Şimdi Ara

Destiny (Ana Konu) - (Rehber İlk Sayfada) Yeni DLC - RISE OF IRON - 20.09.2016 (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13.470
Cevap
93
Favori
386.459
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
36 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Başvurupta kodu kullanmayacak varsa talibim
  • kod geldi indiriyorum iliğine kemiğine kadar bakmayı düşünüyorum hadi bakalım :D
  • İndirmeye başladım.

Konsolda ilk online deneyimimi Halo 2 de tatmıştım. Güzel zamanlardı. Umarım Bungie iyi iş çıkarmıştır.
  • Aynen banada kod gelmiş biraz önce bende indirmeye başladım.
  • Elinde iki kodu olan ya da kodu alıp da kullanmayacak olan arkadaş varsa bana mesajla iletebilir mi? Çok merak ediyorum da...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İniyor şu an, oyun dosyaları yanında küçük bir update dosyası da var.

• Biz yine züğürtüz anasını satayım bu tarz konularda hiç şansım olmuyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende kayıt olmuştum ama kod gelmemiş maalesef
  • Alfayı yükledim, biraz oynadım, hata verip menuye attı oyun. Atmasa sabaha kadar devam ederdim herhalde.

Şöyle söyleyeyim halo nun mmorpg' si olmuş. Gayet de guzel olmuş. Single başladım biraz ilerledim baktım uc kişilik bir grup bir bolgeyi savunuyor onlara yardım ettim daha sonra tekrar single devam ettim. Bi bossla kapıştım falan. Ayrıca klasik Multi maçları da yapılabiliyor. Karakter özelleştirme detaylı, araç kullanma gayet tatlı olmuş. Level atlayıp değişik guçler ve özellikler açmak mumkun. Bungie den dandik oyun çıkmaz. On sipariş vermeyi dusunmeye başladım.

• Bu kodlar bölgesel mi ? Plus hesabı olması şart mı birde ? Bir ingiliz hesabım var şu an ps4'te plus yok. code bulsam indirebilir miyim ?
  • Oyun harika olmuş bence. Bir saat kadar oynadım sabah iş olmasa bırakmazdım sanırım. Kesinlikle almayı düşünüyorum. Level sistemi ve ilerleyiş gayet güzel olmuş. Ortam yeni nesle yakışır olmuş. Oyun dinamikleri de gayet güzel. Daha ne olsun.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • singlesini grafiklerini sevdim lakin multisi tatsiz ki yeni cod varken bunun multisini oynamam 6 ya 6 nedir ki multide 16+16 olacakti hava araclari füzeler vs olacakti tadindan yenmezdi belki full sürümde olur
  • twitter'da oyunun yapımcıları ve bir kaç tester code dağıtıyor yalnız yakalamak çok zor. Twit'i ne zaman atıcakları belli değil her saniye adamların profilini durmadan yenilemeniz gerekiyor bir sürü kişi hazır kıta bekliyor. 1 saatlik uğraş sonucu yakaladım 1 tane. Yarına iner artık bakarız.

Destiny (Ana Konu) - (Rehber İlk Sayfada) Yeni DLC - RISE OF IRON - 20.09.2016
  • Arkadaşlar daha sonra detaylı yazıcam ama çok kısa oyun harika çok keyifli. Adamlar bildiğiniz MMORPG'yi FPS oynanış yapmışlar. Level sistemi,item'lar,vendor'lar,drop'lar,buff'lar,ortak alan zone'ları,quest'ler,boss'lar vs... ne ararsan var daha sonra detaylı anlatıcam. FPS'ye yeni bir boyut getirmişler helal valla
  • Elinde fazla kod olan arkadaşlar acaba paylaşabilirmi?
    Eğer bir ücret istiyorlarsada verebilirim.
    Oyunu almayı düşünüyorum ama betayı denemek istiyorum. Kıl payı betayı kaçırdım.
  • quest yapıyorum izlemek isteyene
    http://www.twitch.tv/themreko
  • Sabaha karsi kod geldi bana da nihayet,1-2 online mac yaptim..Oyun muhtesem olmus,grafikler oynanis vs.. cok cok begendim fakat begenmedigim tek nokta 30 FPS olmasi,gerekirse 3-5 parcacik efektini kis ama 60 FPS yap
  • oyunun alphasi ne zaman bitecek ?
  • e bi canlı yayın yapında izleyelim
  • Arkadaşlar oyunu US PSN hesabı üzerinden alacağım ama TR PSN ile oynayacağım.Herhangi bir sıkıntı çıkar mı ?
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.