Şimdi Ara

Dershanedeki kız (Bakışma içerir ) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
134
Cevap
2
Favori
4.592
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Pencere Amelesi PeterPan

quote:

Orijinalden alıntı: volki97

quote:

Yorumun için çok teşekkür ederim . Anladığım kadarıyla tecrübelisin bu işlerde . Dediğini denicem inşallah bidaha sınıflar değişmez

Onemi yok.
    Peki kizin dersleri nasil? İyi mi? İste ona gore duzgunce calis ayni sinifta olmaya bak.Olmasada be uzulme be bende uzuldum zamaninda artik hic takmiyorum umrumda degil.Oku bi hele.Gerisi kolay.Gerci bizde okuyoruz.

İyi galiba her soruya parmak kaldıran tiplerden bide yazın çalışıp gelmiş neyse bi şekilde konuşmaya çalışıcam artık

Sende calis.
    Kizin gozune girersin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sürekli bakıyosa bi ışık vardır. Vakit kaybetme başkası kapmadan sen kap

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • sana tavsiye böyle bakan kızların genelde sevgilisi olur ne alaka deme git dene gör
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dark Territory

Sürekli bakıyosa bi ışık vardır. Vakit kaybetme başkası kapmadan sen kap

Belki de ben abartıyorum bilmiyorum arkasındaki çocuğa bakıyım derken göz göze gelme olmuypdur inşallah

• quote:

quote:

Belki de ben abartıyorum bilmiyorum arkasındaki çocuğa bakıyım derken göz göze gelme olmuypdur inşallah

Git karşısına otur sen dik dik bakma kaçamak bakışlarla sana bakıp bakmadığını gözle. Bakıyosa sende ona bak, gözlerini ayırma. Her bakışmanız 10-20 saniye sürerse kız senindir. Şahsen üni'nin kantininde bu yöntemle bikaç kızla tanıştım biriyle sevgili olmuştum. 3-4 gün bakıştık sonra gittim masaya oturdum tanıştık. O masaya gidecek cesareti bulduğunda gerisi geliyo zaten

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• kardeşim sabahları günaydın de merhaba de.cesur ol brz.kendine gvn.kız da sndn hoslanmıs ki dönup bakiyo.gec kalirsan baskasi kapar ortada şey gibi kalirsın.icine oturur valla

• quote:

quote:

quote:

Git karşısına otur sen dik dik bakma kaçamak bakışlarla sana bakıp bakmadığını gözle. Bakıyosa sende ona bak, gözlerini ayırma. Her bakışmanız 10-20 saniye sürerse kız senindir. Şahsen üni'nin kantininde bu yöntemle bikaç kızla tanıştım biriyle sevgili olmuştum. 3-4 gün bakıştık sonra gittim masaya oturdum tanıştık. O masaya gidecek cesareti bulduğunda gerisi geliyo zaten

10-20 saniye mi kızın boynu tutulur o zamana kadar ama bunuda denicem

• 3 yıl boyunca dershaneye gittim ders dinlemezdim en son guruplardan biriydik ama bence en iyi sınıf bizdik.Ders anlamında değil.

Yapacağın bunlar: derste espiri yap ama hayvan gibi gülme kızlarla takıl cool olmaya çalış tarzına dikkat et hoşlandığın kızla konuş açıl daha ilk günleridir sanırsam önünde uzun bir sene var.

Ben böyleydim... kızlar benle konuşurdu ben takmazdım felan herhalde bu yüzden konuşuyordu çıkma teklifi ediyorlardı bazıları felan ama hocalarla aram iyidi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yılmaz058

kardeşim sabahları günaydın de merhaba de.cesur ol brz.kendine gvn.kız da sndn hoslanmıs ki dönup bakiyo.gec kalirsan baskasi kapar ortada şey gibi kalirsın.icine oturur valla

Doğru diyosun başkası kaparsa çok içime oturur cidden

• quote:

Orijinalden alıntı: LasThePro

3 yıl boyunca dershaneye gittim ders dinlemezdim en son guruplardan biriydik ama bence en iyi sınıf bizdik.Ders anlamında değil.

Yapacağın bunlar: derste espiri yap ama hayvan gibi gülme kızlarla takıl cool olmaya çalış tarzına dikkat et hoşlandığın kızla konuş açıl daha ilk günleridir sanırsam önünde uzun bir sene var.

Ben böyleydim... kızlar benle konuşurdu ben takmazdım felan herhalde bu yüzden konuşuyordu çıkma teklifi ediyorlardı bazıları felan ama hocalarla aram iyidi.

Şimdi ilk günler ya o kadar tanımıyorum kimseyi ne hocayı ne de sınıftakileri o yüzden 1-2 hafta sonra yapılıcak bişeymiş gibi geldi bana

• quote:

Orijinalden alıntı: El Jimador

Buralarda bir söz vardır bilir misin

Yok kıraysıs

• Yavaş Yavaş açılcan..

Bu arada kaçıncı sınıf.
  • Lise 3 e geçtim bu sene

• Hergün bir sürü konusu acılıyor bunun bi bıkmadınız he Oraya ders calısmaya hayatını kurtarmaya gıdıyorsun sen hala yok kız bakıyor napıcam yok su bakıyor ne olcak sırf bu yuzden bile fem e gidiceksin arkadas sınıfta paso erkek dikkatini dagıtan bisey yok sürekli derslere calısıyorsun daha yaş kaç ki bu işlere girisiyorsun az sabret bi üniversite kazan arkadas
  • quote:

Orijinalden alıntı: LiuKang

Hergün bir sürü konusu acılıyor bunun bi bıkmadınız he Oraya ders calısmaya hayatını kurtarmaya gıdıyorsun sen hala yok kız bakıyor napıcam yok su bakıyor ne olcak sırf bu yuzden bile fem e gidiceksin arkadas sınıfta paso erkek dikkatini dagıtan bisey yok sürekli derslere calısıyorsun daha yaş kaç ki bu işlere girisiyorsun az sabret bi üniversite kazan arkadas

Feme giden arkadaşlarım var ve sınıflarında kız var

• Hatırlatma lo sunu
  • quote:

quote:

Hergün bir sürü konusu acılıyor bunun bi bıkmadınız he Oraya ders calısmaya hayatını kurtarmaya gıdıyorsun sen hala yok kız bakıyor napıcam yok su bakıyor ne olcak sırf bu yuzden bile fem e gidiceksin arkadas sınıfta paso erkek dikkatini dagıtan bisey yok sürekli derslere calısıyorsun daha yaş kaç ki bu işlere girisiyorsun az sabret bi üniversite kazan arkadas

İstanbul taksim celıktepe nerdeyse her subede artık erkek kız ayrı haberın yok galiba 2 sene oncesiydi kız erkek karısık ama ayrı bi fem subesi varsa bilemem normal olan fem subelerınde kız erkek ayrı arkadasım

• Bizim dersanede 1 erkeğe 3 erkek düşüyor

fem

• quote:

quote:

quote:

İstanbul taksim celıktepe nerdeyse her subede artık erkek kız ayrı haberın yok galiba 2 sene oncesiydi kız erkek karısık ama ayrı bi fem subesi varsa bilemem normal olan fem subelerınde kız erkek ayrı arkadasım

Vallaha ben arkadaşımın sınıfında kız olduğunu biliyorum Ama senin dediğinde doğrudur çünkü farklı şubeler

• Güldür,ilgilendiğini belli etme,kendine güven,o sana gelecek

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.