Bildirim
Destiny (Ana Konu) - (Rehber İlk Sayfada) Yeni DLC - RISE OF IRON - 20.09.2016 (14. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Bi oyun eski konsollara da mi geliyor ?
Kirpa kirpa tavuk olur oyun eski konsollarda. :)
Ya pc ya da ps4 hakkini verir bence. One ile xbox surumu pek farkli olmaz ikisi de 720p :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mactavish- -- 16 Nisan 2014; 15:04:30 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
-
Resmi Twitter Hesabı Destiny The Game: "Önümüzdeki Pazartesi günü Destiny macerasında sizi nelerin beklediğini görün..." -
-
Destiny için büyük gün bugün!
Halo serisinin geliştiricisi olarak tanıdığımız Bundie, Activision işbirliği ile hazırladığı FPS oyunu Destiny için gün içerisinde büyük bir video ve bilgiler sunacak.
Geçtiğimiz haftasonu oyunun resmi instagram hesabında yayınlanan videoya bir yenisi daha eklendi ve bu iki videoda oyuna ait yeni görüntülerin 28 Nisan 2014'te geleceği belirtildi.
PS3, Xbox 360, PS4 ve Xbox One için 9 Nisan'da piyasadaki yerini alacak oyun şimdiden sabırsızlıkla bekleniyor.
İşte yeni video öncesi Destiny için yayınlanan ön videolar!
http://www.merlininkazani.com/Destiny_icin_buyuk_gun_bugun_Video-haber-73266p1.html
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
-
Collector's edition aciklanmadi demi hala?
-
Buradan 1080p izleyebilirsiniz;
http://www.gamersyde.com/hqstream_destiny_gameplay_trailer-31998_en.html
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lecturer -- 28 Nisan 2014; 22:27:08 >
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
-
Oyun current-gen'e geliyor mu
quote:
Orijinalden alıntı: aybakh21
Evet..
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
-
quote:
Orijinalden alıntı: lecturer
quote:
Orijinalden alıntı: aybakh21
Evet..
Hemen sevinmeyeyim ps3 için bf4 faciası da yaşanabilir ama hayırlısı bungieyi seviyorum
-
Bu oyunu hala anlayamadım neye benziceğini , bana kalırsa cod'a benziyor biraz 1 ay oyna çöpe at oyununa benziyor ama bakalım.
Kesin olarak çıkışı belli mi?
quote:
Orijinalden alıntı: lecturer
Buradan 1080p izleyebilirsiniz;
http://www.gamersyde.com/hqstream_destiny_gameplay_trailer-31998_en.html
PS4 çözünürlüğünün 900P olduğu kesinmi yoksa 1080P çıkma ihtimali varmı ? Eğer kesin değilse 900P olayı,sen ne düşünüyosun hocam bu konuda ?
-
Baya Halo'ya benziyor ama anladığım kadarıyla warframe tarzı olacak. Yani coop olarak haritaları temizleyeceğiz. Umarım uzun soluklu bir oyun olur.
Ben karakterlerin koşma animasyonlarını ve gölgelendirmeleri beğenmedim açıkçası. Sanki bir unreal havası var. -
quote:
Orijinalden alıntı: Fifaboy
Bu oyunu hala anlayamadım neye benziceğini , bana kalırsa cod'a benziyor biraz 1 ay oyna çöpe at oyununa benziyor ama bakalım.
Kesin olarak çıkışı belli mi?
9/9/2014
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X