Şimdi Ara

DESPERADOS III %100 Türkçe Yama [Yayımlandı] - [APEX ÇEVİRİ] (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
168
Cevap
13
Favori
5.125
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
54 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çeviri 1.02 olarak güncellenmiştir. Türkçe fontun kurulumunda yaşanan problem ve bazı imla hataları düzeltildi. Herkese iyi eğlenceler.
  • Elinize sağlık

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Elinize sağlık dostlar elleriniz dert görmesin
  • Elinize emeğinize sağlık. çok teşekkürler.
  • hizliresim.com
    Adsız - Hızlı Resim
    https://hizliresim.com/JMRBSD

Üstteki linkteki görselde de gördüğünüz gibi Desperados III TR YAMA [APEX] v1.02 yamasını yüklerken Nod32 Antivirüs yamayı "Suspicious Object" yani şüpheli nesne olarak algılayıp kendi karantinasına aldı. Apex'in ilk v1.00 yamasında böyle bir sorun yoktu.

Dikkatimi çeken bir diğer nokta ise ilk yamanın boyutu 14 MB iken, v1.02'nin boyutu 84 MB olmuş. İçerisinde sadece text metinleri barındıran bir uygulamanın 14 MB den birden 84 MB'ye çıkması ve Nod32 Antivirüsün v1.02'yi şüpheli bir nesne olarak algılayıp karantinaya alarak kuruluma izin vermemesi biraz düşündürücü oldu.

Sizdeki durumlar nasıl acaba ? Yama neden 14 MB den birden 84 Mb ye çıktı. v1.02'nin içerisinde başka gömülü illegal programcıklar mı var acaba ? Merak ettim şimdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi obasar84 -- 28 Haziran 2020; 14:20:39 >

• obasar84 O kullanıcısına yanıt
    Oyunun fontları 1.0 sürümünde otomatik olarak dosyaya gömülüyordu fakat orijinal oyunda gömmeme sorunları çıkınca resources dosyasının paketlenmiş halini direk setup'a gömdük. Umarım anlaşılmıştır.
  • ürüng ayıg toyon kullanıcısına yanıt
    oyunlar sira tabanli değil fakat sıra tabanlı bir oyun kadar taktik strateji izlemeniz gerekebiliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: extrmesports

Oyunun fontları 1.0 sürümünde otomatik olarak dosyaya gömülüyordu fakat orijinal oyunda gömmeme sorunları çıkınca resources dosyasının paketlenmiş halini direk setup'a gömdük. Umarım anlaşılmıştır.
    Dediklerinizi anlıyorum ama yamayı tekrar indirdim ve winrar dan masaüstüne çıkartır çıkartmaz nod32 şüpheli obje deyip karantinaya alıyor. Tek mi ben de böyle oluyor yoksa diğer arkadaşlarda da mı durum aynı benim gibi ? Nod32 antivirüsün 12.2.31.0 sürümünü kullanıyorum. Şimdiye kadar onlarca belkide yüzlerce yama indirmişliğim vardır ama ilk kez böyle bir durumla karşılaşıyorum. Nod32 yamayı silerken bir virüs adı da belirtmiyor ama "Suspicious Object" diyerek bir şeylerden kıllandığını söylüyor nedir acaba nod32'nin o kıllandığı şey? Bence yamanızı tekrardan bir elden geçirmenizi, taratmanızı falan tavsiye ederim.

Bir de "resources" klasörünü direk setupa gömdük boyutu da ondan artmıştır demişsiniz şimdi oyunun dizinindeki "resources" klasörüne bakıyorum toplam boyutu 3.97 MB. Sizin yama ise 84 MB. Ben bir şey anlamadım bu işten v1.02 nin yüklenmesine antivirus neden izin vermiyor ve boyutu önceki versiyona göre neden bu kadar çok arttı.

14 MB'lık v1.0 da herhangi bir problem yok. v1.02 de ise bir dolaplar dönmüş bence, tekrardan bir gözden geçirin derim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi obasar84 -- 28 Haziran 2020; 20:43:29 >

Resources klasörünü kastetmedim. resources.assets dosyasından bahsettim. Ayrıca nod32 diye belirttiğiniz antivirüs Eset yani kendi dosyasını bile virüs diye gören bir yazılım...
    DESPERADOS III %100 Türkçe Yama [Yayımlandı] - [APEX ÇEVİRİ]
    Yalnız değilsin, yama windows defenderdada aynı hatayı veriyor.

• sabotage1907 kullanıcısına yanıt
    Arkadaşlar istek olursa bundan sonraki ücretsiz yaptığımız yamalarda virustotal sonuçları ve yamaların setupsız sürümlerini de paylaşabiliriz, lütfen antivirüs yazılımlarının yamaların yapılarını çözemediği için virüs olarak görebilmesi gerçeğini unutmayın ve bu kadar fazla büyütmeyin bu olayı.
  • Oyunu Epic'ten kuponunu duruyorsa 160 Liraya alabiliyorsunuz arkadaşlar bilginize...

• Teşekkürler. Yama gayet güzel olmuş. Oyun zaten çok iyi.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yama mükemmel oyun mükemmel ellerinize sağlık

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: extrmesports

Arkadaşlar istek olursa bundan sonraki ücretsiz yaptığımız yamalarda virustotal sonuçları ve yamaların setupsız sürümlerini de paylaşabiliriz, lütfen antivirüs yazılımlarının yamaların yapılarını çözemediği için virüs olarak görebilmesi gerçeğini unutmayın ve bu kadar fazla büyütmeyin bu olayı.
    Sizden bir isteğim var ister yerine getirin isterseniz de getirmeyin canınız sağ olsun. Yamanızın 1.02'lik versiyonunun Setup'sız halini hazırlayıp indirmeye sunabilir misiniz ? Setup'lı halinde birtakım sıkıntılar yaşıyorum da...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi obasar84 -- 8 Temmuz 2020; 12:57:7 >
  • SİLİNSİN.
  • ne oldu konuya ?
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.