Şimdi Ara

Destiny (Ana Konu) - (Rehber İlk Sayfada) Yeni DLC - RISE OF IRON - 20.09.2016 (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
13.470
Cevap
93
Favori
386.453
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
36 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    videolardan online ı hiç beğenmemiştim . Canlı olarak da deneyip yarına yorumumu iyi bir fps sever olarak tarafsızca yazarım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: can_38

Oyunun openworld olup olmadığı bellimidir....Sanki değil gibi...Eğer öyle ise bu oyun benim gözümde bitmiştir.....

Cevap varmıdır

• Arkadaşlar kod arayan varsa buradakileri denesinler.Biraz önce rastgele bir tanesini girdim kabul etti.

http://www.reddit.com/r/DestinyTheGame/comments/282neg/i_have_some_alpha_codes_for_european_users_only/
  • quote:

Orijinalden alıntı: Savior Fenix

Arkadaşlar kod arayan varsa buradakileri denesinler.Biraz önce rastgele bir tanesini girdim kabul etti.

http://www.reddit.com/r/DestinyTheGame/comments/282neg/i_have_some_alpha_codes_for_european_users_only/

EyvAllah hocam deneyelim bakalım.
  • Oyun taa geçen seneden 30 FPS olacağı söylenmişti, oynanışına bence alışılır. Bekleyeceğime değecek bir oyun olacağına inanıyorum, alphası bile oldukça eğlenceliydi.
  • Bütün akşam denememe rağmen sadece 3 defa online olup 1 defa oynayabildim.

Sürekli server hatası veriyor.

Benzer bir durumla karşılaşan var mı? Yada karşılaşmayanların internet ayarları nedir?
  • Geçen nesilde call of duty dışında kaç oyunda 60 fps gördünüz?

Oynanmaz diye bir şey yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sorunmun cevabını aldım. İzlediğim Twitch yayını sonucu?????

1- Bu oyun bir MMO değil. MMO gözüyle bakanlar hüsrana uğrayacaktır.
    2- Bu oyun bir openworld değil.Yani o karşıdaki daha çıkamayacaksınız.
    3- Tam olarak şuna benzetebiliriz. MASSEFECT oyununun haritaları büyütülmüş, arkadaşlarınız ile oynayabilececeğiniz bir yapıya bürünmüş hali....Ha unutmadan....Birde FPS.....
    4- Oyunda bir ana şehir var.Burada TPS moddasınız.Sonra görev alıyorsunuz ve hoppppp geminiz ile olay mahaline varıyorsunuz.......

Kişisel görüşüm ; Yazıkkkkk.....Boşuna beklemişim.....Türü beğenen arkadaşlara iyi oyunlar...ESO'ya devam.....Ben kaçar......

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yeniada -- 15 Haziran 2014; 0:38:29 >
  • quote:

Sorunmun cevabını aldım. İzlediğim Twitch yayını sonucu?????

3- Tam olarak şuna benzetebiliriz. MASSEFECT oyununun haritaları büyütülmüş, arkadaşlarınız ile oynayabilececeğiniz bir yapıya bürünmüş hali....Ha unutmadan....Birde FPS.....
    4- Oyunda bir ana şehir var.Burada TPS moddasınız.Sonra görev alıyorsunuz ve hoppppp geminiz ile olay mahaline varıyorsunuz.......

Kişisel görüşüm ; Yazıkkkkk.....Boşuna beklemişim.....Türü beğenen arkadaşlara iyi oyunlar...ESO'ya devam.....Ben kaçar......

Bu yorumu atan adam Eso oynuyor . Neyse bu konuda mmo tartışacak değilim. Sana grup özürlü, bugfest, end game yoksunu oyununda iyi eğlenceler...

• quote:

Orijinalden alıntı: Nepheth

quote:

Sorunmun cevabını aldım. İzlediğim Twitch yayını sonucu?????

Bu yorumu atan adam Eso oynuyor . Neyse bu konuda mmo tartışacak değilim. Sana grup özürlü, bugfest, end game yoksunu oyununda iyi eğlenceler...

Aferin sana! iyi laf soktun......Şimdi başka bölümlerdede başka başka insanları bulup,onlarada laf sokarak daha fazla ego tatmininde bulunabilirsin........ Zeki şey seni......

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yeniada -- 15 Haziran 2014; 1:27:31 >

• quote:

Orijinalden alıntı: John Shepard

Bütün akşam denememe rağmen sadece 3 defa online olup 1 defa oynayabildim.

Sürekli server hatası veriyor.

Benzer bir durumla karşılaşan var mı? Yada karşılaşmayanların internet ayarları nedir?

3 4 kere oldu gündüz sonra bir daha olmadı temiz temiz oynadım.
  • Activision'ın en pahalı oyunu 200 milyon dolar ile Modern Warfare 2 idi Destiny 500 milyon dolara mal oldu ve ben daha oyunun tam olarak ne oldğunu bilmiyorum.Yurt dışında da konuşulmaya başlanan şey oyun bu denli masrafın altında fena patlayabilir onca reklam bütçesine rağmen hala oyunu tam olarak anlatabilmiş değiller Acti Modern Warfare 2 deki gibi bir patlama bekliyorsa fena yamulacak.

• Gözlerim ağrıdı oynarken... Devamlı Killzone oynadıktan sonra 30 fps çok kötü geliyor açıkçası, AA problemi de var biraz gibi, tam sürümde grafiksel anlamda gelişme sağlarlar umarım, grafikleri şu hali ile tatmin etmedi beni, 30 fps olması kötü etkiliyor bence.
  •  Destiny (Ana Konu) - (Rehber İlk Sayfada) Yeni DLC - RISE OF IRON - 20.09.2016

Destiny (Ana Konu) - (Rehber İlk Sayfada) Yeni DLC - RISE OF IRON - 20.09.2016

• Kesip biçmeler yine başlamış :)

• Oynayanlar anlata anlata bitiremiyor. Sahsen bana da hicbir yere basvurmamama ragmen kod geldi birkac tane ama henuz vaktim olmadi oynamaya.

Bir tanesini paylasayim burada, ilk kullanan alir =)

GF73-LANR-8F53

Kod us olabilir, emin degilim.

• Destiny Alpha yı PS3 de oynayabiliyor muyuz? Kod için uzun zaman önce başvurmuştum ama gelmedi.
  • Beyler fazla kodu olan varsa özelden gönderirse çok sevinirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: canikoblivan

Oynayanlar anlata anlata bitiremiyor. Sahsen bana da hicbir yere basvurmamama ragmen kod geldi birkac tane ama henuz vaktim olmadi oynamaya.

GF73-LANR-8F53

kod için teşekkürler hocam. denedim işe yaradı. şuan indiriyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KaraKule06

quote:

Orijinalden alıntı: canikoblivan

Oynayanlar anlata anlata bitiremiyor. Sahsen bana da hicbir yere basvurmamama ragmen kod geldi birkac tane ama henuz vaktim olmadi oynamaya.

GF73-LANR-8F53

kod için teşekkürler hocam. denedim işe yaradı. şuan indiriyorum.

Hayirlisi olsun =)

• 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.