Şimdi Ara

DESİRE X DETAYLI İNCELEME (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
52
Cevap
2
Favori
4.051
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: özgün

quote:

Orijinalden alıntı: yasakhan

quote:

Orijinalden alıntı: özgün

bu telefonun veri aktarım hızı düşük gibi duruyor, HSDPA: 7.2 Mbps..

kullanan arkadaş bu bakımdan bir sorun, eksiklik yaşıyorlar mı acaba?

zaten o hızı aşacak bir internet hızını çoğu zaman bulamadığınızdan herhangi bir sıkıntı yok...

ama benim evimdeki internet 20 mbps.

dostum wifi b-g-n standartlarında olduğundan wifi bağlantısıyla 54mbps e kadar hız alırsın zaten...bu 7.2 mbps olan şebekeden bağlandığında alacağın hız...

• arkadaşlar şirkette bir arkadaşımda desire s var bir arkadaşımda da desire c

şirkette wireless var fakat her yerde çekmiyor

desire s ile wifi den çok rahat girebiliyorsun şirkette nete
    fakat desire c biraz sıkıntılı

desire x kullanan arkadaşlar wifi gücü nasıl öğrenebilir miyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: mc_fosil

arkadaşlar şirkette bir arkadaşımda desire s var bir arkadaşımda da desire c

şirkette wireless var fakat her yerde çekmiyor

desire s ile wifi den çok rahat girebiliyorsun şirkette nete
    fakat desire c biraz sıkıntılı

desire x kullanan arkadaşlar wifi gücü nasıl öğrenebilir miyim

dostum bilgisayarla aynı wifi ağlarını görüyor cihaz. herhangi bir yerde bağlanamama sorunu çekmedim.
    3kat yukarda olan bir modem var bilgisayar görüyodu fakat bağlantı 2 dk da bir kesiliyordu. telefonla bağlanmayı denedim telefon da görüyor fakat bağlanmıyordu, daha sonra seçeneklerde "Daha iyi wi-fi performansı" diye bir bölüm var aktif hale getirdim. o ağa da bağlandı hatta bilgisayardan daha uzun süre bağlı kaldı...

• Arkadaşlar Desire x aldım fakat açma kapama ve ses kilidi açıp kapama tuşlarında sanki sorun var gibi basma hissiyatı hiç yok.
  • atrix bu cihazdan çok çok güçlü. bende de one s var, yıllardır htc kullanırım (wm idi hepsi) fakat htc android de çuvalladı, yapamadı. kullanıcılarına bekledikleri kullanımı sağlayamadı. uyduruk samsung gibi çarçöp bir çok model çıkartarak dikiş tutturabileceğini sandı, yanıldı. bu one s benim son htc cihazımdır. yakın çevreme de tavsiye etmiyorum. htc ye attığım şikayet maillerine anında dönüş yapıyorlar fakat çözüm yok. hebele hübelenin ötesinde hiçbir şey yok. droid razr maxx ın 3300 mah lık batarya ile satıldığını bilmiyorlar. diyecek laf yok
  • Atrix bu cihazdan ustunmuş pehh..
    Atrixin donanimiyla ayni asus eeepad tf 101 tabletim var o nenamark 2 de 26 fps alirken Desire x ile 36 fps aldim.quadrantta ise ikiside 5200 falandi.ama bu asus 4.0.3 icsli motorola atrix ise daha 2.3 de gerisini siz hesaplayin artik.

Desire x tasarim,yazilim,muzik(beats audio),ekran kalitesi,parlaklik,pil suresi( Desire x 1 gunu rahat geciyor),radyo ozelligi,incelik,hafiflik,Android surumu,menu akışı ve yukarida bahsettigim test performansiyla geciyor.htc motorolanin onunde bir marka zaten.atrixin islemcisi baya eski Desire x ise birkac aylik.

Ayrica Desire x 28 mmlik f2.0 kamera lensine sahip.5mpli kameralar arasinda en kaliteli ve en ozellikli kameralardan biri.atrixin kamerasi bildigin yetersiz.

Atrixin ustun oldugu tek yer video kalitesi ve dahili hafiazsi bence.keske bu kadar kesin yorum yapmasak ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gelenbevili172hhc -- 11 Kasım 2012; 14:34:40 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: El Fuego

atrix bu cihazdan çok çok güçlü. bende de one s var, yıllardır htc kullanırım (wm idi hepsi) fakat htc android de çuvalladı, yapamadı. kullanıcılarına bekledikleri kullanımı sağlayamadı. uyduruk samsung gibi çarçöp bir çok model çıkartarak dikiş tutturabileceğini sandı, yanıldı. bu one s benim son htc cihazımdır. yakın çevreme de tavsiye etmiyorum. htc ye attığım şikayet maillerine anında dönüş yapıyorlar fakat çözüm yok. hebele hübelenin ötesinde hiçbir şey yok. droid razr maxx ın 3300 mah lık batarya ile satıldığını bilmiyorlar. diyecek laf yok

Motorola TR'de bitti kardeşim adamlar ofisleri bile kapatmışlar oldu ki öyle müthiş bir telefon değil millet 1080p 8MP kamera diye aldanıyor ne video kaydı iyi ne diğer özellikleri donanımıyla şişirilmiş bir telefon kısacası yani dediğinde haklısın şuan 5 para etmeyecek en az 8-10 telefonu var baştan bunun gibi cihazlar yapsaydı gelirleri şuan -%10 olmazdıda +%10 olurdu.

• Böyle bi telefonun internet hızı neden 7.2 olur anlamadım, bir de sorum var flash desteği yok mu gerçekten
  • quote:

Orijinalden alıntı: 19RDM

Böyle bi telefonun internet hızı neden 7.2 olur anlamadım, bir de sorum var flash desteği yok mu gerçekten

var flash desteği diğer merak ettiklerin için ana konu linki:http://forum.donanimhaber.com/m_67810728/tm.htm
  • quote:

Orijinalden alıntı: A.B.D(azimBora)

quote:

Orijinalden alıntı: 19RDM

Böyle bi telefonun internet hızı neden 7.2 olur anlamadım, bir de sorum var flash desteği yok mu gerçekten

var flash desteği diğer merak ettiklerin için ana konu linki:http://forum.donanimhaber.com/m_67810728/tm.htm

teşekkürler hemen bakıyorum
  • Kız kardeşime telefon alacağım. Bununla xperia P arasında kaldım. Donanım olarak xperia daha iyi gibi ama bu bana daha dengeli ve oturaklı bir cihaz gibi geldi.
  • Arkadaşlar merhaba,
    6 aydır htc desire x kullanıcısıyım ufak bir sorunum var. Telefonda android marketten satın aldığım winamp ta müzik dinlerken pat çat parazit sesler çıkarıyor. hafıza kartını, kulaklığı değiştirdim ama yine de bu sorunla karşı karşıyayım. şöyle ki kendi müzik uygulamasında ve kullandığım 2 + 1 ses sisteminde böyle bir sıkıntı yapmıyor. Ha kendi uygulamasında kullan o zaman diyeceksiniz ama en iyi performansı satın aldığım uygulamalarla alıyorum. sizce bu sorun neden kaynaklanıyor olabilir ve ne yapabilirim. Bu konuda yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.