Şimdi Ara

Dershanedeki kız (Bakışma içerir )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
134
Cevap
2
Favori
4.591
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dershanede sınıflar belirlenmişti gecen hafta bir sınav daha yapıldı tekrar karıştırıldı sınıflar. Her neyse işte bugün sınıfa girdim geçen haftadan beri kestiğim kız bizim sınıfta ama baya tatlı bişey Neden bilmiyorum ama çok etkilendim kızdan . Birkaç kere kantinde göz göze gelmiştik. O en önde oturuyor bende en arkada oturuyorum. Ders başladı falan ben dersi dinleyemiyorum kıza bakmaktan . Kızda her ders rahat 5-6 kez dönüp arkasını bana bakıyor . Bence kız çok tipsiz olduğum için bana bakıp duruyor Napmalıyım sizce gidip konuşmalımıyım ? Yoksa sene sonuna kadar bön bön bakıyım mı kıza

NOT:Fotoğrafımı istemeyin o kadar özgüvenim yok kaldıramam yorumları sonra

• Git konuş desek konuşacak mısın sanki?
  • sen pencere ameleliğine devam et bence
  • Cok bakma.O sana baksin hem. Niye tipsiz oldugunu dusunuyorsun ki.Benzer durum bende de var bakalim gelisme olacak mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: UçanTekmeAtanFare

Git konuş desek konuşacak mısın sanki?

imza

• quote:

Orijinalden alıntı: UçanTekmeAtanFare

Git konuş desek konuşacak mısın sanki?

Denerim ama kesin konuşucam diyemem
  • Ders çalış

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Dershanedeki kız
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • burnunda sümük vardır ona bakıyodur

• Ben de dersanedeki kızla bakışıyordum ama benim gibi tipsize bu kız niye baksın diye düşünüyordum birkaç gün sonra kız gelip benimle tanıştı çıkmaya başladık ilk kız arkadaşımdı ve ondan sonra özgüvenim yerine geldi kendime daha çok özen göstermeye başladım

• Buralarda bir söz vardır bilir misin
  • Hocam bakışıyorsanız birden açılma git en azından kızın yetenekli olduğu bir dersle ilgili soru çözdür baktın kız sana sıcak davranıyor,yapıştır senden hoşlanıyorumu...

Ben yapmadım da ne oldu? kız bende bulamayınca başkasıyla çıktı.Sonra bana mesaj atmış; ''Neden açılmadın ki keşke açılsaydın olumlu yanıt verirdim'' dedi içim bir hoş oldu son 10 yılın pişmanlığı var şuan bende
  • Normalde öyle kızları hayvan gibi kesen tiplerden değilimdir ama bu kızda bişey oldu
  • boynunda kulunç vardır ondan sürekli dönüyordur

• quote:

Orijinalden alıntı: Pencere Amelesi PeterPan

Normalde öyle kızları hayvan gibi kesen tiplerden değilimdir ama bu kızda bişey oldu

Hoslanmissindir.Oyle bakmaya devam edersen seni o tiplerden anlayacak.Git bi yanina merhaba de konus o da konusacaksa (bunu belli eder) baslarsiniz muhabbete.

• DT Swiss kullanıcısına yanıt
    Kız çok havalı bi tip değil çok sıcak kanlı derste konuşmalarından falanda anlıyorsun ama bana bakmayacağından eminim
  • Sen ben misin?
  • PembePanjur kullanıcısına yanıt
    Soru çözdürme olayı iyiymiş ama daha derslere tam başladık sayılmaz o yüzden de çözülecek soru yok .
    Bu arada senin içinde üzüldüm gerçekten kötü bi durum olmuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: DT Swiss

Ben de dersanedeki kızla bakışıyordum ama benim gibi tipsize bu kız niye baksın diye düşünüyordum birkaç gün sonra kız gelip benimle tanıştı çıkmaya başladık ilk kız arkadaşımdı ve ondan sonra özgüvenim yerine geldi kendime daha çok özen göstermeye başladım

İyimis.
    Onyargilardan kurtulmak lazim.

• Bide kız hiç yalnız kalmıyor . hep yanında birileri var bide sevgilisi olma ihtimali var Olmazsa şaşarım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pencere Amelesi PeterPan

Kız çok havalı bi tip değil çok sıcak kanlı derste konuşmalarından falanda anlıyorsun ama bana bakmayacağından eminim

seni gaza getirmek gibi olmasın ama o işler hiç belli olmaz havalı bir tip de değilmiş niye bakmasın ?
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.