Şimdi Ara

Destiny (Ana Konu) - (Rehber İlk Sayfada) Yeni DLC - RISE OF IRON - 20.09.2016 (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13.470
Cevap
93
Favori
386.435
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
36 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Mükemmel bir oyun geliyor. Bu oyunda tam bir MAG ruhu var. PS4' ü olup da bu oyunu oynamayacak çok az kişi olur. Müthiş bir online ortam bizleri bekliyor. Destiny = MMOFPS türünün ilk örneği olacak
  • arkadaşlar destiny beta kod satan varmı acaba bi denemek istiyorum ona göre satın alayım
  • oyunu az önce pre order olarak sparişini verdim beta kod hemen geldi sparişi iptal ettim :D ödeme iptal yapdım bu kadar basit oyunu beğenirsem cıktığında satın alıcam
  •  Destiny (Ana Konu) - (Rehber İlk Sayfada) Yeni DLC - RISE OF IRON - 20.09.2016

Destiny (Ana Konu) - (Rehber İlk Sayfada) Yeni DLC - RISE OF IRON - 20.09.2016

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Süper

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bioleon555

oyunu az önce pre order olarak sparişini verdim beta kod hemen geldi sparişi iptal ettim :D ödeme iptal yapdım bu kadar basit oyunu beğenirsem cıktığında satın alıcam

• "Destiny, Gelmiş Geçmiş En Çok Satan Oyun Olacak"

Yıllardır Halo serisiyle tanıdığımız Bungie'nin multiplatform projesi Destiny, Activision tarafından yayınlanacak. Geçtiğimiz saatlerde finansal raporlarını yayınlayan firma, bir de ufak bir konferans vermişti. Bu konferans sırasında Activision CEO'su Bobby Kotick, Destiny'le ilgili oldukça iddialı konuştu.

Destiny'i 'milyar dolarlık marka' olarak gördüklerini söyleyen Kotick, projeden oldukça umutlu. Öyle ki Bobby Kotick, konferans sırasında "Destiny, video oyunları tarihinin gelmiş geçmiş en çok satan oyunu olacak." cümlesini kullanmış.

Bir markanın çıkış oyununun bu başarıyı elde etmesi çoğu kişiye hayal gibi gelecektir. Belki serinin diğer oyunlarında popülariteye bağlı olarak bunu görebiliriz. Ancak ilk oyunda böyle bir şey gerçekten zor görünüyor.

http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Destiny_Gelmis_Gecmis_En_Cok_Satan_Oyun_Olacak-49399.htm

• videolardan gördüğüm kadarıyla oyun harika duruyor bu nedenle çok iyi satacağını düşünüyorum.
    karakterler filan mükemmel
  • Cikis tarihi eylul muydu

• Haziranda betasi basliyordu yanlis hatirlamiyorsam :-D betayi oynayalim begenirsek aliriz

• En cok satacak oyun olur mu bilemem ama çok uzun süre oyuncuları kendine bağlayacaktır.

Bungie için herzaman grafikler ikinci planda gelir bu adamların önceliği oynanış ve atmosfer zaten Halo'yu efsane yapmalarının nedenleride bunlardı. Sabırsızlıkla beklediğim ve beni her yeni haberinde heyecanlandıran bir yapım.
  •  Destiny (Ana Konu) - (Rehber İlk Sayfada) Yeni DLC - RISE OF IRON - 20.09.2016

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SiPAHi_ -- 13 Şubat 2014; 15:55:07 >

• ps4'e bu yıl çıkıcak tüm oyunlar içinde beni en çok heycanlandıran oyun bu. oynadığım en iyi oyun olan halo 3'ten beri üzerinde çalıştığını biliyoruz bungie'nin.
    multi platform olmasına rağmen ps4 için killer app olacağını düşünüyorum.
    oyunun kötü olma ihtimali yok gözümde
  • TV Reklamı...

• Ücretsiz beta deneme sürümü yayınlanacak mı?

Christian Diefenbach: "Destiny'de her bir gezegen Halo:Reach kadar büyük haritalara sahip olacak."
  • Bu oyun temel olarak Warframe tarzında mı?

• ön siparis verip beta kod ile bende beta ya yazildim, eger begenirsem ön siparisi iptal etmem.
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.