Şimdi Ara

DESİRE X DETAYLI İNCELEME

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
2
Favori
4.051
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Birkaç haftadır almayı beklediğim telefon desire x'in detaylı incelemesini elimde geldiğince yapmaya çalışacağım.
    Motorola atrix’i ekran kalitesinin kötü oluşu ve kamera kalitesi hakkındaki kötü yorumlar nedeniyle oldukça ucuz olmasına rağmen tercih etmedim.
    samsung galaxy s advance'i ise sıkıcı samsung tasarımı yüzünden tercih etmedim. Onun haricinde bence bu cihaza en iyi ve tek alternatif.
    xperia serisi cihazlardan xperia sola, 512mb ram ve kötü pil performansı, xperia go kötü ekran çözünürlüğü ve xperia p de pil performansı yüzünden kaybeden telefonlar arasında. 5saat konuşma süresi demişler. Bu rakam bir de ideali, daha az şebeke sinyalinin olduğu yerlerde bu rakam daha da az olacak demektir ki; bu durum gün ortasında şarjın bitmesi anlamına geliyor. Bu arada tüm kullandığım sony cihazların en beğendiğim yanı pil performanslarıydı. Ya bu performansı akıllı telefonlarına yansıtamadılar ya da rakamsal değerlerden ziyade kullanıcı deneyimlerine bakmak gerek; çünkü sayısal değerler bazen pek bir anlam ifade etmiyor…
    Gelelim en son tercihim olan desire x e:
    Teknik Özellikler:
    BOYUTLAR : 118.5 x 62,3 x 9,3 mm (4,67 x 2,45 x 0,37 inç)
    AĞIRLIK: Pil ile 114 gram
    EKRAN: 480 x 800 çözünürlüklü 4 inç dokunmatik ekran
    CPU: 1Ghz Çift Çekirdek Cihazda Qualcomm un ağustos(2012) ayında duyurduğu ve yeni giriş seviyesi olarak adlandırdığı MSM8225Q işlemci mevcut.
    Bu işlemciye entegre olan adreno 203 gpu var.
    Cortex a5 mimarisini kullandıkları işlemci de en önemli özellik düşük güç tüketimi ki telefonun uzun bekleme ve konuşma sürelerinin buna bağlı olduğunu düşünüyorum..
    Ayrıca adreno 203 gpu yeni çıkan bir gpu olduğu için; performansı hakkındaki yorumlar adreno 205 ile arasındaki performans farkı yorumları henüz havada kalan yorumlardır.
    Bu işlemciyi kullanan telefonlar arttıkça ekran kartı hakkındaki yorumlar ve kıyaslamalar da biraz daha yerine oturacaktır.
    Bir diğer konu ise bu işlemcinin 720p video çekimini desteklemesi ki cihazda negatif bir yön olarak sayabileceğimiz 480p video çekiminin yazılım desteği ile düzeltilebileceğidir.
    PLATFORM : Android 4.0.4 ve sense 4.1 arayüzü yüklü olarak geliyor.
    SİM VE BELLEK : Normal sim kartı yuvası kullanan cihazda 4gb dahili bellek varki bunun kullanabilğimiz kısmı 2.2gb kadar.dahili depolama birimi(1.11gb) ve telefon belleği (1.09gb) olarak iki farklı alan var.
    RAM : 768mb
    SENSÖRLER : G-sensör
    Yakınlık sensörü
    Ortam ışık sensörü
    BAĞLANTI: 3,5 mm stereo ses jakı
    Bluetooth, aptX™ destekli (Bluetooth® 4.0)
    Wi-Fi®: IEEE 802.11 b/g/n
    Medyayı telefondan kablosuz olarak uyumlu TV'ye veya bilgisayara aktarmak için DLNA
    KAMERA : Otomatik odaklamalı 5 megapiksel fotoğraf makinesi, LED flaş ve BSI sensörü (düşük ışıkta daha iyi çekim için)
    F2.0 diyafram açıklığı ve 28mm lensler
    WVGA video kaydı
    Özel HTC ImageChip™
    VideoPic: Aynı anda hem video hem de fotoğraf çekin
    Kesintisiz fotoğraf çekimi: Tek dokunuşla kesintisiz çekim (saniyede 2,5 çekim yapılır)
    Akıllı Flaş: Nesneye olan uzaklığa dayalı olarak otomatik ayarlanan beş flaş seviyesi
    PİL : Çıkarılabilir ve yeniden şarj edilebilir Li-ion pil
    Kapasite:1650 mAh
    Konuşma süresi:
    WCDMA için 600 dakikaya kadar
    GSM için 1200 dakikaya kadar
    Bekleme süresi
    WCDMA için 833 saate kadar
    GSM için 750 saate kadar

Son olarak beats audio ile zenginleştirilmiş sesi özellik listesine ekleyebiliriz.

Donanım İncelemesi :[/size]
    Boyutları ve ağırlığı itibariyle hiç rahatsız edici olmayan, tek elle kullanımın en iyi olduğu 4 inç boyutundaki ekrana sahip bir cihaz. Cihazı elinize aldığınızda şaşırtıcı bir hafifliği var. One x ve one s telefonları eline alanlar bu durumu hemen anlayacaklardır.
    Siyah, beyaz ve lacivert renk seçenekleri olan telefonun şimdilik yalnızca siyah beyaz renkleri satılıyor sanıyorum.
    Beyaz renkli olan telefonun ön kısmında ekranı çevreleyen metalik şerit ve metalik şeride ek olarak devam eden beyaz gövde oldukça şık duruyor.
    Arka kısımda ise kameranın etrafını saran metalik kısım ve mavi halkanın görünümünü pek hoş bulmadım. Daha düz ve sade olmasını tercih ederdim.
    Arka kısımda htc ve beats audio logosu mevcut, beats audio logosunun hemen yanında cihazın hoparlörü var.
    Sağ kısımda ses açma kapama düğmeleri ve sol kısımda micro usb girişi mevcut.
    Htc'nin bu telefonda değiştirildiği söylen kilit tuşunun ortada bulunması bence oldukça hoş olmuş..kilit tuşunun sağ kısımda veya üst sağ kısımda yer aldığı bazı telefonlardaki gibi ekran kilidini kapatabilmek için zorlanmanıza gerek kalmıyor. Gayet kolay ve kullanışlı.

Arka kapağı kaldırdığımızda(arka kapağı çıkarmak için htc nin sitesindeki yardım bölümünde resimli gösterime bakmanızı tavsiye ederim zira kapağın hiç açılmadığını düşünmüştüm.oldukça sıkı ve bütün yapmışlar.)sol kısımda sim girişi sağ kısımda 32gb a kadar yükseltilebilir micro sd girişi ve ve pil görünüyor.Henüz deneme fırsatım olmadı; ancak 25gb lık dropbox depolama alanı ek olarak sunuluyormuş.
    Ekrana gelirsek; 4 inç büyüklüğünde süper lcd olarak adlandırılan ekran var. Süper amoled ekran kadar kaliteli olmasada ona yakın bir kalite var ve ekranda rahatsız edici hiçbir durum yok. Ayrıca ekran parlaklığı amoled ekranlardan çok daha fazla ki güneş altında görememe gibi durum kesinlikle olmuyor. 480x800 çözünürlük sunan ekran bu seviyede bir telefon için son derece iyi. Parlaklık sensörü iyi çalışıyor bu sayede her ortamda en uygun şekilde ekranı görebiliyorsunuz.
    Çok önemli bulmasam da hep incelenen bir detay olduğu için baktım ekranın görüş açısı oldukça iyi sanırım ekranı görememek için 180 derecelik bir açıyla bakmam gerekiyor:D. renklerde en ufak bir değişim olmadan her açıda görülebiliyor.
    htc nin sitesinde çizilmeye karşı dayanıklı cam yazmıyor. bazı kaynaklar ekranın çizilmeye dayanıklı olduğunu yazmışlar ancak tam olarak nasıl olduğunu bilmiyorum ve bunu denemek için ekranımı çizmeye niyetim yok:D
    Altta standart üç adet android tuşu ve üst kısımda telefon şarj olurken veya bildirim olduğunda yanan küçük bir led var.
    3,5mm lik giriş cihazın üst tarafında bulunuyor.
    Konuşurken dış ortamın gürültüsünü bastırmaya yarayan 2 mikrofonlu teknoloji bu cihazda kullanılmamış.
    5mp lik kamera benim gibi kamerayı pek aramayanlar için fazlasıyla yeterli.
    ışıksız ortamlarda flaş son derece iyi. onun haricinde kamera bir telefonda olması gerektiği kadar yeterli diye düşünüyorum.
    cihazdan şarj aleti bilgisayar bağlantı kablosu ki bu kabloyu adaptöre bağlayarak şarj edebiliyorsunuz ve kulaklık çıkıyor.
    kulaklık beats kulaklığı olmadığı gibi kalitesi de oldukça düşük, iyi bir ses deneyimi yaşamak istiyorsanız kaliteli bir kulaklık almanız şart.

Yazılım İncelemesi:

Android 4.0.4 ve sense 4.1 arayüzü yüklü olarak geliyor. Daha önce hiç android ve sense arayüzlü bir telefon kullanmadığımdan ne gibi farklılıklar ve yenilkler vardır bilmiyorum.
    Halkalı kilit ekranı, kilit ekranından bazı uygulamalara ulaşmak ve htc nin simgesi haline gelen saati oldukça güzel görünüyor ve göz dolduruyor.
    Dipnot olarak yukarıdan aşağıya çektiğimiz bildirim ekranında ayarlar sekmesi var..bazı samsunglarda gördüğüm wifi parlaklık vs değiştirme gibi bir kısım koymamışlar. Onu da ekrana koyduğumuz widgetlerle hallediyoruz.
    Uygulama menüsüne girdiğimizde indirmeler-tümü-sık sık olmak üzere üç sekme var , bu durum kullanım rahatlığı ve uygulamalara kolay ulaşımı sağlıyor.
    Cihazda yüklü olarak :7digital(paralı müzik lamaya yarıyor sanırım),facebook,chrome,dropbox,fener,flash player ,araba,Google+ friendsteam(tüm sosyal ağları tek yerden yönetiyormuş),soundhound(müziği dinletiyorsun netten adını buluyor.)wifi hotspot ve tunein radio(online radyo) geliyor.
    ayrıca radyosu da var.(bu arada sene oldu 2012 hala radyoyu dinlemek için kulaklığı takın anten görevi görsün diyor.:D)
    sanal klavyesinde tuşlar oldukça büyük yazarken sıkıntı çekmiyorsunuz.

Performans ve Batarya
    1650mah lık bataryanın sunduğu süreler kağıt üzerinde oldukça iyi..
    telefon henüz yeni olduğundan tam kullanım süreleri veremiyorum ancak; %90 dolu gelen bataryayı yoğun kullanımla ki ekranı neredeyse hiç kapatmadım, sürekli birş eyler yükledim, wifi uzun süre açıktı, hoparlörden- kulaklıktan müzik dinledim.1 saati aşkın telefon görüşmesi yaptım ve 11 saat kadar gitti.. bu durum hele ki ilk şarjının böle olması gerçekten pil performansı anlamında iyi şeyler vadettiğinin göstergesi bence.

İçinde yüklü olarak gelen internet tarayıcısı oldukça iyi. İ5 li bilgisayarımla aynı sürede sayfaları açıyor:D milliyet, hürriyet gibi yoğun içerikli gazete sayfalarını denedim.

konuşurken gelen ses ve sesin karşıya gitmesi konusunda gerçekten iyi. ahizeyi yayvan bir şekilde ses her bölgeden gelecek şekilde yapmışlar bu da sesin her durumda iyi duyulmasını sağlıyor.
    Cihazda ön kamera bulunmuyor.

Multimedya İncelemesi
    Telefon internetten açtığım 720p videoları hiç takılmadan oynattı. Denemedim ancak htc sitesinde oynattığı dosya türleri arasında mkv yok.
    video çekerken en güzel yan istediğiniz anın fotoğrafını çekebiliyor olmanız.
    sürekli gördüğüm kameranın hızlı açılması muhabbeti de oldukça iyi 1 sn de kamera açılmış oluyor ve çekerken hiç beklemeden kaydedebiliyor.
    müzik uygulaması da yeterli görünüyor.ekolayzır ayarlanmıyor yalnızca beats audio aktif ve pasif hale getirebiliyorsunuz..beats audio aktifken daha çevresel bir ses ve daha güçlü basslar alıyorsunuz.

Sonuç Olarak:
    cihaz bu fiyat seviyesinde bence uygun bir telefon ve telefonda bir akllı telefonda olması gereken herşey var..yok bu oyunu açmıyor yok şu testte bilmem kaç puan almış gibi durumlar daha pro kullanıcılar için sanırım ki onlar için de s3 gibi one x gibi cihazlar yapmışlar zaten.
    dizüstü bilgisayarımda da canavar gibi ekran kartı var ama en çok zorladığım şey 720p videolardır herhalde.
    880 liraya satan yerler var biraz beklendiği zaman 850 liraya düşeceği kanaatindeyim.teleservice garantisinin nette bir sürü olumsuz yorumuna rastladım oyüzden özellikle başka garanti aradım…hoş bizim memlekette pek düzgün çalışan garanti sağlayıcısı yok ama yinede okadar kötü yorumun üzerine teleservice garantili almadım..

ilk android cihazım ve ilk incelemem olduğundan hatalarım olabilir. Daha sonraları cihazın resmini ve cihazla çekilen resimleri becerebilirsem eklerim

• Elinize sağlık gayet güzel inceleme olmuş. Almayı düşünen arkadaşlara faydası olacaktır. Bu arada hayırlı olsun. Htc candır, kolay kolay vazgeçemezsiniz.
  • win8x bi çıksın, fiyatını performansını bi görelimde desire s den sonra bir htc turuna yine çıkabilirim, nedense sonyden daha iyi görünüyor htc tasarımları bana
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nymphadora

win8x bi çıksın, fiyatını performansını bi görelimde desire s den sonra bir htc turuna yine çıkabilirim, nedense sonyden daha iyi görünüyor htc tasarımları bana

Normal, çünkü daha iyi tasarım olarak
  • quote:

Orijinalden alıntı: __Tyler Durden__

quote:

Orijinalden alıntı: Nymphadora

win8x bi çıksın, fiyatını performansını bi görelimde desire s den sonra bir htc turuna yine çıkabilirim, nedense sonyden daha iyi görünüyor htc tasarımları bana

Normal, çünkü daha iyi tasarım olarak

hocam win8x tasarım olarak çok hoşuma gitti bekleyeceğim onu. ona göre yeni bir htc gelir :)
  • Güzel bir inceleme olmuş. Her ne kadar Htc markasını silmiş isem de telefon almayı düşünen arkadaşlar için çok faydalı olacağı kanaatindeyim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam inceleme çok iyi olmuş şu sıralar bende bi telefon alıcam fakat hala karar veremedim: bi yandan bütçeyi fazla zorlamadan desire x alayım diyorum. diğer yandan htc sensation xe yada galaxy s2 almak istiyorum. çok sık telefon değiştiren birisi değilim ve almışken iyi bişe almak istiyorum. sizce hangisini tercih etmeliyim?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: .solitario.

hocam inceleme çok iyi olmuş şu sıralar bende bi telefon alıcam fakat hala karar veremedim: bi yandan bütçeyi fazla zorlamadan desire x alayım diyorum. diğer yandan htc sensation xe yada galaxy s2 almak istiyorum. çok sık telefon değiştiren birisi değilim ve almışken iyi bişe almak istiyorum. sizce hangisini tercih etmeliyim?

Bu telefonu ne S2 ile nede sensation xe ile kiyaslayamazsin. Sahsi fikrim 800 verir pasa pasa S2 alir kullanirdim

• quote:

Orijinalden alıntı: Twanche

quote:

hocam inceleme çok iyi olmuş şu sıralar bende bi telefon alıcam fakat hala karar veremedim: bi yandan bütçeyi fazla zorlamadan desire x alayım diyorum. diğer yandan htc sensation xe yada galaxy s2 almak istiyorum. çok sık telefon değiştiren birisi değilim ve almışken iyi bişe almak istiyorum. sizce hangisini tercih etmeliyim?

Bu telefonu ne S2 ile nede sensation xe ile kiyaslayamazsin. Sahsi fikrim 800 verir pasa pasa S2 alir kullanirdim

bencede s2 benim için daha iyi olacak sanki. çünkü htc sensation xe'ye jb gelmeyecekmiş, s2 ise her yönden başarılı bi telefon vereceğim paraya değeceğini düşünüyorum

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Twanche

quote:

bencede s2 benim için daha iyi olacak sanki. çünkü htc sensation xe'ye jb gelmeyecekmiş, s2 ise her yönden başarılı bi telefon vereceğim paraya değeceğini düşünüyorum

XE kucumsenecek bir model degil ben fazla muzik dinlemem yoksa hic acimazdim beats kulakliklar ve ses cipi varken
    Sonucta ikiside seni uzmez XE alirsan ekraninda kronik hata olanlar var toz kaciyor galiba icine onlardan almamaya dikkat et. S2 alirsanda mumkunse garantili degilse 900 e sifir tarzda bulursun

• Öncellikle eyvallah yazılı olarak incelemen güzel olmuş zaten Erdi ve Mesut abimizin incelemesiyle yorumlar aynı gibi telefon o fiyata bayağı iyi performans veriyor anlaşılan yüklenecek rom'larla cihaz kendinden üst telefonlarla rahat yarışabilir herkes İşlemciye 203 grafik birimi falan laf etti pil konusunda da laf ettiler ama tam tersi çıktı ben biraz bekleyip almayı düşünüyorum Teknosa Bimeks tarzı mağazalara gelmemiş öte ki türlü Avea'dan falan almak istemiyorum vallahi bi video çekebilsen tadından yenmez Donanımhaber incelemesinde betaydı sürüm tam sürümü merak etmedim değil.
  • Bugün Vodafone shopda inceledim siyahını. Hafifliği, menü geçişi, ekran parlaklığı tatmin edici. Kasa kalitesi açısından aynı şeyi söyleyemeceğim, Samsung'dan farkı yok basit plastik yakışmamış. Kontratsız 949 liste, fiyat alınca 925TL. Yine de beklemek lazım kullanan arkadaşların yorumunu. One V gibi 4.0 çakılı kalacaksa hem de bu fiyattan, ancak meraklısı alır.
  • Bende 3 gündür kullanıyorum, turkcellden 1 gb data ile 12 ay olarak aldim. Önceki telefonum desire dı zaten. Ekran kalitesi, ses çok hoşuma gitti. Tavsiye ederim

• kimse beni yanlış anlaması ama hemen her marka telefon kullanmış biri olarak söylüyorum(nokia 6630,sony ericsson k750i,samsung galaxy s ve apple iphone 4) şu an motorola atrix android tabanlı telefonlarda fiyat/performans oranı en iyi telefon.şubat ta hepsiburada ve hızlıal da 850-900 tl civarındayken alamamıştım.o zaman samsung galaxy s vardı.eylül ayının sonunda onu 550 tl veren olunca sattım..daha sonra samsung galaxy s2 alacaktım,fakat aradığım fiyata (700civarı) bulamayınca 24 eylül de ikinci stoklarda fiyat motorola atrix 900 den(şubat) den 680 e düşünce (birde 50 tl world puan+100 tl hediye çeki verince hepsiburada) dayanamayıp aldım.bende ilk yorumlarda ekranın yetersiz (piksellerin belirgin ve pentile olmasından çekiniyordum) olmasından korkuyordum.fakat hiç te beklediğim gibi çıkmadı.yazılar daha keskindi ve renkler plazmalardaki gibi doğal ve abartı değil.(sadece dibine girerseniz(5cm falan) o zaman küçük kareler belli.)kamerası gelecek olursak evet bir galaxy s2 veya iphone 4 değil.,güneş ışığında net resimler çekebiliyor,ancak düşük ışıkta veya karanlıkta yetersiz.bence telefonun orta-üst düzey(desire hd-sony ericsson arc s falan) düzey cihazlar arasındaki en büyük eksisi ekran değil KAMERASI(FOTOĞRAF RESİM KALİTESİ).bunu dışında 1930 mah pil(ben de en az 2 gün gidiyor bazen 3 günü buluyor),275 ppi ekranı(samsung galaxy s den daha net yazılarda),16 gb dahili hafıza,1 gb ram(orta-üst telefonların hiçbirinde yok.)ve kulaklıkta iphone 4 kadar bass ları iyi olmasa da samsung galaxy lere bence 10 basar.internet tarayıcısı gerçekten hızlı(samsung galaxy s ve iphone 4 kullanmış biri olarak söylüyorum bence daha hızlı ) ve youtube videoları da dahil hem 720p hem de 1080p filmlerde herhangi bir takılma yaşamadım.forumda bazı arkadaşlar sıkıntı yaşamış fakat ben denedim bir sorun olmadı.bir de her ne kadar biraz eski yonga seti de olsa nvidia tegra 2 bir çok güncel ve grafik kalitesi yüksek oyunları oynatabiliyor. asphalt 7 yi hiç kasılmadan oynattı.evet üst düzey cihazlarle yarışamaz(htc one x,samsung galaxy s3 veya iphone 5 ) ama bence 600 tl civarına alınabilecek en iyi android telefon. görmeden veya kullanmadan sadece arkadaşlarınız(benim veya bir başkasının yorumu bakmak yerine) fikri yerine mutlaka kendiniz elinize alın ,öyle değerlendirin.ben aldım,sonra iki iş arkadaşım ben de bu telfonu görüp baktı,kullandı,hoşlarına gitti fiyatı duyunca hemen aldılar.ben htc desire x i hiç kullanmadım,fakat 850-900 tl neresi 600-650 neresi.üstelik bazı özellikleri(batarya,ekran çözünürlüğü,bazı donanım bileşenleri(1ghz. çift çekirdek ve 1gb ram miktarı)desire x den artıları.dolayısıyla ben seçimini atrix den yana kullandım.şu an herhangi bir sıkıntım da yok.(inşallah custom romlarla stabil ve sorunsuz ics ve jb sürümleri de 1 aya kalmaz kuracağım.)

• quote:

Orijinalden alıntı: chickenchaser

Bugün Vodafone shopda inceledim siyahını. Hafifliği, menü geçişi, ekran parlaklığı tatmin edici. Kasa kalitesi açısından aynı şeyi söyleyemeceğim, Samsung'dan farkı yok basit plastik yakışmamış. Kontratsız 949 liste, fiyat alınca 925TL. Yine de beklemek lazım kullanan arkadaşların yorumunu. One V gibi 4.0 çakılı kalacaksa hem de bu fiyattan, ancak meraklısı alır.

güncelleme konusunda da, garanti konusunda da htc türkiye ye pek önem vermiyor.
    4.1 güncellemesini ya android 6 çıkınca falan verir ya da hiç vermez:D
    eğer yeni telefon alırken güncelleme beklentisindeyseniz bence başka marka tercih etmelisiniz.
    sony nin güncelleme konusunda iyi olduğunu biliyorum.
    kasa kalitesi konusunda size katılamayacağım; bence oldukça sağlam yapmışlar. tamam tek parça komple aluminyum bir kasa değil ama; kullanıcısını da üzmez kanaatindeyim.

• quote:

Orijinalden alıntı: chickenchaser

Bugün Vodafone shopda inceledim siyahını. Hafifliği, menü geçişi, ekran parlaklığı tatmin edici. Kasa kalitesi açısından aynı şeyi söyleyemeceğim, Samsung'dan farkı yok basit plastik yakışmamış. Kontratsız 949 liste, fiyat alınca 925TL. Yine de beklemek lazım kullanan arkadaşların yorumunu. One V gibi 4.0 çakılı kalacaksa hem de bu fiyattan, ancak meraklısı alır.

Renk konusunda soru sordum kimseden cevap gelmedi Lacivert mi ? Siyah mı incelediğiniz çünkü 2.renk Lacivert diye tanıtıldı neyse yakındığınız konu güncelleme falansa bu cihaz hayli hayli alır vallahi tercih meselesi sizin iyi bir telefon alacağım diyorsun üst sekmente bakınız çünkü 2013'te çok güçlü telefonlar gelecek ha fiyatları tuzlu orası ayrı dediğim gibi romlarla bu cihaz bazı telefonlara kafa tutabilecektir şuan ki haliyle bile hepsinden önde.

• cihazın da fotolarını çek ekle... ben 1-2 ay daha beklemeye karar verdim bu cihaz ile galaxy s3mini yi takibe aldım.....
  • Okudum ve çok beğendim incelemenizi.
  • Hocam kusura bakmayında bu HTCnin yaptığı nedir ya böyle? Bu kafayla nereye kadar gidebilecekler?

Desire X diye çıkardıkları cihaz neredeyse Desire S'ten daha kötü bir cihaz... Üstüne koyacaklarına sağından solundan çalıp çırpmışlar, tasarımını azcık değiştirip piyasaya sürmüşler. Şark kurnazlığı denir ya aynen öyle...

Allah aşkına bakın şu karşılaştırmaya;

http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=4951&idPhone2=3776

Ekranı 0.3 inç daha büyük ama çözünürlük aynı, ppi doğal olarak daha düşük. Ram i aynı, rom belleği 3 gb arttırmışlar, çok işe yarar kesin...
    Eski modem daha iyiymiş, yeni modemi daha kötü. Eski kamera 720p video çekim yapabilirken aynı çözünürlüğe sahip yeni kamerası 480p video çekim yapabiliyor. Eski modelde ön kamera varken bunda yok.
    Cihpset aynı, sadece işlemci çift çekirdek olmuş. GPUsu daha kötü.
    Üstelik 30 euro daha pahalı çıkış fiyatı...

HTC bu kafayla Nokia II olur.

Desire Z kullanıcısıyım, telefondan memnunum. Ama bu son yaptıklarını beğenmiyorum. HTC değerini yitiriyor gözümde yavaş yavaş...

• quote:

Orijinalden alıntı: shadowtr

Hocam kusura bakmayında bu HTCnin yaptığı nedir ya böyle? Bu kafayla nereye kadar gidebilecekler?

Desire X diye çıkardıkları cihaz neredeyse Desire S'ten daha kötü bir cihaz... Üstüne koyacaklarına sağından solundan çalıp çırpmışlar, tasarımını azcık değiştirip piyasaya sürmüşler. Şark kurnazlığı denir ya aynen öyle...

Allah aşkına bakın şu karşılaştırmaya;

http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=4951&idPhone2=3776

Ekranı 0.3 inç daha büyük ama çözünürlük aynı, ppi doğal olarak daha düşük. Ram i aynı, rom belleği 3 gb arttırmışlar, çok işe yarar kesin...
    Eski modem daha iyiymiş, yeni modemi daha kötü. Eski kamera 720p video çekim yapabilirken aynı çözünürlüğe sahip yeni kamerası 480p video çekim yapabiliyor. Eski modelde ön kamera varken bunda yok.
    Cihpset aynı, sadece işlemci çift çekirdek olmuş. GPUsu daha kötü.
    Üstelik 30 euro daha pahalı çıkış fiyatı...

HTC bu kafayla Nokia II olur.

Desire Z kullanıcısıyım, telefondan memnunum. Ama bu son yaptıklarını beğenmiyorum. HTC değerini yitiriyor gözümde yavaş yavaş...

Ne bekliyordun Full HD ekran mı ? incelemede ne demişler akıcı deneyim bizim için ön planda denmiş özellikle şu 480p video kaydı konusunda ki çoğu özellik yazılımsal kısıtlama gelmiş bu fiyata bu donanımı koyacaktı adam ki performansı çok iyi cihazın incelemede betası bile piyasada ki en hızlı cihazlardan biri olduğu denmişti Desire S'ten kötü demişsin söylermisin ne artısı var o telefon sadece piyasada ki rakiplerine göre arayüzü o da eski sürüm 1 Ghz işlemciye sahip basit bir telefon demem o ki alıp kurcalayın telefonu test edin veya incelemelere bakın sonra fikir paylaşın donanımı biraz daha kuvvetli olsaydı yok satabilirdi bu telefon bu performansta böyle bir telefon en az 1000 TL.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.