Şimdi Ara

DESTINY 2 | ANA KONU | Curse of Osiris DLC 5 Aralık (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.533
Cevap
41
Favori
118.217
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyun indi bekliyoruz bakalım betaya giremedik ama ayni çizgide devam eder oyun uzun süre oynarız umarım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ps4 platformunda oynayacaklar psn'den eklerse beraber oynayabiliriz. Oyun ciktigi andan itibaren online'im.

Psn: KaanAykurt

• Oyun her ülkenin kendi saatiyle gece 00:00 itibariyle açılacak. ( 5-6 Eylül gecesine bağlayan)
    Endonezya psn 'den aldıysanız Tr saatiyle yarın akşam 19:00' da oynarsanız.
    Tr Psn zaten gece 00:00 da oynayacak.
    Usa psn de oyun Tr saatiyle Çarşamba sabah 07:00 de açılacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HaciTTOR -- 5 Eylül 2017; 2:5:42 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhaba.deluxe paketinde herhangi bi urun cikiyor mu kutusundan ? figure yada canta gibi ? cikmiyor ise internet uzerinden indiricem herhalde bende hdd yok cunku deluxe paketini almami oneriri misin ?
  • SlimUltimate kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

Delux pakette birşey yok hocam collectors alırsan çanta ve figür veriyor

Çanta da şu özellik var ön tarafında bir bölme var güneş enerjisinden telefonunu veya şarj etmek istediğin ne var ise şarj edebilirsin.

Genel olarak ise

Standart sürümü aldım oyunu beklemedeyim.

3 senedir destiny oynuyorum bir dünya cidden çok sağlam arkadaşlar edindim hatta şöyle ki yurt dışında oynayıp tanıştığım bir arkadaşımı istanbul da ağırladım ki çok iyi oldu

Destiny 2 de ise grubumuz hazır hatta hepimiz standart sürüm aldık

oyun hakkında şüphelerimiz gider ise black friday zamanı delux paketi alırız

Şuan çok fazla bir bilgi yok türkiye saati ile 20 saat falan kaldı oyunun başlamasına
    İnşallah VOG'dan aldığımız RAID zevkini bundan da alabiliriz

Hatırlıyorum da gjallarhorn ilk düştüğünde ( bilen arkadaşlar vardır bu silahin düşmesi demek sayısaldan büyük ikramiyeyi tutturmuş gibi birşeysin) attığım sevinç çığlıkları.

45 fragment toplamak için yaptığımız çılgınlıklar ve sonrası da tac of mallice yi aldığımda

Bildiğiniz 155 EKRAN MONİTÖRDEN SİLAHI ÖPTÜĞÜM hazzı alabilirim.

Benim için Destiny cidden efsanedir flawlass da 9 a gelip elektrikler gittiğinde kol kırmışlığım dahi vardır.

İnşallah dediğim gibi destiny 2 bizi bizden alır verdiğimiz paranın sonuna kadar hakkını verir

Raidler'de ölümüne zor olur öyle 3 5 el alışkanlığı ile anında geçilmesin raid challenge ları değil 6 kışı 20 kişi olsak da yapamayacak mışız gibi zor olsun.

VOG'un ilk zamanlarını bilen arkadaşlar ne demek istediğimi anlamıştır.

Ayrıca benim 3 sene emek verdiğim karaktere 1 hafta da yaklaşımına sebeb olan booster falan olayıda olmasın.

İlk zamanlarda bir silahı yüksek bir silahla infuse ettiğimiz zaman en fazla 3 4 puan yukarı çıkardı.

karakteri 120 light yapacağız diye dünya kadar kings fall raid'i yaptık. :)

Edit: Bu oyunun pc ye çıkması çok saçmalık daha beta sürümüne bile anında aim çıkartmışlar :)

Allahtan Konsollar ile PC yi karıştırıp oynatmıyorlar yoksa hileden hurdadan geçilmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ultrAs28 -- 5 Eylül 2017; 10:39:57 >

• Ps4 ten oynuyacam oyunu eklerseniz birlikte oynarız.

Psn ID : bayraktar2626

• Oyun almaya değer mi? Senaryosu nasıl çevremde oynayan arkadaşım yok tek oynayacam büyük ihtimal bir görevi yabancılarla eşleşip beraber yapabiliyor muyuz? Mmo larla pek aram yoktur wow falan oynarken hep sıkılmışımdır senaryo odaklı oyunları severim yinede bu oyunu önerir misiniz?

• koftehor1 K kullanıcısına yanıt
    Öneririz
  • quote:

Orijinalden alıntı: koftehor1

Oyun almaya değer mi? Senaryosu nasıl çevremde oynayan arkadaşım yok tek oynayacam büyük ihtimal bir görevi yabancılarla eşleşip beraber yapabiliyor muyuz? Mmo larla pek aram yoktur wow falan oynarken hep sıkılmışımdır senaryo odaklı oyunları severim yinede bu oyunu önerir misiniz?

Oyun tek başına oynayarak zevk alabileceğiniz bir oyun değil, her ne kadar matchmaking imkanı arttırılmış olsa da (ilk çıktığında haftalık ve n,ghtfallarda da yoktu, şimdi normal raidde de olacakmış) bu şekilde keyif alacağınızı sanmıyorum. Dinamikleri öğrenmek için aşina olduğunuz bir ekip ile oynamanız çok daha keyifli hatta acısız olur.

LFG gibi sistemlerden de oynayacak birini bulabilirsiniz ama istisnaları hariç bırakıyorum çok da yardımcı olmaya meyilli olmuyorlar. İyi derecede Ingilizce konuşabilmeniz gerekiyor, aksi halde koperatif çalışmayı gerektiren raidler büyük eziyete dönüşür.

Hikaye için alınacak bir oyun değil, amaç level yükseltmek , daha iyi ekipmanlar edinmek, haftalık challengeları tamamlayarak daha iyisini elde etmek ve bunlar kendini tekrar eden aktiviteler. Anlattığınız kadarıyla size uygun bir oyun değil.

Selamlar.

• 1'İ oynamadım. item düşmeli oyunlar beni bağlar, uzun süre gömerim multi ve pvp'si olan oyunlara. keza dark souls pvp'sini 1.650 saat oynadım, hala devam ediyorum. o sebeple şu oyunu alıp almama konusunda çok kararsız kaldım. bir yanım feci derecede almak istiyor. diğer yanım komple yabancı gelen terminolojisine alışmanın zorluğundan olsa gerek, bulaşma diyor. fps'yi de iyi oynar sayılırım. düşündükçe almaya meyilleniyorum. bakalım sonuç ne olacak.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • UyGaR___ kullanıcısına yanıt
    Bekle, Ana oyuna ek paketi gomulu hali çıksın ucuzdan o zaman al acele etme. Zira sonradan ek paketlerle iç ediyorlar ana oyunu.

İlk oyunu önsipariş ile almıştım. Bunu bütün paketleri ana oyuna ne zaman dahil edip uygun fiyata satarlar o zaman alırım. Hiç acelem yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cryptdlg -- 5 Eylül 2017; 12:35:23 >
  • bu tip oyunları herkesle beraber oynamak zevk verir. 1 yıl sonra alırsın ama o ilk yılın tadını alamazsın sonra. ben ilk oyuna 2. yıl başladım fakat oyunu git gide daha kolay bir hale getirdiler, keşke 1. yıl alsaymışım diyorum. 3. yıl iyice cozuttular. ben legendary edition olarak aldım, nispeten az para verdim ama aldığım içerik de azdı, 1. yıl eventlerini yapmanın bir anlamı yoktu, o tecrübeyi kaçırmış oldum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HaciTTOR

Oyun her ülkenin kendi saatiyle gece 00:00 itibariyle açılacak. ( 5-6 Eylül gecesine bağlayan)
    Endonezya psn 'den aldıysanız Tr saatiyle yarın akşam 19:00' da oynarsanız.
    Tr Psn zaten gece 00:00 da oynayacak.
    Usa psn de oyun Tr saatiyle Çarşamba sabah 07:00 de açılacak.

amanım iyiki endonezya psn den almışım :) akşam 7 de onlineyim ps4 0pro da
  • Hayatima heyecan geldi destiny 2 yi beklerken. Son gun

• Senorya görevleri tek kişilik olacakmış. Yani fireteam kurup yapamıyorsunuz. Ancak bütün senaryo görevlerini bitince fireteam ile tekrar yapilabilecekmiş.

Benim için güzel bir haber. İlk oyunda senaryo gorevleri bile çoklu oyunculu oynanabildiği için, gereksiz bir zorluk oluyordu tek oynarken.

• Ayrıca facebook sayfasinda oyun pc de crack li olacak mi diye bir soru vardi.

• Birlikte oynamak isteyen arkadaşlar ekleyebilirler.

PSN: Akorrod
  • savcı963 kullanıcısına yanıt
    selamlar hocam

endo psn de oyunun tuş farki olucak mi merak ediyorum. psn plus endo benim. plus ile gelen oyunlarin bazilari tuşları farkliydi kendi tr hesabimda oynarken. ornek (child of light)

yanıtlarsanız sevinirim. iyi oyunlar

• quote:

Orijinalden alıntı: metal_my666

selamlar hocam

endo psn de oyunun tuş farki olucak mi merak ediyorum. psn plus endo benim. plus ile gelen oyunlarin bazilari tuşları farkliydi kendi tr hesabimda oynarken. ornek (child of light)

yanıtlarsanız sevinirim. iyi oyunlar

bende destiny 1 i ordan almıştım , artı her çıkan dlc de endo hesaptan aldım tuş farkı yok :)
  • beyler endo psn de bu akşam 7 demi açılıyor
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.