|
Desteklenmeyen PC'nize Windows 11 kurabileceksiniz ancak feragatname şartıyla
-
-
Tamam uyumluluk listesi illa ki olacak ve belirli bir kitleye destek verilemeyecek ki destek verilen kişiler doğru düzgün destek alsın. Ancak 2016-2017 çok da eski bi tarih değil ya?
Yani tabi benim şahsi fikrim, bir kaynağım da yok ancak Microsoft, Windows’tan para istemiyor ama üreticilerden almaya başlamış ve PC satılması için desteği çekiyormuş gibi görünüyor.
Apple mesela çok uzun süredir ücretsiz OS dağıtıyor ve çok eski cihazlarına bile veriyor bunu. İlginç harbiden.
8. nesil fazla günümüze yakın.
-
Yeni mimari ile yani m1 ile apple'da destek verse de özellik eksiltmeye başladı 1 sene önceki intelli macbook'undan bile. Fakat bu haliyle hala apple microsofttan daha iyi destekl sağlıyor. Dediğinizde çok haklısınız, bu kadar kısa sürede bu donanımlar hakkıyla kullanılmadan eski muamelesi görmesi büyük yanlış.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi manesnuc -- 23 Eylül 2021; 22:29:39 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
6. nesili ile 9. nesili hiçbir fark olmayan 14nm işlemciler arasında ayrım yapmak he.
11 denen ucubeyi kendin kullan Mikrozort, biz 10 ile yola devam ederiz.
-
Ara ara XP de olduğu gibi service pack çıkarır artık eskisi gibi. Millet indirir kurar olur biter.
-
quote:
Orijinalden alıntı: manesnuc
Yeni mimari ile yani m1 ile apple'da destek verse de özellik eksiltmeye başladı 1 sene önceki intelli macbook'undan bile. Fakat bu haliyle hala apple microsofttan daha iyi destekl sağlıyor. Dediğinizde çok haklısınız, bu kadar kısa sürede bu donanımlar hakkıyla kullanılmadan eski muamelesi görmesi büyük yanlış.En kötü ihtimalle mimari Farklı hocam. Windows tarafında nm bile aynı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İlk nesil Ryzen işlemciler o kadar iyi geldi ki o fiyata zamanında öyle bir sistem kurabildiğim için şanslıydım.(1500x) Sonra Zen+ ve Zen2 işlemciler geldi anakartım(b350) destekliyor ama yükseltmedim. Bugün R5 1600'ü olan kişi neden yükseltme ihtiyacı duysun? Günümüzde satışta olan en iyi 10 fiyat performans işlemcisinden 5i ilk nesil Ryzen işlemcisi. www.cpubenchmark.netPassMark CPU Value Chart - Performance / Price of available CPUshttps://www.cpubenchmark.net/cpu_value_available.html
Donanım sattırmak için her yolu deniyorlar. Resizable bar, DirectStorage'in PCIe 3 desteği olacağı çok sonra duyuruldu, Windows 11 vs. daha da engeller tahrikler gelecektir.
-
Güncellemeleri zaten kapatiyordum. Güncelleme alamayacak olması kötü değil iyi bir durum.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Microsoft'tan dev R :))))))
Microsoft kafayı yemiş, i5-3... ve i5-4... ile başlayan işlemciler uyumlu listesinde yok.
-
Eh biz de lisans almayız aga.
Zaten para vermeyince komaz yani.
desteklemiyorsa yüklemeyin kardeşim w11 olunca başınız göğe mi erecek sonra oyunlardan atma , kendiliğinden kapanma , performans sorunları diye türlü türlü konular açıyorsunuz.
-
Onları geç İ5-7××× bile yok kardeşşş :Dddd
Muhtemelen win10 geçişteki gibi wireless, usb, uyku modu,sanal çekirdekleri kullanamama, güç modu gibi sorunlar yaşatacak.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Şöyle düşünün Elma markasının 6s adlı tarihi modeli bile yeni yazılım desteğini aldı. Ondan yeni olan işlemcilere Mikrozort destek vermiyormuş uçmuş bunlar ya.
TPM 2.0 zımbırtısı eksik olduğunda güncelleme yapılabilecek mi?
6. nesili ile 9. nesili hiçbir fark olmayan 14nm işlemciler arasında ayrım yapmak he.
11 denen ucubeyi kendin kullan Mikrozort, biz 10 ile yola devam ederiz. |
Bu dediğin şeye benzedi kız istemeye gidince kızınızı vermiyorsanız baldızla yolumuza devam ederiz gibi birşey |
desteklemiyorsa yüklemeyin kardeşim w11 olunca başınız göğe mi erecek sonra oyunlardan atma , kendiliğinden kapanma , performans sorunları diye türlü türlü konular açıyorsunuz. |
Tamam uyumluluk listesi illa ki olacak ve belirli bir kitleye destek verilemeyecek ki destek verilen kişiler doğru düzgün destek alsın. Ancak 2016-2017 çok da eski bi tarih değil ya?
Yani tabi benim şahsi fikrim, bir kaynağım da yok ancak Microsoft, Windows’tan para istemiyor ama üreticilerden almaya başlamış ve PC satılması için desteği çekiyormuş gibi görünüyor. Apple mesela çok uzun süredir ücretsiz OS dağıtıyor ve çok eski cihazlarına bile veriyor bunu. İlginç harbiden. 8. nesil fazla günümüze yakın. |
Olayı hala anlamadınız amd 1. nesil intel 6. ve 7. nesil cpularda Meltdown & Spectre güvenlik açığı vardı.Bundan dolayı microsoft bu güvenlik açıkları olan cpulara destek vermek istemiyor, zannımca adam diyorki donanım açığı olan bir sistemde benim işletim sistemim olmasın, aslında bi yerde haklı gibi. |
Yavaş yavaş uygulama desteği windows 10dan çekilince seve seve geçersiniz 11e :) |
En kötü ihtimalle mimari Farklı hocam. Windows tarafında nm bile aynı. |
TPM 2.0 desteği bulunan i3 8100'ü desteklerken TPM 2.0 destekli i7 7700K'ya destek verilmemesinin mantıklı hiçbir izahı yok.
|
9. nesil Intel var. Kuracağım açıkçası.
|
Benzer içerikler
- base apk
- instagram giriş yap google
- whatsapp tek seferlik fotoğraf atma
- whatsapp durum kaç saniye
- instagram profilime kim baktı
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X