Şimdi Ara

DERTTAŞLAR GELSİN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
332
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bilmiyorum özlerime nasıl başlasam böyle yalnız kırgın içi buruk acıyla dolu hisseden var mı kendini sınav bitti diye sevinemeyeceğimi biliyordum tam sınava yönelik bir durumda değil hayatın kendisine İSYANIM
    sonra lise yılları aklıma geliyor hani öyle pek bir arkadaşımda yoktu ama olan azınlıkla da eğleniyorduk saftık masumdu arkadaşlıklarımız malasef o yıllar 14 15 16 17 yaşımız gitti tuhaf bişey tabi büyüyecez sonra iki yıl aradan sonra onları görünce pek konuşmak da istemem
    şuan öyle kounuştuğum whatsapta bi iki arkadaşım var öyle yakın akrabamız da bi kuzen hariç gerisi boş kuyumuzu kazıyorlar herkes sahtekar sevdiğim kadar sevilmedim belki de imkanımız da pek olmadı bir hobim bile yok fırsat vermedi aile çabaladım ama olmuyor
    her şey yalan ve boş babana bile güvenmeyeceksin
    bilmiyorum daldan dala atlıyorum içimden geçenleri yazıyorum böyle karmaşık hissedenler varsa gelsin

• evladıhomosaphiens2 E kullanıcısına yanıt
    herkes çok mu mutlu ?
    YAV GELİN NE OLURSANIZ OLUN GELİN
    bekliyorum sizi dostlar biliyorum varsınız
  • Benim yerime yazmışsın gibi :( ben de liseden sadece 2 kişiyle konuşuyorum o da görüşmedik bile yani. Hatta üniversiteye gidenle ayda yolda bi konuştuk öyle diyim. Şimdi arıyor işte nereyi yazacaksin diye tabi ona gelmeyen yerlere giderim ya belki aman aman olur mu öyle şey. Aslında nefret ediyordum liseden ama bu 1 yıldır çok özledim. Neyi özledim onu da bilmiyorum bi arkadaşım vardı çok severdim o da işte yalan söyledi ben mezuna kaldım o gitti. Ha iyi ki kaldım o hemşirelikte sürünecek banaysa bu yıl hukuk geliyor. Bilmiyorum içimde hep kırgınlık var ve bu hiç geçmeyecek gibi :(

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardeşim hayatta tek gerçek para ve güç. Bu ikisini git ister kumardan kazan ister alnının teriyle kazan ister namussuzluk yaparak kazan. Diğer ihtiyaçların olan mutluluk sevgi saygı aşk meşk peşinden geliyor. 2.yoldan kazanmak en zoru iyi olarak bir şey elde etmek en zoru. Karşına 1. ve 3. seçenektekiler çıkıyor çünkü. Hayatta böyle pislik bir yer bende sevmiyorum ama böyle şeylerle mücadele etmekten zevk alıyorum artık. Belki de başka çarem yoktur mücadeleden başka.

Bu arada kimse mutlu değil ama bunun farkında dahi değiller düşünce kalıpları bunları sorgulamaya yetmiyor veya hayata biat etmiş boyuneğmiş durumdalar.
  • evladıhomosaphiens2 E kullanıcısına yanıt
    bro bir ara dedim baba sana bile güvenmiyorum
    sabahı kalktım hastanedeydim :)) eşek sudan gelene kadar vurmuş,artık bir yerden sonra acısını hisetmememişim herhalde

DOSTUM GÖZDEN IRAK OLAN GÖNÜLDENDE IRAK OLUR.
    SEN EN İYİ DOSTUM DEDİGİN BİLE SANA SIRTINI ÇEVİRİR.
    HEPSİ ÜNVERSİTEDE YENİ HAYATLAR KURMUŞTUR,YADA KURACAKTIR.
    BELKİ TELEFONDA MERHABA DERSİNİZ.
    SEN KENDİNİ BÖYLE KÖTÜ HİSSTME.
    İNANKİ SENİ TANIRIM, MUTLAKA SENİN KARŞİNA MERT DELİKANLI İNSANLAR ÇİKACAKTİR.

bu ararda herkesin derdi vardır.bazilari dişa vurur bazilari ise kalbine gömer.unutma EN ÇOK DERDİ OLAN,BİLKİ EN ÇOK GÜLEN İNSANDIR.
    GÜLMEYLE DERDİNİ YATIŞTIRIR.
  • Terliksi İnsan kullanıcısına yanıt
    Welcome to the REAL WORLD guyz. Adam yüzde on üzeri 8 milyon haklı.
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beinthesecret -- 1 Temmuz 2016; 2:05:39 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    tez için yardım
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: brohakkındırxd

bro bir ara dedim baba sana bile güvenmiyorum
    sabahı kalktım hastanedeydim :)) eşek sudan gelene kadar vurmuş,artık bir yerden sonra acısını hisetmememişim herhalde

DOSTUM GÖZDEN IRAK OLAN GÖNÜLDENDE IRAK OLUR.
    SEN EN İYİ DOSTUM DEDİGİN BİLE SANA SIRTINI ÇEVİRİR.
    HEPSİ ÜNVERSİTEDE YENİ HAYATLAR KURMUŞTUR,YADA KURACAKTIR.
    BELKİ TELEFONDA MERHABA DERSİNİZ.
    SEN KENDİNİ BÖYLE KÖTÜ HİSSTME.
    İNANKİ SENİ TANIRIM, MUTLAKA SENİN KARŞİNA MERT DELİKANLI İNSANLAR ÇİKACAKTİR.

bu ararda herkesin derdi vardır.bazilari dişa vurur bazilari ise kalbine gömer.unutma EN ÇOK DERDİ OLAN,BİLKİ EN ÇOK GÜLEN İNSANDIR.
    GÜLMEYLE DERDİNİ YATIŞTIRIR.

bro nikcin çok garip duruyor xd falan sen hayırdır nerden esti böyle bro :D mesaj içeriklerinde çok marjinal hani bro

@Jequel : Tşk cnm

bro sınav bittti dedim hayatima yeni bir şekil verim :)
    bizim bir arkadş sagolsun hep bro derdi,sonra dedimki vula bu forumdaki kardşelerim ne derse haklıdır. :D
    sonra çorba kıvamında bir isim yarattik.

xd nerden geliyor dersende HAYATTA GÜLÜP GEÇECEN AĞA :))
    yalnız senin nickini çok severim..
    keşke bende ÖGLENA FİLAN YAPAYDIM

mesajlarimi begeniyorsun umarim.eger rahatsız ettiyse degiştiririm :)
    Öpücük verince içim bir hoş oldu :D
  • quote:

bizim bir arkadş sagolsun hep bro derdi,sonra dedimki vula bu forumdaki kardşelerim ne derse haklıdır. :D

hahaha çok sevimli mesajların bu foruma güzel renk katıyorsun bak ilerde değişirsen nicki bakteriler aleminden yaparın kardeş kardeş takılırız ama böyle de ayrı bi kuulluğun var broooo :D hayata gülüp geçiceksin çok haklısın ama bunun için elinde güçlü kartların bulunması gerek gibi geliyor bana

• NE ZAMAN INSANLARI TANIDIM ISTE O ZAMAN YANLIZ KALDIM...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Terliksi İnsan

quote:

hahaha çok sevimli mesajların bu foruma güzel renk katıyorsun bak ilerde değişirsen nicki bakteriler aleminden yaparın kardeş kardeş takılırız ama böyle de ayrı bi kuulluğun var broooo :D hayata gülüp geçiceksin çok haklısın ama bunun için elinde güçlü kartların bulunması gerek gibi geliyor bana

eyw kardeşim..
    seninde bu forumda acayip degerin var harbiden.
    özellikle bu forumda unutulmayaca bir anım varsa
    senin gece açtıgın konu sayesinde,umut dolu insanlari gördükçe benimde çallişma istegimdi.

yok yaw artık isim degiştirmeyecem.böyle kalsın iyidir.degiştirirsem dedigini yapacam.
    BRO 52 GİBİ BU HAYAT KİMİN ELİNDE KAÇ KART VAR HANGİ KARTLAR VAR SAYACAN.
    YA BATACAN YA KAZANACAN.
    ZATEN GÜÇLÜ KARTLAR BENDEYSE OYUNU HEMEN BİTİRİRİM :)))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brohakkındırxd -- 1 Temmuz 2016; 1:41:34 >

• quote:

Orijinalden alıntı: JequeL

Öpücük verince içim bir hoş oldu :D

Aynen kanatların çıkmış hemen d:D:D:D
    :D Ahahah
  • vaveylaaa kullanıcısına yanıt
    evet hiç geçmeyecekmiş gibi geliyor hani sanki mesele sınavın bitmesi de değildi sene boyunca lys bitsin geçer diyordum ama ...
    dertleşelim hocam bekliyorum
  • evet bu söz ....
    mücadele etmek zorundayız
    bence kimse derin düşünmüyor yüzeysel sadece hayatı yeme içme para olarak görenler hakikatı aramıyorlar bile
    dünya bir dekor ve hırs gözlerini bürümüş herkesin
    çalıp çırpmayan enayi olmuş idollandırmak işini bilmek olmuş zina aşk olmuş çok tuhaf ya
    insanlar internette paylaştığı şeylere göre sevgili ediniyor
    herkes kendini bişey sanıyor
    bilmiyorum kardeşim İYİ Kİ VARSINIZ DEMEKKİ BİZ SORGULAYANLAR ÇOK DA YALNIZ DEĞİLİZDİR
  • brohakkındırxd kullanıcısına yanıt
    Lise üniversite arası uçurum hocam ne kadar da çabuk unutyor insanlar oysa hepsi hafızamda unutamıyorum
    hocam telefonda bile konuşcağımızı sanmıyorum
    unutuldu maziye karıştı ...
    inşallah hocam iyiler yiğitler karşımıza çıksın
    herkesin derdi var doğru ama kiminin derdi büyüktür kiminin ki küçüktür ...
  • beinthesecret B kullanıcısına yanıt
    derttaş suskunsun
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.