Şimdi Ara

Desteklenmeyen PC'nize Windows 11 kurabileceksiniz ancak feragatname şartıyla (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
86
Cevap
2
Favori
8.160
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
28 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Guest-0B3097644

Orijinal yazılım güzel de bu düzeyde eziyet çektirdiklerini bilmiyordum, üstelik toplu bir şekilde lisansı da satın alıyorsunuz.. Firmalar büyüdükçe çakallıkları da artıyor demek ki, siz yine de dikkatli olun, bunlar 3. parti esnaf teknik servislerine kadar indirdiler denetim işini, kazara biri usb bellek ile iso dosyası verse 30-40 bin lira ceza kesiyorlar  

Alıntıları Göster

BSA artık yok 90larda baskın maskın vardı 2017 den sonra BSA iptal

btdünyası.net
    BSA Türkiye'ye İçişleri Bakanlığı kilit vurdu – BTDÜNYASI.net
    https://btdunyasi.net/bsa-turkiyeye-icisleri-bakanligi-kilit-vurdu/

• O işler kolay abi. Ofiste bu işlere dikkat ediyorum. Tüm pislik evde. Ofisten eve bağlanıyorum gerekirse. Biraz şaşı ediyor; ama bana yetiyor.

Gelecekte pahalı yazılımlara ofiste ihtiyacım olur ise, ana pc'mi gizli bir yere gömerim, daire kapısına yakın bir yere gizli bir düğme takarım. Nrf01 gibi bir protokolle wi-fi'dan bağımsız dipteki odada gizli sisteme giden elektriği şak diye keser. Düğmeye tekrar basınca sıkıyorum antre ışığı açılır. Sistem açılmaz. Sistemi açmak için gidip lazer CNC'nin içindeki bir düğmeye basmak gerekir falan... Bir düzen kurarım.

Tüm pis iş o gizli sistemdeki diskte durur. Arasınlar bulsunlar. Bulmaları çok çok zor. Gerekirse komşuma kurarım sistemi. İstediğim her şeyi yapabilirim. Önlem alınırsa tespiti gerçekten zor. Kalan her şey temiz. Bitti. İstersem klima ünitesinin altına sistem kurarım yani. Ruhu bile duymaz.

Benim ofiste böyle maymunluklar yok dediğim gibi; ama zorunda kalırsam yaparım. Komşunun balkon tavanına sistem kurduğunu hayal etsene mesela.  

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Huseyin-ZST

O işler kolay abi. Ofiste bu işlere dikkat ediyorum. Tüm pislik evde. Ofisten eve bağlanıyorum gerekirse. Biraz şaşı ediyor; ama bana yetiyor.

Gelecekte pahalı yazılımlara ofiste ihtiyacım olur ise, ana pc'mi gizli bir yere gömerim, daire kapısına yakın bir yere gizli bir düğme takarım. Nrf01 gibi bir protokolle wi-fi'dan bağımsız dipteki odada gizli sisteme giden elektriği şak diye keser. Düğmeye tekrar basınca sıkıyorum antre ışığı açılır. Sistem açılmaz. Sistemi açmak için gidip lazer CNC'nin içindeki bir düğmeye basmak gerekir falan... Bir düzen kurarım.

Tüm pis iş o gizli sistemdeki diskte durur. Arasınlar bulsunlar. Bulmaları çok çok zor. Gerekirse komşuma kurarım sistemi. İstediğim her şeyi yapabilirim. Önlem alınırsa tespiti gerçekten zor. Kalan her şey temiz. Bitti. İstersem klima ünitesinin altına sistem kurarım yani. Ruhu bile duymaz.

Benim ofiste böyle maymunluklar yok dediğim gibi; ama zorunda kalırsam yaparım. Komşunun balkon tavanına sistem kurduğunu hayal etsene mesela.  

Ulan ne adamsın ya  

• Win11 mi kullanacaksınız? Bebeğinizi Bill Gates aşısı yaptırın tamamdır.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ryzen 5 1600 12nm İşlemci yeni uyumluluk programında destekliyor eski uygulamasında desteklemiyordu

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.