BSA artık yok 90larda baskın maskın vardı 2017 den sonra BSA iptal btdünyası.net BSA Türkiye'ye İçişleri Bakanlığı kilit vurdu – BTDÜNYASI.net https://btdunyasi.net/bsa-turkiyeye-icisleri-bakanligi-kilit-vurdu/ |
Desteklenmeyen PC'nize Windows 11 kurabileceksiniz ancak feragatname şartıyla (5. sayfa)
-
-
O işler kolay abi. Ofiste bu işlere dikkat ediyorum. Tüm pislik evde. Ofisten eve bağlanıyorum gerekirse. Biraz şaşı ediyor; ama bana yetiyor.
Gelecekte pahalı yazılımlara ofiste ihtiyacım olur ise, ana pc'mi gizli bir yere gömerim, daire kapısına yakın bir yere gizli bir düğme takarım. Nrf01 gibi bir protokolle wi-fi'dan bağımsız dipteki odada gizli sisteme giden elektriği şak diye keser. Düğmeye tekrar basınca sıkıyorum antre ışığı açılır. Sistem açılmaz. Sistemi açmak için gidip lazer CNC'nin içindeki bir düğmeye basmak gerekir falan... Bir düzen kurarım.
Tüm pis iş o gizli sistemdeki diskte durur. Arasınlar bulsunlar. Bulmaları çok çok zor. Gerekirse komşuma kurarım sistemi. İstediğim her şeyi yapabilirim. Önlem alınırsa tespiti gerçekten zor. Kalan her şey temiz. Bitti. İstersem klima ünitesinin altına sistem kurarım yani. Ruhu bile duymaz.
Benim ofiste böyle maymunluklar yok dediğim gibi; ama zorunda kalırsam yaparım. Komşunun balkon tavanına sistem kurduğunu hayal etsene mesela.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: Huseyin-ZSTO işler kolay abi. Ofiste bu işlere dikkat ediyorum. Tüm pislik evde. Ofisten eve bağlanıyorum gerekirse. Biraz şaşı ediyor; ama bana yetiyor.
Gelecekte pahalı yazılımlara ofiste ihtiyacım olur ise, ana pc'mi gizli bir yere gömerim, daire kapısına yakın bir yere gizli bir düğme takarım. Nrf01 gibi bir protokolle wi-fi'dan bağımsız dipteki odada gizli sisteme giden elektriği şak diye keser. Düğmeye tekrar basınca sıkıyorum antre ışığı açılır. Sistem açılmaz. Sistemi açmak için gidip lazer CNC'nin içindeki bir düğmeye basmak gerekir falan... Bir düzen kurarım.
Tüm pis iş o gizli sistemdeki diskte durur. Arasınlar bulsunlar. Bulmaları çok çok zor. Gerekirse komşuma kurarım sistemi. İstediğim her şeyi yapabilirim. Önlem alınırsa tespiti gerçekten zor. Kalan her şey temiz. Bitti. İstersem klima ünitesinin altına sistem kurarım yani. Ruhu bile duymaz.
Benim ofiste böyle maymunluklar yok dediğim gibi; ama zorunda kalırsam yaparım. Komşunun balkon tavanına sistem kurduğunu hayal etsene mesela.
Ulan ne adamsın ya
-
Win11 mi kullanacaksınız? Bebeğinizi Bill Gates aşısı yaptırın tamamdır.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ryzen 5 1600 12nm İşlemci yeni uyumluluk programında destekliyor eski uygulamasında desteklemiyordu
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X