Şimdi Ara

Dershaneler kapacanaksa ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
490
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler öncelikle merhaba ben 11.sınıf bi öğrenciyim

Malum dershaneler kapanacak ve çoğunluk temel lise vb yerlere gidecekler.Bizim fazla maddi durumumuz yok. babamla bi görüştüm şuan konuştuğum dershanelerin
    en az fiyatı 8.000 sınavlarına falan girdim ama fazla indirim falan beklemiyorum bu fiyata fazla diyor haklı çünkü bu sene ev aldık biraz sıkışık.peki ben dershaneye gitmeden nasıl yapabilirim 12.sınıfı.11 de dershaneye de gitmedim belki seneye adam akıllı bi dershanye gönderirler diye ama şimdi ortam böyle oldu ne yapacağımı bilmiyorum. gitmesem de bir yeri kazanamaycağım diye korkuyorum ben ne yapabilirim biraz destekçi olur musunuz. etüt merkezleri falan diyorlar bunlardan da bilen biraz bahsedebilir mi şimdiden teşekkürler

• Bence öyle gitmezsen dünyan kararmiyor ben gittiğime pişmanım gerçi yani ama ben dersi hocasızda anlabiliyorum tabi bu sende yoksa gitsen iyi olur sonra asıl konuya gelelim bizim dersahnede temel lise oldu 8k diyor ama devlet yarısını geri veriyormus ilk yıl 4k oluyor ödeyeceğin ücret ki zaten kimi dershaneler 3.5 4 k para isteyebilir eğer kaydolamazsan ki yine de sen şimdiden internetten video izleyerek başla çalışmalara ben ygs yi ozelogrenci.com da ki videolar ile hallettim sende şimdiden başla keşke bende 11 de baslasam diyorum suan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gitmen faydalı olabilir, ama gittin diye aşırı derece fark olacağını zannetmiyorum , yine sende bitecek, çoğunlukla konuyu yine kitaptan öğreneceksin

• Hocam benim bildiğim kadarıyla fazla rağbet gördüğü için devlet kura çekip yardımı yapacakmış, doğrumu bilmiyorum ancak öyle diyor herkes.
  • Aytuğ12 kullanıcısına yanıt
    Öyle de olabilir hocam ama en iyisi Dershanelerin şimdiden yaptığı bursluluk sınavlarında iyi bir indirim kapmak

• Hocam açıkçası ben oralarda çok sağlıklı ders işleneceğini zannetmiyorum ancak öğrenciyede başka çare bırakmıyor devlet malesef...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kpss için dershane tercihi?
    16 yıl önce açıldı
    Florya YKS Dershanesi Tavsiyesi
    geçen hafta açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.