Şimdi Ara

Dershaneyi bırakmalı mıyım ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.514
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar normalde dershaneye gitmeyi düşünmüyordum. Fakat gerek ailemin dershanesiz olmaz söylemleri gerekse çalışma disiplinini oturtayamayışım nedeniyle dershaneye yazıldım. 1 haftadır gidiyorum fakat bana vakit kaybı gibi geliyor. Çünkü konu anlatımı çok hızlı geçiliyor bende eve gidince ayrıca dersi internetten dinliyorum. Hem okul hem dershane hemde internetten ders çok fazla vaktimi alıyor ve içlerinde bana en az katkıda bulunan dershane. Bırakmayı düşünüyorum fakat içimden ya disiplini oturtamazsam ya ki üç ay sonra derslerden koparsam diyorum. Sizce ne yapmalıyım ?

• Up

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçen yıl aynısı benim başıma geldi facia yaşadım , dikkat et hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hanıncipsi kullanıcısına yanıt
    Peki hocam sizi bu süreçte etkileyen ne oldu ve sizce neden kötü bir tercihti? Cevap için teşekkür ederim.

• Dersane olayında evet konu anlatımları biraz vakit kaybı olabilir ama düzenli denemeye girmek bir kurumda çok önemli zira sıralamanı falan görürsün daha çok çalışınca ilerlediğini falan görmeni sağlar derslerden kopmamak için heyecanını korumak için dersane denemeleri önemli

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • gunners49 kullanıcısına yanıt
    Cevabınız için teşekkür ederim. Bir arkadaşımla dershane denemelerine yazılmayı düşünüyoruz, geriye sadece soru çözümü kalıyor.

• Ben lise yıllarında okurken şunu öğrendim: Başarı tamamen kişinin kendi çabalarının sonucu ortaya çıkan bir sey. Bunun için de gerekli olan tek şey otokontrolünü sağlayıp düzenli çalışmak. O yüzden dershanelere gidip yolda, orada burada vakit geçireceğine git evinde güzel güzel çalış. Bir örnek verip bitirmek istiyorum. Dershanelerin kapatıldığı zamanlarda özel eğitim merkezleri adı altında ders veren kurumlardan birinde 7 bin 8 bin lira gibi uçuk bir rakama ders gören bir arkadaşım 1 sene mezuna bırakıp Erciyes Tıp'ı kazanırken ne dershane ne de bilmem başka bir şeye gitmeyen ve sadece okul kurslarına giden diğer arkadaşlarım ise ilk senesinde Cerrahpaşa Tıp'ı kazandılar. Örnek de başta söylediğime çıkıyor gerisi sana kalmış.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mezuna kalmalı mıyım ?
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • kardesim acilen bırak beni dershane bitirdi yani aşşırı zaman kaybı ve gereksiz sadece ticari bir kurum yani. Evde internette gayet halledebilirsin, zaten okula gidiyorsun hocalarına sorarsın. Ben mezunum evde hazırlanıyorum kafam rahat.
  • Boş iş bu devirde , internet bilgi denizi
  • Mec1Mec3 kullanıcısına yanıt
    soru çözümü için mf'iseniz mitrandir hocam mf soru çözüm grubu açtı bir konuş onla istersen, ayrıca bu forumda dershanesiz derece yapanlar çok, sizin benim onlardan neyimiz eksik?
  • Soru çözümü için Kunduz işini görür denemelere de dershanelerde gireceksen evde çalışmak daha cazip ama bu kişiden kişiye değişir hedefin,seviyen önemli

• Mec1Mec3 kullanıcısına yanıt
    Hem oradan hem internetten konu dinleyince soru çözmeye çok az vakit kalıyordu hocam.

• ?
  • Hocam düzenli çalışmayacağını düşünmüyorsan ve devamsızlık sorunu yoksa ben bunu öneririm ve iyi ki yapmışım diyorum;
    İstediğin derslere git sadece. Ha, ben hiçbirini istemiyorum dersen haftada 2-3 gün okula gidip diğer günler kütüphaneye gidip kendin çalış derim. Okula gitmen rakiplerini görüp hırslanmanı sağlar

• 12galatasaray12 kullanıcısına yanıt
    Geçen yılın konusu

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bu hafta 2 oldu kim uplıyorsa dndjdjd kendi kendime trollendim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.