Şimdi Ara

Destiny (Ana Konu) - (Rehber İlk Sayfada) Yeni DLC - RISE OF IRON - 20.09.2016 (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13.470
Cevap
93
Favori
386.451
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
36 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben umutluyum karakter ve silah tasarımlarını sevdim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • RaiTrQ kullanıcısına yanıt
    Inşallah senin değin gibi değildir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: wwertt

Inşallah senin değin gibi değildir.

Valla benim en büyük korkum bu , kimsede bu konuda birsey dememiste umarım diğer MMO lar gibi olmaz

• Normalde Ps4 almaya pek hevesli değildim ama bu oyunu görünce resmen fikrim değişti. Bungie'den baya umutluyum bizi baya gazladılar umarım fos çıkmaz. Ama tam olarak anlayamadım bi bölümü. Oyunda sırf co-op modmu olucak yoksa CoD tarzı multiplayer bölümde olucakmı ?
  •  Destiny (Ana Konu) - (Rehber İlk Sayfada) Yeni DLC - RISE OF IRON - 20.09.2016

• Konsol oyun dunyasina online devrimini getiren halo dan sonra en buyuk oyun olabilir. Aylarimi harcayacagim bir oyun olacak. Bungie den kotu is cikmaz.

• Dostum bu oyunu aldımda online ı hala nasılmolacak diye aklımda muamma , yani borderlands halo karışımı biley belli ama sadece coop mu olacak

Yani party ler kurup karaktermi kasıcaz yapayzekaya karşı sonra pvp arena gibi teke tekmi kapışılacak

Yoksa btf cod gibi oyunlardaki mode lar gibi modeları olacakmı

• quote:

Orijinalden alıntı: ozi_41

Dostum bu oyunu aldımda online ı hala nasılmolacak diye aklımda muamma , yani borderlands halo karışımı biley belli ama sadece coop mu olacak

Yani party ler kurup karaktermi kasıcaz yapayzekaya karşı sonra pvp arena gibi teke tekmi kapışılacak

Yoksa btf cod gibi oyunlardaki mode lar gibi modeları olacakmı

Borderlanda ile co op olmasi disinda ortak noktasi yok. Evet TDM gibi modlar olacak diye biliyorum ve co op uzerinden level kasarak ilerleyebilecegiz.

• Destiny şova hazır...

Destiny (Ana Konu) - (Rehber İlk Sayfada) Yeni DLC - RISE OF IRON - 20.09.2016
  • Yeni video geldi

Destiny Alpha Gameplay

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SiPAHi_ -- 7 Haziran 2014; 9:55:55 >

• GamesRadar'da karşılaşılan bir reklamda Destiny için Beta sürecinin sadece 4 gün olacağını belirtiyor.

• Ben, 2 ay önce mail adresimle, betaya kayıt olmuştum. Açıldığından veya hak kazandığımdan nasıl haberim olacak
    Betanın hangi tarihte açılacağı belli oldu mu?

Oyun kıtlığı dolayısıyla henüz PS4 almadım ve Destiny çıkmadan en geç 15 gün önce almayı düşünüyorum. Yani, Destiny PS4 alma sebebim ve PS4 de ki ilk oyunum olacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Virtual Reality -- 7 Haziran 2014; 18:02:42 >
  • Oyun şuana kadar yapılmış en maliyetli oyun olacak. Merak ediyorum nasıl bir şey çıkacağını, şu son sızan videodan sonra bayağı heyecanlandım. Mekanlar güzel görünüyor.

http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Destinynin_PS4_Surumunden_Oynanis_Videosu_Sizdi-60341.htm
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilker_xxx

Ben, 2 ay önce mail adresimle, betaya kayıt olmuştum. Açıldığından veya hak kazandığımdan nasıl haberim olacak
    Betanın hangi tarihte açılacağı belli oldu mu?

Oyun kıtlığı dolayısıyla henüz PS4 almadım ve Destiny çıkmadan en geç 15 gün önce almayı düşünüyorum. Yani, Destiny PS4 alma sebebim ve PS4 de ki ilk oyunum olacak

İnan beta tarihini bilmiyorum ağbiciğim.
  • Beyler oyunu aynı konsolda split-screen yaparak iki kişi oynayabilcek miyiz yoksa party kurup arkadaşları davet etmek mi zorundayız?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pileysteysin -- 8 Haziran 2014; 10:21:55 >
  • Bu video da silinmeden izleyin

http://vimeo.com/97588130
  • quote:

Orijinalden alıntı: omerulger038

Beyler oyunu aynı konsolda split-screen yaparak iki kişi oynayabilcek miyiz yoksa party kurup arkadaşları davet etmek mi zorundayız?

Destiny, Only Online diye biliyorum. Online mod da split-screen oynanan bir oyun görmedim.
  • 1 saatlik Alpha sürümünden oynanis videosu,

http://www.giantbomb.com/videos/unfinished-destiny-06-06-2014/2300-8971/

• Destiny PS4 Alpha Code Time-Lapse: World in Motion

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.