Şimdi Ara

DESKTOP PC TAVSİYESİ (3000 TL İÇİN)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
609
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • üstad öncelikle kusura bakmayın konuyu kardeşim açmış gerekli açıklamalarda bulunmadan ...elimdeki dizüstü pc yi alimden cıkartıp 3000 tl civarı bir bütçe ayarladım ...
    -apple imac
    21.5" ekranlı
    8 gb ram DDR3
    1 tb hdd
    intel i5 2.7 ghz
    512 mb nvidia

Şimdi biraz yer ile ilgili sıkıntı olacak diye all in one bir pc olsa daha rahat ederim...ancak arkadaslarımın önerileri ile bi pc topladım genel olrak özellikler belirledim...yanlız en az 3 fan olan coolmaster haf 912 advance gx80 plus midt atx pencereli kasa masama zor sığıp birde temizlik sıkıntısı olarak takıp cıkartması zor bir yerde olacak temizleme ile ilgili zorlanabilirim... özellikler sunlar

İNTEL core i7 3770k soket 1155 3.5 ghz 8 mb cache bellek 22nm işlemci
    ASUS sabertooth ıntel z77 soket 1155 ddr3 sata 3.0 usb3.0
    SANDİSK 256 gb ultra plus sata 3.0 ssd (okuma 530 mb/ yazma 445)
    WD 3.5" 1 tb caviar black sata 3.0 64 mb cache 7200 rpm
    GSKILL 16 gb(2*8 gb) trident ddr3 2400 mhz cl10 1.65v
    PİONEER dvr-s20fxv 24x double layer
    COOLER MASTER haf 912 advance gx plus 750w midt ATX pencereli
    ASUS 23.6" vn247h geniş ekran led monitör
    ASUS GTX670 direktCU II GDDR5 2GB 256 bit nvidia geforce DX1
    LOGİTECH MK520 wireles klavye mouse

bu makine 5704 tl tutuo ancak vatan pc den aldıgım bu fiyat hafta sonu 3700 tl gibi bir rama düşüyor
    normalde yazılımı satıorlarmıs ancak yardımcı olup win8 pro yükleyecekler ve cooler master için ekstra 2 fan daha hediye edicekler
    yerim biraz havasız oldugundan fanlar cok ii olucak ancak temizlemeyle ilgili soru işaretlerim war birde tasıma olayı bunun için nerdeyse imkansız olur yazlık vs için araba var ama sök tak ayrı bi dert olur kasa da mersin vatandaki bir persneli söledğine dayanarak söylüorm tabi 13 15 kg olur dedi...:S

yardım ederseniz sevinirim çünkü pcsiz kaldık :SS

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kararsızgenç -- 10 Nisan 2013; 20:20:44 >

• http://forum.donanimhaber.com/m_73530075/mpage_1/f_/key_//tm.htm#73530075

bu sistemi al artan paranın 600 tlsine ekran kartı al kalan 1000 lirayıda çatır çatır ye

şaka bi yana karın mutlaka olur
  • forumdaşlar lütfen yardım....
  • 16 gb rame gerek yok 8 al fazla bile gelir 4*2 olarak al.

Anakartıda abartmıssın aşırı o.c yapmıyorsan ona gerek yok Asus z77 lx modelini düşünebilirsin.

Bu sayede hem bütçene yaklasır fiyat hemde performans kaybı yasamazsın o yazdığın anakartı adamlar işlemciyi cok yüksek ghz lere cıkarıp stabil kalsın diye alıyor gereksiz masraf yapmıssın dediklerimi yap tam 3 bine denk gelir performans kaybıda yasamazsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kararsızgenç

forumdaşlar lütfen yardım....

ne iş yapacaksınız?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaskas123

quote:

ne iş yapacaksınız?

öğrenciyim su an elektr,k elktronik müh. öğrencisiyim ...kullandıgımız pic programlama vs yazılımlar kullanıyoruz...ayrıca ewde tek pc olucak su anda krdesmin oyun vs gibi ihtyaclarınmı da karsılaması lazm bir de 3 000 wericm artık ii bişi olsun dedm ...apple ı cok istedim ama işte pek onermediler temizleme vs olmıycak die derli toplu kullanımı rahat die ama ... sizin önerebilceğiniz bir değişiklik vs warmı bu cihazda....
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kaskas123

quote:

ne iş yapacaksınız?

öğrenciyim su an elektr,k elktronik müh. öğrencisiyim ...kullandıgımız pic programlama vs yazılımlar kullanıyoruz...ayrıca ewde tek pc olucak su anda krdesmin oyun vs gibi ihtyaclarınmı da karsılaması lazm bir de 3 000 wericm artık ii bişi olsun dedm ...apple ı cok istedim ama işte pek onermediler temizleme vs olmıycak die derli toplu kullanımı rahat die ama ... sizin önerebilceğiniz bir değişiklik vs warmı bu cihazda....

DESKTOP PC TAVSİYESİ (3000 TL İÇİN)

ekran kartı olarak önce 1. almaya çalışın indirimde. alacağınız zaman 1. yoksa 2. e bakın.

http://www.vatanbilgisayar.com/Ekran%20Kart%C4%B1/asus-hd7970-dc2t-3gd5-hd7970-directcu-ii-top-gddr5-3gb-384bit-amd-radeon-dx111-ekran-karti/productdetails.aspx?I_ID=59358

http://www.vatanbilgisayar.com/Ekran%20Kart%C4%B1/sapphire-11197-03-40g-hd7970-oc-gddr5-3gb-384bit-amd-radeon-dx111-ekran-karti/productdetails.aspx?I_ID=63644

eğer oc yapmayacaksanız anakarttı h77 alın. işlemciyi ile 3470/3770 alabilirsiniz.

hangi yazılımları kullanacaksınız. çoğu için 8gb ram yeterlidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaskas123 -- 13 Nisan 2013; 20:34:30 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • i7 3770k
    cuda kullanacaksan gtx 670 veya oyun için kullanılacaksa hd 7970
    ssd
    16 gb ram yazılımlar bol ram ister
    corsair 400r 750w
    işlemciye o.c çekeceksen cm v8 veya noctua alabilirsin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.