Şimdi Ara

Dershaneyi bırakmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
413
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Konunun nereye açılacağını bilemedim burayı uygun gördüm öncelikle şöyle bire sıkıntım var bundan 2 hafta önce cuma günü ve o cuma gününden 3 hafta önce yazıldığım dershaneyi bırakmak istemiştim o zaman sadece toplamda 3 haftalık ders görmüştüm bu arada kurs dgs kursu ygs-lys kursu değil yuani önlisanstan lisans a geçmek için bir sınav sınavda sadece matematik ve türkçe var bize yazıldığımızda tplamda 2 tane kitap verdiler ve 10 taksit olmak üzere 700 lira bir ücreti vardı dershanenin senet imzalandı kitaplar alındı vs ve ücreti yazıldığımız andan 1 ay sonra ödemek için anlaşmıştım yani daha parasını vermemiştim o ayın

O gün bırakmak için müdürle görüştüm sebep sordu anlattım vs tamam dedi hesap edelim bu güne kadar gördüğün ders sayısı ücreti kitap ücreti vs dedi hesapladı ve bana 240 tl gibi bir hesap çıkardı ve bunada kitap parası , uzaktan eğitim masrafı ( dershaenein internette eğitim videoları ki kullanmadığım halde ) deneme ücretleri (bunlarada daha girmedim) bunlar sözleşmede yazar ve imzaladıysanız bırakırken de biz bu ücretleri topluyoruz dediler

ve 240 tl ücret istediler o an bırakamamıştım imkanım da yoktu o kadar isteyeceğinide sanmıyorum ama şu an aşırı zor durumdayım evet bi hata yaptım bırakmam gerek bilgili arkadaşlardan sorum şu 3 haftalık ders gördüm ve diğer ıvır zıvırlar ile birlikte o kadar tuttu şu an bıraksam toplamda 5 haftalık ders ile birlikte bana ne kadar bir hesap verebilir ? çünkü ona göre hazırlıklı gidip o gün bu işi bitirmek istiyorum dershaneler eesmen para tuzağı

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Eczacılığı bırakmak
    8 yıl önce açıldı
    okulu bırakmak istiyorum
    11 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.