Şimdi Ara

DESİRE 820--EKRANDAKİ GARİP SORUN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.806
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • telefonu şarj soket girişi nedeniyle tamire verdim..daha sonrasında telefonu açtığımda ekran bu şekilde oluyor...kapatma tusuna basılı tutunca kendine geliyor..ekranı tekrar kapatma durumunda tekrar bu hale dönüyor...

ve üst menü yani bildirim paneli aşağı inmiyor...yani 30 denemede 1 kere falan iniyor...

sorun yazılımsal mı donanımsal mı çözemedim

telefonu birkaç kere sıfırladım..başta sorunlar ortadan kayboluyor ama sonra tekrar geliyor

android surumu 6,01

htc sense surumu 7 DESİRE 820--EKRANDAKİ GARİP SORUN

• ruhunun rüzgarı R kullanıcısına yanıt
    Bu aslında HTC Dot View dediğimiz HTC nin kapaklı bir kılıf ekranı. Yani şu;
     DESİRE 820--EKRANDAKİ GARİP SORUN

Bunun sağ alt köşesinde yer alan dikdörtgen alan var. Burda orjinallerde HTC yazar. O HTC yazısının orda aslında bir adet mıknatıs gibi birşey var. Bu mıknatıs cihazın dot view özelliğini devreye sokuyor. Birnevi manyetik bir ilişki oluyor. Dot view özelliğini açtığı zamanda ekran böyle gözükür işte. Büyük ihtimal yaptırdığın yer oraya zarar vermiş olabilir. Yada leyimleri fazla atmış bir etkileşim oluyor olabilir. Yani cihazı yaptırdığın yere gidip o kısmı bir kontrol ettirmen lazım.

• aynen kardeşim dediğin gibiymiş...düzelttim şimdi...peki bu bildirim panelinin aşağı inmemesiyle ilgili bir tavsiyen veya fikrin var mı
  • ruhunun rüzgarı R kullanıcısına yanıt
    hocam o yazılım ile ilgilidir. Cihazı recovery moddan hard reset atarsanız sorununuz çözülecektir gibime geliyor.

Hard reset yapılımı (Not: Alıntıdır, doğru olan budur diye tahmin ediyorum):

Bu yöntem ise menü kısmına ulaşmama, kilit kodunu unutup telefonun bloke olması gibi durumlarda en etkili format yöntemidir. Ayrıca bu yöntem ile atılan formatta sistem sıfırdan kurulduğundan dolayı daha sağlıklıdır.

Şimdi telefonu kapatın ve kapalı konumda, ses kısma ve kilit tuşuna aynı anda basınız ve tuşları bırakmadan bekleyiniz. Birkaç saniye sonra telefonun ekranında android robot resmi çıkacaktır. Bu resim ekrana geldiğinde tuşları bırakın.

Ses kısma tuşunu kullanarak ” FACTORY RESET ” seçeneğinin üzerine gelin ve kilit tuşuna basın ve onay verin. Verilen onaydan sonra telefon kapanıp açılacaktır. Telefon açıldıktan sonra kişiselleştirme ayarlarınızı yaparak kullanabilirsiniz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.