Şimdi Ara

Dershaneler başlamış geç mi kaldım ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
369
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler 12.sınıfa geçtim ama bi dershaneye kayıt olmadım 15 inde falan başlar diye tahmin ediyordum çoğu arkadaşın bugün başlamış , sizce ne yapayım hemen bi dershane mi bulayım yoksa okul ile beraber mi başlayayım ?

• İleride dershaneye gideceksen şimdiden git dershane kayıdını yaptır. yok dershanesiz hallederim diyorsan evde kendin çalış yavaş yavaş okulla beraber hızlanırsın
  • Okula eğitim konusunda fazla güvenme kardesim çünkü çoğu kiside bi ergen havası artık son yıl olduk her haltı yeriz düşüncesi oluşuyo hocaya diklenen mi dersin sınıfın huzurunu kaçıran mı dersin ne ararsan var bence yavastan basla ben mezunum yavastan basladım direk 6-7 saatle baslama ileride bıkkınlık geliyo

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hangi dersaneler basladi hocam? ne benim ne de herhangi bir arkadasimin baslamadi daha.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kaspar Hauser

hangi dersaneler basladi hocam? ne benim ne de herhangi bir arkadasimin baslamadi daha.

Hocam antalya da özel grup dershaneleri başlamış bugün

• Bence geç kalmışsın 11. Sınıf bittiği anda dershane araştırıp kaydolman lazımdı ama zararın neresinden dönersen kâr 1 hafta içinde halletmeye bak.

• quote:

Orijinalden alıntı: furkantuncer

quote:

Orijinalden alıntı: Kaspar Hauser

hangi dersaneler basladi hocam? ne benim ne de herhangi bir arkadasimin baslamadi daha.

Hocam antalya da özel grup dershaneleri başlamış bugün

hocam butik dershaneler başlamıştır başladıysa onun dışında ağustosun 3. haftası başlayacak genelde. siz araştırın yazılın 3-4 gün içerisinde moralinizi bozmayın bir şey kaçırmış değilsiniz. iyi çalışmalar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Çok mu geç kaldım?
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.