Merhaba arkadaşlar öncelikle takipçi kasmaya çalışan abone kasmaya çalışan bir tip olarak gözükmek istemiyorum öncelikle kendimi tanıtayım.
ismim Okan inal,Antalya'da yaşıyorum şuan Erzurumda Almanca öğretmenliği okuyorum.Benim babam bilgisayarcı arkadaşlar ben neredeyse 3-4 yaşından bu yana bilgisayar oyunları oynuyorum ve artık profesyonelliğe adım atıyorum.Şimdiye kadar Ultima Online'dan tutunda Knight Online,Silkroad,Dota sadece bilindikleri yazıyorum oynamadığım oyun kalmadı.Daha okuma yazma bilmezken commandosta ingilizce şifreler yazardım 7 yaşında ultima online'a başladım ozamanlar internet kafemiz vardı.Üniye başlamadan kısa bir süre önce Twitch'de belli bir süre yayın yaptım 2-3 haftada 300'e yakın takipçim oldu sağolsun hepsi.Yakında üniversiteyi bırakıp artık tamamen kendimi oyuna verip oyun üzerinden geçimimi sağlıyıcam en azından deniyicem çünkü artık kendimi durduramıyorum her an heryerde oyun düşünüyorum ders çalışma saatlerini donanımhaber'de,merlinin kazanında geçiriyorum.
Sizden isteğim arkadaşlar benim sadece beğeniye takibe aboneye ihtiyacım yok bunları yaptıktan sonrada beni destekleyecek videolarımı paylaşacak oyunseverlere ihtiyacım var oyunla alakalı olmayanlarınızda sadece abone olabilir tabi isterse paylaşarak destekte olabilir.Tekrar belirtmek istiyorum buraya takip abone kasmaya gelmiş diye düşünenleriniz varsa canları sağolsun sıkıntı yok.Buradan tüm oyun severlere selam olsun.
Edit:Günümüzde herkesin android telefonu var ve android'i kullanmak için gmail girilmek zorunda.Gmaili olanında otomatik olarak aynı zamanda youtube hesabıda olmuş oluyor,youtube kanalına abone olmak isteyenler telefondan youtube uygulamasına girip NightStalkerOwL yazarlarsa en üstte benim kanalımı görüp abone olabilirler.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme