Şimdi Ara

Dershanedeki kız (Bakışma içerir ) (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
134
Cevap
2
Favori
4.592
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Pencere Amelesi PeterPan

Atmıcağımı söylemiştim en başta

Git arkasına otur. Derste bir şeyler sorarsın öyle yapa yapa tanışırsınız. Ben denedim sonuç olumlu kız yanımda oturuyor şu an. Biraz tesadüfi bir şey oldu ama ertesi gün yanımda kaldı. Gayet iyi anlaşıyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SI-YA-U

quote:

Git arkasına otur. Derste bir şeyler sorarsın öyle yapa yapa tanışırsınız. Ben denedim sonuç olumlu kız yanımda oturuyor şu an. Biraz tesadüfi bir şey oldu ama ertesi gün yanımda kaldı. Gayet iyi anlaşıyoruz.

Bende düşündüm onu ama arkasına oturmuş iki tane kız dır dır konuşuyolar .
    Gözüm bozuk bahanesiyle onları kaldırsam mı ordan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: devrim_moswant

quote:

Orijinalden alıntı: |HokkaBaZ|

quote:

Dershanede sınıflar belirlenmişti gecen hafta bir sınav daha yapıldı tekrar karıştırıldı sınıflar. Her neyse işte bugün sınıfa girdim geçen haftadan beri kestiğim kız bizim sınıfta ama baya tatlı bişey Neden bilmiyorum ama çok etkilendim kızdan . Birkaç kere kantinde göz göze gelmiştik. O en önde oturuyor bende en arkada oturuyorum. Ders başladı falan ben dersi dinleyemiyorum kıza bakmaktan . Kızda her ders rahat 5-6 kez dönüp arkasını bana bakıyor . Bence kız çok tipsiz olduğum için bana bakıp duruyor Napmalıyım sizce gidip konuşmalımıyım ? Yoksa sene sonuna kadar bön bön bakıyım mı kıza

NOT:Fotoğrafımı istemeyin o kadar özgüvenim yok kaldıramam yorumları sonra

Bir anlatıyorum iyi dinle Çekirgelerim sizde dinleyin.Tanıştıktan sonra yapılacaklar=
    1=Yavru tavşanı gördünüz.
    2=Tanışmak için anlamadıgın bir konuda(normalde bildigin sonra anlatır mal gibi bakarsın)Yardım istiyoruz okey derse dersi çalışırkende tanışcaksınız
    3=Bittiginde teşekür edip çay içmeye davet etceksin
    4=Çaya uyku ilacı atıp sırtlanıp götürüceksin.(İstege baglı) Begenmessen kaldıgımız yerden diger taktige bak...
    4/2=Teşekür etceksin tekrar görüşmek üzere deyip adını ögrenceksin.
    5=Konuşmayı ilerleticeksin belli konularda takılırsam seni arayabilirmiyim diyerek telefonu alcaksın.
    6=Günlük selam verip arayı boş bırakmayacaksın.
    7=Diger çekirgeler dadanırsa DH DÖVÜŞ KLUBUNU Cagıracaksın Biz o çekirgenin kanatlarını koparcaz.
    8=Sen bizi döveceksin çaktırmadan (Çıkışta biz seni döveri orası ayrı mevzu her nese)
    9=Kız sana minnet duyacak ve telefondan konuşucaksın öküz olmayacaksın sinema davet et.
    10=Eglendir onu cool takıl fazla yumşak olma
    11=Kızı işte evine bırak birşeyler ısmarla dershanede konuş arayı sıcak tut kızda hafif hafif anlasın yane.
    12=En son evindeki orj oyun koleksiyonunu yoksa ps3 ünü oda yoksa elektronik eşyalarında oyun oynamayı teklif etceksin büyük ihtimal gelir.
    13=Kızı eglendireceksin Oyunu o seçecek oynayacaksınız kız gelmeden cipstir filmdir(hafif +18 tabi 18 dedik diye gidip p... açma hafif öpüşme vs)ayarla.
    14=Ananı evden kov kardeşine para ver sinema gitsin.
    15=Kız artık sana aradıgım erkek gözüyle bakıyor! Hadi kaptın kızı çekirge yaşın +16 diye anlattım bunları yoksa emin ol anlatmazdım.

Ama kıza çekirgeligini göstereceksin.Hediye alacaksın knotör alacaksın konuşcaksın şimdiki kızlar kan alır valla.
    Özelden köylü kız tavlama=5$
    Kezban tavlama=5000$
    Rus tavlama=10$
    Bilimum mekan adresleri=50$+KdV

Not=Pazarlık yoktur...
    Not2=Kezban Ultra emek istedigi için o yüzden bu kadar pahalıdır.

çıkşta bizde seni döveriz
    gerçekten süpersin hocam

Alayınızın yazdıgı yalnışlan benim taktigi yapın o yeter.

• Pencere Amelesi PeterPan kullanıcısına yanıt
    Dostum ne yap ne et işini çabuk hallet çünkü dershanede dersi'de dinleyemiyorsun olan sana olur benden söylemesi ama yinede söyle derim belki beklediğin gibi teklif alamazsın biraz damardan gir :D seni kimsenin sevmediğinden çok seviyorum falan de abartmadan içini dök kısacası :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: By_Gizemli16

Dostum ne yap ne et işini çabuk hallet çünkü dershanede dersi'de dinleyemiyorsun olan sana olur benden söylemesi ama yinede söyle derim belki beklediğin gibi teklif alamazsın biraz damardan gir :D seni kimsenin sevmediğinden çok seviyorum falan de abartmadan içini dök kısacası :)

Kızla daha tanışamadım bile tanışsam gerisi gelicek

• quote:

quote:

silgi falan iste bir şey yap
  • quote:

quote:

quote:

silgi falan iste bir şey yap

Kıza konum açısından en uzak olan benim

• quote:

quote:

quote:

tapulu malları mı git ertesi gün sen otur.

• quote:

quote:

quote:

quote:

tapulu malları mı git ertesi gün sen otur.

Aynen ya da dershaneye erken gel geç o tarafa otur

• dershanede kız asılıyo diye gitmediğim olmuştu pısırıkken.
    Para olmayınca :(
  • Değil tabikide ama sabah gelip bana ay burda biz oturuyoduk amaaa demelerinide çekemem 2 kız bunlarla konuşuyo yani benim orda oturduğumu görüp bana onları savunma ihtimali var tanışalım derken kakaya sarabilir iş

• Bizim dershanedeki sınıfta 3 erkek 21 kız var numaraları topladim

• Yuh bizim okul sınıfında 24 kişi yok

• quote:

Yuh bizim okul sınıfında 24 kişi yok

Bizim okuldaki sınıfta 15 kisi var ama kendi acımdan sınıfın kalabalık olması daha iyi ben kalabalık ortamlarda daha iyi anliyorum

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.