Şimdi Ara

Destiny (Ana Konu) - (Rehber İlk Sayfada) Yeni DLC - RISE OF IRON - 20.09.2016 (666. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
13.470
Cevap
93
Favori
386.416
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
36 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 664665666667668
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: gamerxir

quote:

Orijinalden alıntı: bnttn

quote:

Alınır hocam hala oyuncu sayısı güzel arada etkinlikler falan oluyor Oyunu oynayan türkler de çok pişman olmazsın alırsan.

Peki hocam level 7 yim şu an, sadece destiny var ek paket yok, collection almayı düşünüyorum ama bir anda level 40 ta olmak istemiyorum, kasa kasa ilerlemek istiyorum, dünya daki görevleri tekrar ediyorum ama çok yavaş level atıyor.

collection almam şart mı şimdi hikaye falan oynamak için, moon bölümüne falan giremiyorum dünya ve tower dışında her yer kilitli

Leveline uygun görevleri yaptıkça diğer gezegenler açılıyor collection alırsan direkt lvl 40 olmuyorsun

teşekkürler hocam ama collection da level 40 boost var diye biliyorum,

artı dünyadaki hikaye bazlı görevleri bitirdim, yeni görev kalmadı, aynı görevlere yeniden giriyorum coop olarak ama levelim yükselmedi, seviyesi yüksek item düşmüyor öldürdüklerimden, sanırsam oyun ek paket almaya zorluyor, almazsan iyi item yok diyor :(

ayın 23 üne kadar collection paketi 89 tl psn de, muhtemelen aldıracak bana kendini

• quote:

quote:

quote:

quote:

Alınır hocam hala oyuncu sayısı güzel arada etkinlikler falan oluyor Oyunu oynayan türkler de çok pişman olmazsın alırsan.

Peki hocam level 7 yim şu an, sadece destiny var ek paket yok, collection almayı düşünüyorum ama bir anda level 40 ta olmak istemiyorum, kasa kasa ilerlemek istiyorum, dünya daki görevleri tekrar ediyorum ama çok yavaş level atıyor.

collection almam şart mı şimdi hikaye falan oynamak için, moon bölümüne falan giremiyorum dünya ve tower dışında her yer kilitli

Leveline uygun görevleri yaptıkça diğer gezegenler açılıyor collection alırsan direkt lvl 40 olmuyorsun

teşekkürler hocam ama collection da level 40 boost var diye biliyorum,

artı dünyadaki hikaye bazlı görevleri bitirdim, yeni görev kalmadı, aynı görevlere yeniden giriyorum coop olarak ama levelim yükselmedi, seviyesi yüksek item düşmüyor öldürdüklerimden, sanırsam oyun ek paket almaya zorluyor, almazsan iyi item yok diyor :(

ayın 23 üne kadar collection paketi 89 tl psn de, muhtemelen aldıracak bana kendini

Level 7 de kaldiysan oyunun demosunu oynuyorsundur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yanlisim varsa duzeltin ama raid lere 6 arkadas olmadan girilmiyomus yani online eslestirme yokmus ole ise nasil item kasabiliriz bilen yardimci olabilirmi acaba

• galaksiyolcusu G kullanıcısına yanıt
    light yükseltmek için raid şart değil.
  • kollaps kullanıcısına yanıt
    Peki ne yapmamiz gerek bilgilendirirsen sevinirim

oyunu oynamak yeterli hocam strike pvp yaparak yüksek lightlı itemler düşürebilirsin, iron banner geldiğinde özellikle güzel eşyalar düşüyor hızlı bir şekilde yükselirsin.
  • kollaps kullanıcısına yanıt
    Eyw anladim saol peki raidler yapilamiyacak kadar zormu 2 kisi olsak yetmezmi raidleri gormeyi cok istiyorum 😃

2 kişiyle imkansız diyebilirim ideali 6 kişi.
  • Raidlere yardım edebilirim ama arkadaşın da dediği gibi 6 kişilik ekipler lazım. Forumdan toparlayabilirsen yardım edebiliriz sanırım. Birde ps4 topluluklarına yazıp arkadaş edinebilirsin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler multi ne durumda alınır oynanır mı oyun hâlâ multi için?

• Cevap veren herkes saolsun 7 levele kadar trial da kastik oyunu begendim kotu degil destiny 2 cikicak bu sene alma diyolar ama sanirim indirimler bitmeden alicam gibi.

• quote:

Orijinalden alıntı: galaksiyolcusu

Cevap veren herkes saolsun 7 levele kadar trial da kastik oyunu begendim kotu degil destiny 2 cikicak bu sene alma diyolar ama sanirim indirimler bitmeden alicam gibi.

23 ünde indirimler bitiyor hocam, ben bu akşam satın alacağım, psn den ekleyin beni: bnttn-onur

ben de level 7 yim kasmayı düşünüyorum
  • bnttn kullanıcısına yanıt
    Tamamdir bende bu aksam almayi planliyodum eglenceli olur

• quote:

Orijinalden alıntı: KingShady

Beyler multi ne durumda alınır oynanır mı oyun hâlâ multi için?

Bu gün üç saate yakın oynadım; oyunun genelinde 3 kişiyi buldu zaten 3 saati de öyle oynadım, 12 kişilik bölümler ise dolmadı, bekleyemeyenler geri gitti. "Story" bölümlere ait multiplayer kısımlar da ise kimseyi bulamadım, bekle bekle gelen olmadı. Vaktiniz çoksa Vanguard gibi saf multiplayer alanlar için alıp oynanır ama hikaye kısmı için beklentiye girmeyin.
  • o kadar kötü durum damı yav üzdü valla :/
  • Bayrak alma ve takim ölüm maclarinda durum ne hocam?

• quote:

Orijinalden alıntı: galaksiyolcusu

o kadar kötü durum damı yav üzdü valla :/

Yarın biraz daha oynayacağım, farklı alanları da kontrol eder yine yazarım. Yalnız, "oyunun genelinde 3 kişiyi de buldu" cumlem sadece 3 kişi bulmuş gibi anlaşılmasın, bölümler en çok 3 kişi ile oynanıyordu o alanlara da ne zaman girsem doldu. 12 kişilik odalara ve hikayeye bağlı görevlere gelen çıkmadı.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eyv saol

• dün akşam uyuyup kalmışım erkenden indirimler bitmiş, kaldı güzelim ucuzlamış destiny :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: KingShady

Bayrak alma ve takim ölüm maclarinda durum ne hocam?

Bugün tamamen 6vs6 bayrak ve ölüm maçı oynadım kardeşim, sorun yok. hızlı ve 12 kişi hemen geliyor. Yine hikaye gereği olan psn plus bölümlerine gelen olmadı malesef.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 664665666667668
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.