Şimdi Ara

DESTINY 2 | ANA KONU | Curse of Osiris DLC 5 Aralık (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.533
Cevap
41
Favori
118.214
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
51. Sırada  bugün en iyi #17
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

https://psnprofiles.com/trophies/6550-destiny-2
  • Oyunun season passli sürümünün sec hakkına talip varsa beraber alabiliriz

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Destiny 2 – Meet Ikora | PS4

-----

Destiny 2 – Meet Ghaul

-----

Destiny 2 – What is Destiny 2? | PS4

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Venomstr -- 29 Ağustos 2017; 0:17:9 >

• beyler oyunu alanlar oynamaya dün başladı ama, open beta bugün başlıyor inidirilmeye halen sunulmadı, open beta açıldıgında indirmeye sunucaklar heralde heryerde amerikadaki internet var sanıyorlar heralde 5 mbitle ne zman indirceksen 1 gün boşa gidecek zaten 3 gün
  • quote:

Orijinalden alıntı: DHBSC55

beyler oyunu alanlar oynamaya dün başladı ama, open beta bugün başlıyor inidirilmeye halen sunulmadı, open beta açıldıgında indirmeye sunucaklar heralde heryerde amerikadaki internet var sanıyorlar heralde 5 mbitle ne zman indirceksen 1 gün boşa gidecek zaten 3 gün

Saat başı bakıyorum hala açmadılar mı diye. Yazıktır bizlere hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: 1Life1Chance

quote:

Orijinalden alıntı: DHBSC55

beyler oyunu alanlar oynamaya dün başladı ama, open beta bugün başlıyor inidirilmeye halen sunulmadı, open beta açıldıgında indirmeye sunucaklar heralde heryerde amerikadaki internet var sanıyorlar heralde 5 mbitle ne zman indirceksen 1 gün boşa gidecek zaten 3 gün

Saat başı bakıyorum hala açmadılar mı diye. Yazıktır bizlere hocam

sinirlendim sildim battle neti, 2 gün için indiremem oyunu zaten twitchde izlemekden oynamış kadar oldum ezberledim yani

• Giriş seviyesi bilgisayarlarda, 1080p yüksek ayarlarda 30 fps oynatıyor.

• Kinguin sitesinde sadece Avrupa bölgesinde geçerli olan key Blizzard için Türkiye'de de geçerli oluyor mu acaba Yoksa Türkiye için ayrı bi' bölgesel kilit mevcut mudur ? Kinguin Destiny 2
  • 1Life1Chance kullanıcısına yanıt
    Güzel bir soru. Bunu ben de merak ediyorum. Olmazsa dr oyun denen siteden alırım diye düşünüyorum ama bu siteden de hiç oyun almadım.

https://www.droyun.com/destiny2-satin-al
  • quote:

Orijinalden alıntı: gesso

Giriş seviyesi bilgisayarlarda, 1080p yüksek ayarlarda 30 fps oynatıyor.

i5- gtx 750 ti ile acaba oynayabilecek miyim diye düşünürken bunu görmek beni mutlu etti. O halde oyunu pc'ye almam kesinleşti.

• Amerika psn'de ön indirme açıldı 32,009 gb.
  • edit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erenfb1907 -- 31 Ağustos 2017; 13:28:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ysn61

Amerika psn'de ön indirme açıldı 32,009 gb.

Sorduk mu bilader?!

:D
  • arkadaşlar saat 4 itibari ile indirmeye başlasam zaman yeter mi ? 3 saate iner . ne zaman bitecek beta ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: die.Rache

quote:

Orijinalden alıntı: ysn61

Amerika psn'de ön indirme açıldı 32,009 gb.

Sorduk mu bilader?!

:D

Sekkis
  • Selamlar,

ABD hesaplarına preload açıldı. Sanırım bugun Avrupa için açılıcak. Akşam bıraktım sabaha bitmiş 32GB. Çıkış gününde de biraz güncelleme alacaktır. Az kaldı açılsa da düşsek patrollara :)

DESTINY 2 | ANA KONU | Curse of Osiris DLC 5 Aralık

ABD hesapları olanlar için geçerli bir de dinamik tema var linkten girip psn üyeliginizle vidyoları izleyince temayı ücretsiz veriyor. ilgilenen olursa diye yazayım dedim

http://live.playstation.com/destiny-2

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metal_my666 -- 1 Eylül 2017; 8:59:31 >

• Oyun ön yüklemeye açılmış..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vay be aklıma Destiny 1 zamanları geldi anılarım canlandı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Raid 13 Eylül de

Osiris 15 eylül de çıkıyormuş..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iyi bayramlar arkadaşlar

oyunu bir arkadaşımla kardeşlik kullanarak aldık.aldığımız sürüm 369 tl olan paketti.
    arkadaşımın hesabında ana oyun ve eklentiler var fakat benim hesabıma sadece ana oyun geldi.bu konuyla alakalı bilgisi olan varmı
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.