki ban
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme