Şimdi Ara

Dershanedeki kız (Bakışma içerir ) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
134
Cevap
2
Favori
4.592
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Sende de mi böyle bi durum var ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pencere Amelesi PeterPan

Bide kız hiç yalnız kalmıyor . hep yanında birileri var bide sevgilisi olma ihtimali var Olmazsa şaşarım

Belki yoktur.Dene sansini.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sevgilisi olsa niye senle bakışsın demekki oda boş değil. Bana sorarsan dersinle ilgilen daha bi bakışmaya bu hale geliyorsan aklını başına al ve dersine çalış
  • DT Swiss kullanıcısına yanıt
    Çünkü tip yok ve okulunda veya çevresinde kesinlikle yakışıklı çocuklar vardır
  • quote:

o zaman bi insan nasıl bu kadar tipsiz oluyor diye meraktan bakıyordur ibret almak icin

saka lan saka kendinden bu kadar nefret etme :D
  • wesra kullanıcısına yanıt
    ihtimaller fazla ama etkilenmemiştir.Cidden abartmıyorum hiç tip yok yani sokakta görseniz yüzüme tükürürsünüz
  • quote:

Orijinalden alıntı: pcsi olmayan asosyal

Ders çalış

+1
  • quote:

Biraz bekle bakalım kız hiç seninle konuşacak mı aynı sınıftaysanız mutlaka bir şekilde gelip konuşur, sen de iyice sez hal ve hareketlerini senden hoşlandığından emin olduktan sonra bir bahane bulup sohbeti kurabilirsin
  • quote:

ihtimaller fazla ama etkilenmemiştir.Cidden abartmıyorum hiç tip yok yani sokakta görseniz yüzüme tükürürsünüz

ne karamsar insanlar var bu hayatta. Niye tüküreyim kardeşim kendine biraz güven ama önceliğin böyle işler olmasın dersine çalış iyi yerlere gel sonra ugraşırsın böyle işlerle

• Nefret etmek demeyelim sonuçta Allah böyle yaratmış belkide bununla sınanıyorumdur cidden sabır gerek bana.
  • quote:

Hakikatten.Olmaz oyle.Dersine de odaklan.Ne olacak ki.

• quote:

Orijinalden alıntı: wesra

quote:

ne karamsar insanlar var bu hayatta. Niye tüküreyim kardeşim kendine biraz güven ama önceliğin böyle işler olmasın dersine çalış iyi yerlere gel sonra ugraşırsın böyle işlerle

Zaten hayatım boyunca ne okulda ne dershanede dinlediğimi anlamamışımdır. ne yaptıysam evde çalıştığımla yapmışımdır o yüzden sıkıntı olucağını düşünmüyorum Karamsar değilim tipsizim ama tipsiz olduğum için mutsuz değilim ki

• quote:

Soru çözdürme olayı iyiymiş ama daha derslere tam başladık sayılmaz o yüzden de çözülecek soru yok .
    Bu arada senin içinde üzüldüm gerçekten kötü bi durum olmuş

Oda doğru
  • Yorumun için çok teşekkür ederim . Anladığım kadarıyla tecrübelisin bu işlerde . Dediğini denicem inşallah bidaha sınıflar değişmez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pencere Amelesi PeterPan -- 14 Eylül 2013; 23:38:28 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: wesra

quote:

Zaten hayatım boyunca ne okulda ne dershanede dinlediğimi anlamamışımdır. ne yaptıysam evde çalıştığımla yapmışımdır o yüzden sıkıntı olucağını düşünmüyorum Karamsar değilim tipsizim ama tipsiz olduğum için mutsuz değilim ki

mutsuz olmamana sevindim ikisini bir arada yürütecegini düşünüyorsan diyecek lafım yok.

• quote:

Dershanede sınıflar belirlenmişti gecen hafta bir sınav daha yapıldı tekrar karıştırıldı sınıflar. Her neyse işte bugün sınıfa girdim geçen haftadan beri kestiğim kız bizim sınıfta ama baya tatlı bişey Neden bilmiyorum ama çok etkilendim kızdan . Birkaç kere kantinde göz göze gelmiştik. O en önde oturuyor bende en arkada oturuyorum. Ders başladı falan ben dersi dinleyemiyorum kıza bakmaktan . Kızda her ders rahat 5-6 kez dönüp arkasını bana bakıyor . Bence kız çok tipsiz olduğum için bana bakıp duruyor Napmalıyım sizce gidip konuşmalımıyım ? Yoksa sene sonuna kadar bön bön bakıyım mı kıza

NOT:Fotoğrafımı istemeyin o kadar özgüvenim yok kaldıramam yorumları sonra

Kızla bakişacağina git adam gibi bir üniversiteyi kazan orda bol bol bakışırsın zaten

• garanti verecek bizim karsi komsuda bi kizla bakisiyordu kiz buna vermis

• quote:

Yorumun için çok teşekkür ederim . Anladığım kadarıyla tecrübelisin bu işlerde . Dediğini denicem inşallah bidaha sınıflar değişmez

Onemi yok.
    Peki kizin dersleri nasil? İyi mi? İste ona gore duzgunce calis ayni sinifta olmaya bak.Olmasada be uzulme be bende uzuldum zamaninda artik hic takmiyorum umrumda degil.Oku bi hele.Gerisi kolay.Gerci bizde okuyoruz.

• quote:

Orijinalden alıntı: volki97

quote:

Yorumun için çok teşekkür ederim . Anladığım kadarıyla tecrübelisin bu işlerde . Dediğini denicem inşallah bidaha sınıflar değişmez

Onemi yok.
    Peki kizin dersleri nasil? İyi mi? İste ona gore duzgunce calis ayni sinifta olmaya bak.Olmasada be uzulme be bende uzuldum zamaninda artik hic takmiyorum umrumda degil.Oku bi hele.Gerisi kolay.Gerci bizde okuyoruz.

İyi galiba her soruya parmak kaldıran tiplerden bide yazın çalışıp gelmiş neyse bi şekilde konuşmaya çalışıcam artık

• quote:

Orijinalden alıntı: Dexter333

quote:

Dershanede sınıflar belirlenmişti gecen hafta bir sınav daha yapıldı tekrar karıştırıldı sınıflar. Her neyse işte bugün sınıfa girdim geçen haftadan beri kestiğim kız bizim sınıfta ama baya tatlı bişey Neden bilmiyorum ama çok etkilendim kızdan . Birkaç kere kantinde göz göze gelmiştik. O en önde oturuyor bende en arkada oturuyorum. Ders başladı falan ben dersi dinleyemiyorum kıza bakmaktan . Kızda her ders rahat 5-6 kez dönüp arkasını bana bakıyor . Bence kız çok tipsiz olduğum için bana bakıp duruyor Napmalıyım sizce gidip konuşmalımıyım ? Yoksa sene sonuna kadar bön bön bakıyım mı kıza

NOT:Fotoğrafımı istemeyin o kadar özgüvenim yok kaldıramam yorumları sonra

Kızla bakişacağina git adam gibi bir üniversiteyi kazan orda bol bol bakışırsın zaten

Zaten dershaneye boşuna gidiyorum gibi bişey Şu ana kadar hiç sevgilim olmadı belkide ondandır ne biliyim gına geldi artık

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.