Şimdi Ara

Dershanedeki kız (Bakışma içerir ) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
134
Cevap
2
Favori
4.592
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Acele et dostum bizim dershanedede bi kiz vardi.Goz goze geliyoduk hep ben dedim bu kiz niye bana baksin.Sonra bi cocuk geldi kiz rock metal fln dinliyodu cocukla bi konustular simdi kiz cocuga yavsiyo.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Su yaşadıklarının aynısını yaşadım.o önde oturuyordu ben arkada, bakışıyorduk filan... Sonra olaylar birden bire gelişti ve kızın doğum gününe bile gittim.ama odundum o aralar mal gibi acilamadim kıza.2 yıl önceydi aklıma geldi simdi senin yüzünden

• quote:

Orijinalden alıntı: veym2

Kardeş kızı faceden ekle önce kızla tanışmana gerek bunun için. kız kabul ederse ilk asama tamamdir. daha sonraki asama basit zaten kıza selam yaz kızda senden hoşlanıyorsa zaten akar gider olacağı varsa olur yani yok eğer durum bu olursa
    selam
    (görüldü 18.39)
    ki dediğin gibiyse hiç zannetmiyorum böyle bir şey olacağını olursada çok sallama en azından keşke demezsin sürekli aklında kalan bi soru olmaz rahatlarsın. he bu arada direk öküz gibi cikma teklif etme dershane cikisinda bi kaç kere randevu ayarla cafe yada para sorun değil dersen starbucks a götür zaten tas çatlasa 50 lirayi geçmez geçerse hemen terk et orayı :) bide sakın ilk buluşmada cinemaya gidelim deme :)

Görüldü olurda cevap vermezse çok kötü olur cidden ondan sonra bide dershanede yüzüne bakıcam

• Tipine güvenmiyorsan, kızın dikkatini başka şeylerle çekmeye çalış. Mesela derslerine sıkı çalış, o sana gelir belki. En azindan kızla kavuşamazsanız derslerinden yana pişman olmazsın. Ben tipime çok güveniyordum haksız da çıkmadım. Ama kafa başka yerde olduğundan derslerim oldukça kötüydü. Keşke sana söylediğimi o zaman düşünebilseydim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Pencere Amelesi PeterPan

quote:

Kardeş kızı faceden ekle önce kızla tanışmana gerek bunun için. kız kabul ederse ilk asama tamamdir. daha sonraki asama basit zaten kıza selam yaz kızda senden hoşlanıyorsa zaten akar gider olacağı varsa olur yani yok eğer durum bu olursa
    selam
    (görüldü 18.39)
    ki dediğin gibiyse hiç zannetmiyorum böyle bir şey olacağını olursada çok sallama en azından keşke demezsin sürekli aklında kalan bi soru olmaz rahatlarsın. he bu arada direk öküz gibi cikma teklif etme dershane cikisinda bi kaç kere randevu ayarla cafe yada para sorun değil dersen starbucks a götür zaten tas çatlasa 50 lirayi geçmez geçerse hemen terk et orayı :) bide sakın ilk buluşmada cinemaya gidelim deme :)

Görüldü olurda cevap vermezse çok kötü olur cidden ondan sonra bide dershanede yüzüne bakıcam

Sen beni dinle kabul ederse zaten o görüldüde kalmaz seni anlıyorum bütün yorumları okudum hiç birini yapamazsın. kız karşındayken bu arada hiç sevgilim olmadı demişsin ınan bana o kızı sevmiyosun(tabi akside olabilir ama sanmıyorum benimde başıma geldi kızla cafede oturduk konuşuyoruz sürekli kızın gozune bakiyorum bi şey hissetmek için ama hiç bi şey yok kızın gözünün içi parlıyo ama nafile zaten çokta uzun surmedi o kızla (gerçekten sevdiğin bi kızın gozune bakarken ne hissettiğini biliyosundur heralde)) sadece ilk kez böyle bi olayla karsilastigin için sana çekici geliyor merakta diyebiliriz buna benden sana tavsiye hiç bi şey keşke demek kadar koymaz insana kızi unutur gidersin ama konuşmazsan ömrün boyunca ne olacağını bilemezsin dediğimi yap ve beni haberdar et durumdan ;)

• quote:

NOT:Fotoğrafımı istemeyin o kadar özgüvenim yok kaldıramam yorumları sonra

Bence ss koyman senin için + yönde olur, tavsiye ona göre veririz
  • quote:

quote:

quote:

selam
    (görüldü 18.39)

Sen beni dinle kabul ederse zaten o görüldüde kalmaz seni anlıyorum bütün yorumları okudum hiç birini yapamazsın. kız karşındayken bu arada hiç sevgilim olmadı demişsin ınan bana o kızı sevmiyosun(tabi akside olabilir ama sanmıyorum benimde başıma geldi kızla cafede oturduk konuşuyoruz sürekli kızın gozune bakiyorum bi şey hissetmek için ama hiç bi şey yok kızın gözünün içi parlıyo ama nafile zaten çokta uzun surmedi o kızla (gerçekten sevdiğin bi kızın gozune bakarken ne hissettiğini biliyosundur heralde)) sadece ilk kez böyle bi olayla karsilastigin için sana çekici geliyor merakta diyebiliriz buna benden sana tavsiye hiç bi şey keşke demek kadar koymaz insana kızi unutur gidersin ama konuşmazsan ömrün boyunca ne olacağını bilemezsin dediğimi yap ve beni haberdar et durumdan ;)

Yorumların için çok teşekkürler
    Deniceğime emin olabilirsin
    Zaten gelişme olursa da editlerim iyi yada kötü bakıcaz artık

• quote:

Orijinalden alıntı: MegasAlexandros

quote:

Bence ss koyman senin için + yönde olur, tavsiye ona göre veririz

Kendimi buna hazır hissetmiyorum

• Aynı durumdayım. Ama sınıftan 3 kızla kesişiyom ben kesişmenin yanında muhabbet de var tabi asosyal değilim
    sınıf dışından da 2 tane var bakalım hangisi olursa artık hayırlısı

• Annenin Babanın parası ile dersaneye git ama orda kızı kesmekten ders dinleme afferim sana
  • Aynı durum benim içinde geçerli.Kız önde ben arkadayım derste en az 2-3 defa kesişiyoruz.Ama 2gun oldu daha 2-3gun sonra muhabbeti kurarım.

• quote:

Orijinalden alıntı: AnadoluEfes

Annenin Babanın parası ile dersaneye git ama orda kızı kesmekten ders dinleme afferim sana

Ben onlara gitmemin bir faydası olmayacağını söylemiştim

• quote:

Orijinalden alıntı: arddsc38

Aynı durumdayım. Ama sınıftan 3 kızla kesişiyom ben kesişmenin yanında muhabbet de var tabi asosyal değilim
    sınıf dışından da 2 tane var bakalım hangisi olursa artık hayırlısı

Sen buraya ezmeye gelmişsin arkadaşım resmen

• quote:

Orijinalden alıntı: |HokkaBaZ|

quote:

Dershanede sınıflar belirlenmişti gecen hafta bir sınav daha yapıldı tekrar karıştırıldı sınıflar. Her neyse işte bugün sınıfa girdim geçen haftadan beri kestiğim kız bizim sınıfta ama baya tatlı bişey Neden bilmiyorum ama çok etkilendim kızdan . Birkaç kere kantinde göz göze gelmiştik. O en önde oturuyor bende en arkada oturuyorum. Ders başladı falan ben dersi dinleyemiyorum kıza bakmaktan . Kızda her ders rahat 5-6 kez dönüp arkasını bana bakıyor . Bence kız çok tipsiz olduğum için bana bakıp duruyor Napmalıyım sizce gidip konuşmalımıyım ? Yoksa sene sonuna kadar bön bön bakıyım mı kıza

Bir anlatıyorum iyi dinle Çekirgelerim sizde dinleyin.Tanıştıktan sonra yapılacaklar=
    1=Yavru tavşanı gördünüz.
    2=Tanışmak için anlamadıgın bir konuda(normalde bildigin sonra anlatır mal gibi bakarsın)Yardım istiyoruz okey derse dersi çalışırkende tanışcaksınız
    3=Bittiginde teşekür edip çay içmeye davet etceksin
    4=Çaya uyku ilacı atıp sırtlanıp götürüceksin.(İstege baglı) Begenmessen kaldıgımız yerden diger taktige bak...
    4/2=Teşekür etceksin tekrar görüşmek üzere deyip adını ögrenceksin.
    5=Konuşmayı ilerleticeksin belli konularda takılırsam seni arayabilirmiyim diyerek telefonu alcaksın.
    6=Günlük selam verip arayı boş bırakmayacaksın.
    7=Diger çekirgeler dadanırsa DH DÖVÜŞ KLUBUNU Cagıracaksın Biz o çekirgenin kanatlarını koparcaz.
    8=Sen bizi döveceksin çaktırmadan (Çıkışta biz seni döveri orası ayrı mevzu her nese)
    9=Kız sana minnet duyacak ve telefondan konuşucaksın öküz olmayacaksın sinema davet et.
    10=Eglendir onu cool takıl fazla yumşak olma
    11=Kızı işte evine bırak birşeyler ısmarla dershanede konuş arayı sıcak tut kızda hafif hafif anlasın yane.
    12=En son evindeki orj oyun koleksiyonunu yoksa ps3 ünü oda yoksa elektronik eşyalarında oyun oynamayı teklif etceksin büyük ihtimal gelir.
    13=Kızı eglendireceksin Oyunu o seçecek oynayacaksınız kız gelmeden cipstir filmdir(hafif +18 tabi 18 dedik diye gidip p... açma hafif öpüşme vs)ayarla.
    14=Ananı evden kov kardeşine para ver sinema gitsin.
    15=Kız artık sana aradıgım erkek gözüyle bakıyor! Hadi kaptın kızı çekirge yaşın +16 diye anlattım bunları yoksa emin ol anlatmazdım.

Ama kıza çekirgeligini göstereceksin.Hediye alacaksın knotör alacaksın konuşcaksın şimdiki kızlar kan alır valla.
    Özelden köylü kız tavlama=5$
    Kezban tavlama=5000$
    Rus tavlama=10$
    Bilimum mekan adresleri=50$+KdV

Not=Pazarlık yoktur...
    Not2=Kezban Ultra emek istedigi için o yüzden bu kadar pahalıdır.

çıkşta bizde seni döveriz
    gerçekten süpersin hocam

• Babanın parasına yazık

• quote:

Orijinalden alıntı: PembePanjur

Hocam bakışıyorsanız birden açılma git en azından kızın yetenekli olduğu bir dersle ilgili soru çözdür baktın kız sana sıcak davranıyor,yapıştır senden hoşlanıyorumu...

Ben yapmadım da ne oldu? kız bende bulamayınca başkasıyla çıktı.Sonra bana mesaj atmış; ''Neden açılmadın ki keşke açılsaydın olumlu yanıt verirdim'' dedi içim bir hoş oldu son 10 yılın pişmanlığı var şuan bende

+1

• Space tuşu bozuldu şansa bak, Neyse dostum eğer özgüvensiz olursan kaybedebilirsin bak yarın ilk dersten sonra şu teklifi yap "Eğer müsaitsen benimle kantine inmeye ne dersin?" Ya işte veya "Tanışmak için müsait misiniz?" Dımdım. Kızla muhabbete başla gerisi gelir, Önemli olan tip değil senin fikirlerin ve onları nasıl yansıtabildiğin.
  • Beyler deneyimli olarak hemen anlatıyorum yapmanız gerekenleri. 1 denemelerde çok yüksek yapmalısınız 2 aynı sınıftaysan bazı derslerde komiklikler hınzırlıklar yapmalısınız 3. kıza 1 baktıysanız 5 defa bakmıcaksınız ben buu yollarla ayarladım

• quote:

Orijinalden alıntı: HeaDBangeR\m/

Bak kardeşim gençsin daha ve zor senelere hazırlan seneye üniversite sınavın var ve bu gerçekten önemli bi adım ben de daha yeni çıktım bu stresten neyseki umduğum yere girebildim dilerim senin de böyle olur.
    Öncelikle şunu söyliyim ilişki konularıyla ilgilenmen için lise 3ün senin için son sene olduğunu anlaman lazım çünkü lise 4te gerçekten derslere odaklanman lazım ben de lise 3te aşıktım ve doğrusu sonunda cesaretsizlik,vakit kaybı ve derslere olan ilgimin azalması dışında bir şey olmadı.Bu demek değil ki sende de böyle olucak.tabiki hayır klasik hataları yapmazsan neden olmasın ama her şeyden önce derslere öncelik vermeni tavsiye ederim en azından şu üni sınavı bitene kadar.

Kesişiyoruz ama bana bakmaz bende tip yok konusuna gelince.Ne insanlar gördüm tipine bakıp bu ne lan diyip bir sürü kızı götüren.Tamam tip bir +dır ama olayın tümüne baktığında önemli olan kendini öne çıkarabilmektir.O yaşlarda özgüven ve girişkenlik genelde cesaret gerektiren bir şey ve eğer kız ile iletişim kurabiliyorsan sohbet edebiliyorsan tipin gerçekten de önemi kalmıyor.Olay kendi değerini kıza gösterebilmekte.İstersen çok yakışıklı ol sen eğer kıza girişmezsen onunla iletişime geçemezsen bakışmadan öteye gitmez tek çaren kızın sana kendiliğinden gelmesidir o da çok olmuyor malesef.İnan bana bunu sırf ondan hoşlandığın için değil derslerin için yapmalısın.Çünkü her ne kadar sonu reddedilme olsa bile bunu yapmadığın sürece kafanı kurcalıcak.Benim kini kurcaladı ve gerçekten sonu pişmanlıkla bitti.Hala da derim kendime eğer uğruna bişiler yapmaya çalışsaydım çıkabilirmiydim diye.Eğer kafanı rahat tutmak istiyorsan kızla konuşman lazım.En kötüsü reddedilirsin kafan rahat takılırsın.Zaten "ay senin tipin ne öyle senlemi takılcam ben" diyen bi kız ise hiç takılma vakit harcamaya değmez.

Sonuç olarak boş oturma bişiler.Biz pişmanlık yaşadık zamanında en azından başkaları pişmanlık yaşamasın.Ama dediğim gibi her şeyden önce derse öncelik ver en azından üniye kadar.

+1

• quote:

Orijinalden alıntı: meete

şimdi sana git ders çalış desek kesinlikle gidip yarın kızla bakışmaya devam ediceksin o zman açtığın yoldan devam edeyim şimdilik kıza bakmayı bırak dersını duzene otuttur guzel bı okulu kazan sınav zamanı sevgılı yapma yoksa sınav sonucunla bakışırsın

+1

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.