Şimdi Ara

11. Sınıftakilere Tavsiyeler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
1
Favori
7.650
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet beyler Tamamen gelecek seneki sınav için nasıl çalışmalıyız 11. sınıf olarak? Alt sınıflardan bir matematik eksiğim yok diyebilirim diğer dersleri boşlamıştım. Tabi trigonometriden fonksiyondan unuttuğum tek tük kurallar var bakınca hatırlarım onları saymıyorum..

Şimdi nasıl bir ders çalışma programı uygulamalıyız sizce? Mesela benim geometri açığım vardı okul başladı başlayalı geçen seneki geometrilere baktım bu seferde denemelerde geometri düşük geldi çokgenleri boşladığımdan nasıl çalışmalıyım sizce?

Not = Anadolu lisesi Sayısal öğrencisiyim

• Bu seneki konulardan bol bol test çöz iyice anla konuları çok rahatlarsın 10. sınıfta zaten fazla konu yok o eksiklerinide ara sıra kapat.

Ben 11. sınıfın 2. dönemlerinde yüklenmiştim biraz onun bile çok faydası oldu bana LYS bi bakıma 11.sınıfta kazanılır
  • bizim komşu fen lisesinde okuyor fem le 11 de full ygs için anlaşmışlar.Böyle bir olanağın varsa 11de ygs için yazıl dershaneye.11. sınıf konularını zaten okulda gosterıyorlar.+ dershane zaman kaybı oluyor
  • UP
  • Coğrafya ve Tarih çalış.Çünkü 12.sınıfta bunlara çalışacak vaktin çok fazla olmayacak.
    Ben bu sene 12.sınıfım Ygs'ye hazırlanıyorum en büyük pişmanlığım 11'de veya yazın Ygs Fen derslerini bitirmemek
    Tavsiyem eksik olduğun konuları çalış ve Sosyal konularını önceden bitir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ne[M]esis

Coğrafya ve Tarih çalış.Çünkü 12.sınıfta bunlara çalışacak vaktin çok fazla olmayacak.
    Ben bu sene 12.sınıfım Ygs'ye hazırlanıyorum en büyük pişmanlığım 11'de veya yazın Ygs Fen derslerini bitirmemek

Evet hocam sosyal derslerim 0 diyebilirim. Ama bu aralar onlara bakıcak vaktim yok resmen Yaz tatilinde bakmayı düşünüyorum. Bu seneki hedefim açıkçası Okullar bitene kadar

Lise 3 konularını tamamen öğrenmek ve Lise 1 2 3 de gördüğümüz geometri konularını tamamen öğrenmek 9 10.

Yazın da ygs fen dersleri ve sosyal derslerine bakıcam. Artık seneye de lise 1 2 ve 4. sınıf fen derslerini öğrenirim.

Nasıl plan sence?

• up
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2. mezuna öneriler
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Lise 4 e geldiğimizde KESİNLİKLE Ygs Konusu kalmamalı..

11im
  • ben de eşitağırlık anadolu lisesi öğrencisiyim açıkcası matematik ve geometri 0 yani temelden almam gerekir bu yüzden matematiğe antremanlarla matematik kitabından başladım bakalım matematiği alırsak gerisi kolay gibi.. 2. olarak 11.sınıfta tempo nasıl olmalı ? henüz dershane düşünmüyorum belki 2.dönem olabilir ders sıkılığı nasıl olmalı ? okul 15.30 da bitiyor 16 gibi evde oluyorum bayağıda yoruyor açıkcası fazla çalışamıyorum nasıl toparlamalıyım durumu
  • Ben sayisalciyim cografya yapiyorum ama tarihle basim belada nasil calisiyosunuz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: meymür

ben de eşitağırlık anadolu lisesi öğrencisiyim açıkcası matematik ve geometri 0 yani temelden almam gerekir bu yüzden matematiğe antremanlarla matematik kitabından başladım bakalım matematiği alırsak gerisi kolay gibi.. 2. olarak 11.sınıfta tempo nasıl olmalı ? henüz dershane düşünmüyorum belki 2.dönem olabilir ders sıkılığı nasıl olmalı ? okul 15.30 da bitiyor 16 gibi evde oluyorum bayağıda yoruyor açıkcası fazla çalışamıyorum nasıl toparlamalıyım durumu

Ben 1 saat 15dk da eve gidiyorum cok yorulmuyorum sen nasil yorgun oluyosun,3/4 tempo normaldir bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: scorpion077

Ben sayisalciyim cografya yapiyorum ama tarihle basim belada nasil calisiyosunuz?

Valla ben de ne yapıcam bilmiyorum bu iki derste 0 yani. Ygs sınavı olsam heralde 10 net zor yaparım .

Ayrıca ben bu edebiyatın ygs de filan çıkacağını zannediyordum. Şinasi, namık kemal filan. Çıkmıyormuş meğerse yeni öğrendim öyle bi rahatladım ki onları ezberlemek için zaman kaybetmeyeceğim hiç değilse
  • Bende 11 Öğrencisiyim (SOSYAL).Yazın Tarihimi Bitirdim.Matematik Benim İçin Baraj Ders Değil Doğal Olarak Benim Coğrafya Tarih TÜrkçe Çalışmam Lazım Değilmi ?

Edit:Hangi Derse Çalışayım Nasıl Yapayım Bilmiyorum Yardım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tired Soul

quote:

Orijinalden alıntı: Ne[M]esis

Coğrafya ve Tarih çalış.Çünkü 12.sınıfta bunlara çalışacak vaktin çok fazla olmayacak.

Evet hocam sosyal derslerim 0 diyebilirim. Ama bu aralar onlara bakıcak vaktim yok resmen Yaz tatilinde bakmayı düşünüyorum. Bu seneki hedefim açıkçası Okullar bitene kadar

Lise 3 konularını tamamen öğrenmek ve Lise 1 2 3 de gördüğümüz geometri konularını tamamen öğrenmek 9 10.

Yazın da ygs fen dersleri ve sosyal derslerine bakıcam. Artık seneye de lise 1 2 ve 4. sınıf fen derslerini öğrenirim.

Nasıl plan sence?

Yaz tatilinde tüm ygs yi bitirmek kolay olmayabilir.Bitirebilirsin ama çok çalışmak lazım.Bu senede haftada 1 veya 2 saat ayır kendine sosyal dersini hallet.
    Zaten lise 1,2,3 geometrisini halledersen ygs geometriside bitmiş olur.
    Lise 3 konularını mutlaka iyi öğren yazın onları tekrar et yoksa benim gibi unutursun

• Valla 11. sınıf konularından hiç eksiğin olmasın yeterlidir. Abartmana gerek yok. Yazın da 10. sınıf tekrarı falan yaparsın, mis olur.
  • Çok erken başlama bunalırsın,çok geç kalma sıkışırsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tired Soul

quote:

Orijinalden alıntı: scorpion077

Ben sayisalciyim cografya yapiyorum ama tarihle basim belada nasil calisiyosunuz?

Valla ben de ne yapıcam bilmiyorum bu iki derste 0 yani. Ygs sınavı olsam heralde 10 net zor yaparım .

Ayrıca ben bu edebiyatın ygs de filan çıkacağını zannediyordum. Şinasi, namık kemal filan. Çıkmıyormuş meğerse yeni öğrendim öyle bi rahatladım ki onları ezberlemek için zaman kaybetmeyeceğim hiç değilse

Ygs de bi tek dil anlatim var yani?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.