Şimdi Ara

Desteginize ihtiyacim var dostlar :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
196
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben 3.kere sinava girecegim. 2017ye hazirlaniyorum ve artik sakasi kalmadi. Ben de karekok ygsmat sb aldim simetri cog ve tarih aldim dershane agustos eylul gibi baslayacak. Simdiden cozeyim de biseyler temelim olsun istiyorum ama ayni zamanda calisiyorum. O kadar yoruluyorum ki izinli gunlerimde kitap basina oturdugumda her yerim agriyo. Simdi yine kalktim sandalyeden yatagima uzandim cunku sirtim cok agriyo. Konsantrasyon eksikligi yasiyorum. Ayrica karekokte zor geliyo su an ders calisamiyorum. Dostlar bi yardim edin, el uzatin fikir verin ne yapayim ben nasil calisayim. Ders calismak zorundayim cunku artik.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Daha kolay bi mat 1 kitabı al :)
  • Cokta kolay olunca bana bi sey kazandirmiyor. Onerebilecegin orta duzey ama bana biseyler kazandirabilecek bir kitap tavsiyen var mi?

• fem mat 1 soru bankası orta düzey gayet iyi bir kitaptır tavsiye ederim tabi ama çözümleri önümüzdeki sene internette bulunabilir mi bilemiyorum.
  • azzur A kullanıcısına yanıt
    Mufredat degisti furyasi cikti bi de, haziran sonu ya da temmuz gibi yeni icerikli kitaplar piyasaya surulecekmis. Bekleyecem galiba

• hocam ben yandım sende yanma ...
    yeni kitapları bekle temmuzda basıcaklar
  • Suan kolay denemeler cozebilirsin.. ygs adina ozellikle matematikten soru bankasi on planda olmamali..

bir de şu bel olayina dikkat et. Arkadasim ders calismaktan fitik oldu, birkac hafta yatalak kaldi.. duzgun rahat bi sandalye ve masa bul durum ciddiyse

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    arkadaslar bi bakin
    9 yıl önce açıldı
    acil yardim bir bakin
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • osurgan kullanıcısına yanıt
    Calistigim iste hic oturmuyorum ve surekli ayaktayim o yuzden inanilmaz yorgunum surekli olarak. Ama dikkat edecegim kalkamiyorum yerimden. Zaten agustosta istifa edicem sinava hazirlanirken olmaz cunku

• çözümlü kitap fem gibi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.