Şimdi Ara

Destiny (Ana Konu) - (Rehber İlk Sayfada) Yeni DLC - RISE OF IRON - 20.09.2016 (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13.470
Cevap
93
Favori
386.459
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
36 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aylardır 60 fps BF4 oynadıktan sonra hiçte yadırgamadım Destiny'deki 30 fps yi...
    Oyun çok iyi...
  • 30 FPS olmasında bir problem yok çünkü konsolda herkes eşit zaten. bozcan'ın dediğine göre köşe yumuşatma iyiymiş oyunda. 60 FPS gereksiz bence sonuçta konsolda frame yönünden öne geçme gibi durumlar söz konusu olamaz.

Atmosfer fena duruyor yalnız videolardan izlediğim kadarıyla.
  • Sanmıyorum olacağını ama olurda kodu kullanmıcak olan varsa pm atarsa sevinirim boşa gitmesin :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 30 fps herkes eşit ne demek herkes eşit diye 10 fpsde oynayalım o zaman, oldgende bf3 çilesini herkes bilir 30 fps kütük gibi oluyor gözü yoruyor, cod 60 fps yağ gibi akıyor, 30 fps yeni nesilde bir fps oyununda rezalet bir değer kimse kusura bakmasın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KAKÁ

30 fps herkes eşit ne demek herkes eşit diye 10 fpsde oynayalım o zaman, oldgende bf3 çilesini herkes bilir 30 fps kütük gibi oluyor gözü yoruyor, cod 60 fps yağ gibi akıyor, 30 fps yeni nesilde bir fps oyununda rezalet bir değer kimse kusura bakmasın.

Dediğim lafı alıpta başka yerlere çekme. 10 FPS olsunmuşmuş o zaman. 30 FPS gayet akıcı oynanabilecek bir değer, konsolda herkes eşit olacağı için sorunda olmaz.

Bir dahada benim yorumum üzerinden bir şeyler yazacaksan alıntıla ya da haberdar et ki bende göreyim rahatça. Böyle yorumlar atınca cevap hakkı doğruyor bana çünkü.
  • hdblack35 H kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim.
  • CPTLeBron kullanıcısına yanıt
    Elbette 30fps de gayet akıcı oynanır zaten türü ne olursa olsun çoğu oyun 30 fps de geliyor.
    Ancak first person shooter oyunlarda 60 fps gerçektende fark yaratıyor, bakalım belki final
    sürümünde güzel bir sürpriz yaparlar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CPTLeBron

quote:

30 fps herkes eşit ne demek herkes eşit diye 10 fpsde oynayalım o zaman, oldgende bf3 çilesini herkes bilir 30 fps kütük gibi oluyor gözü yoruyor, cod 60 fps yağ gibi akıyor, 30 fps yeni nesilde bir fps oyununda rezalet bir değer kimse kusura bakmasın.

Dediğim lafı alıpta başka yerlere çekme. 10 FPS olsunmuşmuş o zaman. 30 FPS gayet akıcı oynanabilecek bir değer, konsolda herkes eşit olacağı için sorunda olmaz.

Bir dahada benim yorumum üzerinden bir şeyler yazacaksan alıntıla ya da haberdar et ki bende göreyim rahatça. Böyle yorumlar atınca cevap hakkı doğruyor bana çünkü.

30 fps rahat falan olmaz ağır oluyor oyun heleki yeni nesilde 30 fps rezalet bir değer, bf4 bile 60 fps olmuşken.

• Yahu single player 30 fps olur amenna(watch dogs,infamous,ac4 gayet iyiydi),PS3-X360 oyunu 30 fps olur ona da amenna ama yeni nesil bir online shooter oyunu 30 fps olmasin arkadas..

Kaldi ki oyun kilitli 30 fps'de degil sanirim,kasmalar oluyor cünkü..Patlamali,catlamali cok fazla olay oluyor multiplayer'de gözüm agridi

Gerekirse 1-2 efekt kapat,shadow'u normal yap ama 60 fps olsun..Oyun bu haliyle bile mükemmel,bütün gün oynadim bugün ama tam sürümü de böyle olursa almam acik ve net..
  • 60 FPS kesinlikle FPS'ler için daha iyi ona lafım yok tabii ki. Ancak bu görsellikte, bu kadar büyük bir oyun ve köşe yumuşatma da var. Bunları da göz önünde bulundurmak gerekiyor. 30 FPS'yi de yerin dibine sokmamak lazım bana göre.
  • quote:

Orijinalden alıntı: die.Rache

Yahu single player 30 fps olur amenna(watch dogs,infamous,ac4 gayet iyiydi),PS3-X360 oyunu 30 fps olur ona da amenna ama yeni nesil bir online shooter oyunu 30 fps olmasin arkadas..

Kaldi ki oyun kilitli 30 fps'de degil sanirim,kasmalar oluyor cünkü..Patlamali,catlamali cok fazla olay oluyor multiplayer'de gözüm agridi

Gerekirse 1-2 efekt kapat,shadow'u normal yap ama 60 fps olsun..Oyun bu haliyle bile mükemmel,bütün gün oynadim bugün ama tam sürümü de böyle olursa almam acik ve net..

Bu hali derken fpsyi kastediyorsan tam sürüm de 30fps olacak belki kasmaları düzeltirler oyun alpha sonuçta ama fps değeri 30.

• Fps lerde 60fps olmasi daha iyi oluyor ama konsolda fps stabil olduğundan dolayi cok rahatsiz olmuyorum. Neyse belki tam surumunde birseyler degisir.

• quote:

Bu hali derken fpsyi kastediyorsan tam sürüm de 30fps olacak belki kasmaları düzeltirler oyun alpha sonuçta ama fps değeri 30.

Bu hali derken 30 FPS demistim,kasmalar oluyor o düzelir sorun degil ama tam sürümde belki bir iki ufak oynamayla 60 yaparlar diye düsünmüstüm,tam sürümde 30 olacakmis
  • CPTLeBron kullanıcısına yanıt
    30 fps'yi yerin dibine sokan zaten oynayacak oyun zor bulur:) Oyun 60 fps ile
    gelse elbette daha güzel olurdu ancak 30 fps gelmeside dünyanın sonu değil.
    Oyunun içeriği,oynanabilirliği ve görsel kalitesi gibi oyunun kalitesini belirleyen
    pek çok parametre var. Sonuç olarak üzerinde tartışılacak bir konu değil.
    Bazıları künefe ile yetinmez üstüne kaymak ister:) 60 fps de böyle bir istek:)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok haklısınız.
  • Oyunun openworld olup olmadığı bellimidir....Sanki değil gibi...Eğer öyle ise bu oyun benim gözümde bitmiştir.....

• Tüm mikro organizmalara inat. Yaşasın destiny ile hayat.

Kulaklarınızı tıkayın ergen eleştirilere.
    Oyun herşeyi ile harika.

• Merhaba arkadaşlar...

Ve karşınızda Destiny Alpha Oynuyoruz 1

Teşekkürler @psychocake

Geri dönüşlerinizi önemsiyoruz.

İyi seyirler...

• Terilgenbudun kullanıcısına yanıt
    Elinize sağlık. Oyunu görmek isteyen kişiler vardır bayağı iyi oldu bu videonuz.
  • Biz teşekkür ederiz paylaşımlarımız devam edecek. Kendimizi geliştirmek için eksik yerler varsa dile getirirseniz seviniriz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.