Şimdi Ara

Destiny (Ana Konu) - (Rehber İlk Sayfada) Yeni DLC - RISE OF IRON - 20.09.2016 (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13.470
Cevap
93
Favori
386.452
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
36 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyunu her yönüyle çok beğendim. Level sistemi,silah-zırh-ekipman vs alışveriş olayı,online co-op görevler,eventlar herşey çok güzel. Onca detay,grafik yoğunluğu olmasına rağmen gayet akıcı oynanıyor. Silahlar da hoşuma gitti,kendi gemimiz ve aracımız olması ayrıca keyifli. Kısacası beklediğim herşeyi buldum denebilir,tek eksisi multi pvp 6v6 biraz az gibi ama ilerde değişebilir diye düşünüyorum.
    Alpha sürüm pazar akşamına kadar devam ediyor,iyice bir kurcalamam lazım daha
  • Bu kadar güzel,böyle potansiyeli olan bir oyunu 30 FPS ve agir kontroller ile heba etmisler..Adam kosarken sag analog ile saga sola bakmak eziyet resmen cok agir,sensivity en sonda üstelik..

Multiplayer haritasi kücük ve haliyle yogun catismalar oluyor ama 30 FPS yüzünden tüm keyfi kaciyor
  • Alpha devam ediyormu arkadaşlar kayıt linki verebilirmisiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oyun henüz alpha aşamasında, kontrollere ayar çekerler sanırım. aynı durumu ben de yaşadım. ilk başta bir hayli garip geldi. üç dört defa hassaslık ayarını değiştirdim.
    tam sürümde grafiklerde bir iyileştirme olabilir. özellikle 60 fps olursa çok tatlı olur. olması da lazım ayrıca. kapasite var yani.
    bu arada multiplayer modlarından sadece bir tanesi açık. o da altışar kişilik klasik bölge ele geçirme. diğerleri henüz kapalı fakat böyle bir oyunda kesinlikle daha büyük maplarda araçların da kullanılacağı modlar olacaktır. gördüğüm kadarıyla 5 farklı mod daha vardı. fakat girilmiyor. bu arada multi oynarken scoreboard' da sadece puan gözüküyor. kill ve death sayısı gözükmüyor. ki bence gayet güzel millet kill yerine göreve odaklanır.
    bence oyun buram buram kalite kokuyor. oyunun başlangıcında bunu hissediyorsunuz. açılış müziği, menü tasarımları, bungie nin önsöz gibi olan giriş konuşması v.s
    konsollara kesinle büyük farklılık getirecek bir oyun. resmen koca evren emrinizde olacak istediğiniz gezegene atlayıp gidebileceksiniz. her yeni dünya yeni bir macera, yeni itemler, yeni silahlar, araçlar v.s
    battlefield hardline yerine tercihim destiny olacak. bf4 ile birlikte uzun süreler götürecektir.

• 1 saat kadar deneme fırsatı buldum ve oldukça beğendim.

• Destiny 'de Split-Screen Co-op desteği olacak.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar alpha ya nereden katilabilirim? Birde alpha ne zaman bitiyor?

• @haqoco
    Hocam grafikler bu haliyle muazzam gelistirilmesi gereken bana göre 60 FPS olayi,MMO-FPS bir shooter oyunu 30 FPS'de oynanmiyor,ha oyun cok cok iyi oynatiyor kendini ama multiplayer bir oyunun 60 FPS olmasi sart(bana göre)..

Kontroller daha akici olursa ve 60 FPS oranini yakalayabilirlerse benim icin kusursuz bir oyun olur..Oyunda camper yok,asiri abarti Killstreak'ler yok,oyunun dengesini degistirecek gücler,araclar yok,

Dediginiz gibi,yeni silahlar,araclar,item'lar vs vs.. muhtesem bir oyun,umarim yukarda yazdiklarimi gelistirirler..
  • ve sildim arkadaslar bana hitap etmeyen bir oyun özellikle multisi cöp ,bana cod ve bf4 multi tarzi oyunlari cekici geliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: konsoldede

ve sildim arkadaslar bana hitap etmeyen bir oyun özellikle multisi cöp ,bana cod ve bf4 multi tarzi oyunlari cekici geliyor

Size hitap etmiyor diye çöpmü oluyor ?
  • Çok önyargılıydım bu oyuna ama iyi ki indirip oynamışım. Baya beğendim açıkçası.
  • Ben de denedim single modunu, ilk defa konsol aldığım için fps oyunlarda henüz kötü olmama rağmen oyun içine çekti hemen.

Hiç beklemiyordum beğeneceğimi ama ön yargımı yıkmaya yetti 1 görev yapmak oyunda.

Çıktığı gün alınır...
  • MMO tarafini hic oynamadim bile,paso multiplayer oynuyorum ve felaket bagimlilik yapiyor..30 FPS olmasina ragmen oynuyorum,cünkü oyun cok keyifli,eglenceli ve buram buram kalite kokuyor..

InsAllah cikisinda 60 FPS yaparlar ve kontrolleri de daha yumusak olur..
  • Oynadığı versiyonun ''Alpha'' olduğunu unutuyor bazıları...
  • 30 fps beni rahatsız etmedi oyunun da AA seviyesi çok iyi
  • ekostros kullanıcısına yanıt
    Bana kod geldi ama indirme linki yok bunu nasıl indireceğim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertali

Bana kod geldi ama indirme linki yok bunu nasıl indireceğim?

PSN Store'a girin. Redeem Kodu kullan kısmından kodu yazın. Sonra download etmeye başlayın.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tam sürümü de 30 FPS olacakmış o yüzden başka şeyler dileyin yapımcılardan.
  • Ben izledigim videolardan 30fps olmasinda bi kötü taraf görmedim. Akıcı duruyor oyun grafikler atmosfer de super .

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.