Şimdi Ara

Destiny (Ana Konu) - (Rehber İlk Sayfada) Yeni DLC - RISE OF IRON - 20.09.2016 (664. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13.470
Cevap
93
Favori
386.433
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
36 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 662663664665666
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Pvp konusunda kesinlikle bende daha kötü bir dönem hatırlamıyorum hocam. Kişisel olarak sebebinin primary silahlardaki damage azalması olarak görüyorum. Üstüne birde bağlantı nedeniyle attığım mermilerin kaybolmasını eklersek primary silahların önemi kalmadı. Haftalık pvp görevini yaparken en zorlandığım kısmı kesinlikle primary ile 50 kill olayı. Bunu tamamlamak için resmen odaklanmak ve arkacılık yapmak zorundayım. Primary silahlar adam oldurmedigi için oyun secondary silahlara ve süper charge kullanmaya döndü. Osirisdeki mücadeleye girmiyorum bile. Primary silahına güvenip kazanamazsın. Kesinlikle secondary kullanmak zorundasın ki onda da rection time yada frame atlama gibi sorunlarla karsilasmazsan iyi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sanirim sizde stability perklu HCR Clever Dragon yok, su an oyundaki en etkili silah bu. Bungie, matador ile bu silahi oyuna sokarak butun dengeleri altust etti.
  • oliwander O kullanıcısına yanıt
    Sebebinin netle alakaki olduguna inaniyorum çoğunlukla. Dediginiz faktörlerde etkilidir kesinlikle ama bencede destiny artik görevini tamamladi. Ekip olarak sohbet muhabbetine artik oynuyoruz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • leo L kullanıcısına yanıt

Full stability + counter balance + perfect balance bide stability perki var. Sorun silahta değil hocam.

hcr kullan bence bayağı farkediyo..
  • Su tabloya bi bakin bence:
    http://guardian.gg/en/weapon-stats?platform=2&start=2016-12-19&end=2017-01-17&mode=14&activity=0

Clever Dragon un destiny'deki dengeler acisindan sorun yaratmadigini kim iddia edebilir?
  • Destiny oyununun ilk zamanlarını oynayanlar suros regime efsanesini bilirler. Bu silah öylesine baskın öylesine güçlüydü ki pvp de herkes düzenli ordu gibi tek tip gezerdi. Dark below dlcsinin ilk zamanlarında vex mythoclast ve suros regime kullanma oranı neredeyse %50 idi. Ttk dlc sinin ilk zamanlari pvp de en baskın silah multi tool du. Multi toolu 1. Sezonda sadece agility veriyor diye crota's end in 1. Bölümünde hızlı koşmak için kullaniyorduk. Ttk nın son zamanlarinda ise doctirine ve grasp baskın olmaya başladı.

1. Sezonun en iyi shootgun u comedian di. Daha sonra felwinter's lie diye hayvan gibi bi silah çıkardılar. Daha sonra party crasher çıktı ki eminim herkes kullanmıştır. Ben sorun silahta değil derken bir silahın diğerine üstün olmadığını soylemedim. Tabiki avantajlı silah olacak. Pvp konusunda yaşadığımız en büyük sorun stabil bir oyun olmaması. Şöyle anlatiyim ki eminim herkesin başına gelmiştir.

Çoğu zaman üstünüze koşan birini gördüğünüzde yada düşmanla yakın mesafeye geldiğinizde pompalı tüfeği çekip vurmaya çalışıyorsunuz. Eminim birçok kez silahı çekip ateş ettiğiniz halde merminin çıkmadığına ya da silahın ateş almadığına tanık olmuşsunuzdur. Bunun sebebi ise reaction time dedikleri olay. Karakteriniz silahı çekip hareketini tamamladığı halde server olan kişiyle yaşadığınız saliselik bağlantı gecikmesi yüzünden reaction time barajına takilmaniz. Aynı sniper tüfeğini reload ederken yarıda kesip hemen atesleyememeniz gibi.

Destiny oyununu ilk zamanlarindan beri gerçekten keyifle oynayan biri olarak bu son dönemki kadar hıza dayalı bir pvp görmemiştim. Sorun çoğu zaman sizden kaynaklanmıyor. Bazen siz ne kadar hızlı hareket etmeye çalışırsanız çalışın oyun size bu imkanı tanımıyor. Çünkü o hıza ayak uyduracak bağlantıyı her zaman kuramiyorsunuz. Oynadığınız oyunda server olan kişinin kim olduğuna bağlı olarak değişkenlik gösteriyor. Eminim sonunda KSA uzantısı olan nickli birini gördüğünüzde eyvah diyorsunuz.

Benim takıldığım nokta oyunu hızlandırmak için uğraşan bungie nin buna uygun altyapıyı bizlere saglayamaması. P2p mantığı ile işiniz her zaman şansa kalıyor maalesef. Kendi elonuzun seviyesinde oyuncularla oynadığınız için bir roundda 30 kisi vururken sonraki roundda 5 kişide kalmassiniz. Yani bir standardiniz olur ve oynadıkça gelisirsiniz. Anlik yukselmeler yada düşüşler pek mümkün olmaz. Sorun bağlantının sizin oyununuzun önüne geçmesi yani.

• Arkadaşlar bu oyunu bedavaya edinebilme hakkında bir entry okudum ekşi de troll olma ihtimalini de göz önünde bulara ilk başta gerçekçi bulmadım, fakat arkadaşın bizzat yaptığı yöntemi ben de denedim. Normalde oyunun demosu 17-18 gb. Benim ekranıma düşen boyut 50 gb civarı. Hala anlamış değilim nasıl demodan full olabilir diye. Ya da yok mu öyle bir şey. Bilen aydınlatırsa sevinirim.

İlgili enry:https://eksisozluk.com/entry/65663518

Stabilite problemleri konusunda hemfikiriz. BF1'i oynadiginizi belirtmissiniz, onu oynamadim ben, fakat o noktada daha iyi oldugunu dusunuyorsaniz, en azindan Destiny 2 de bu standartin yakalanmasini umalim. O zamana kadar size nacizane tavsiyem, shotgunlara karsi Fusion rifle'lari denemeniz. Dun IB'da Saladin's Vigil kullandim ve hernekadar charge time'i uzun olsada 4 boltta indirebilmesi sayesinde epey istikrarli sekilde shotgunlar rusherlar basa cikabildim. Hatta cogu zaman yakin-orta mesafedeki hedefleri bile tek alabiliyor bu silah. Bunun haricinde sidearm'lar da bayagi etkili diyorlar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Matraxater

Arkadaşlar bu oyunu bedavaya edinebilme hakkında bir entry okudum ekşi de troll olma ihtimalini de göz önünde bulara ilk başta gerçekçi bulmadım, fakat arkadaşın bizzat yaptığı yöntemi ben de denedim. Normalde oyunun demosu 17-18 gb. Benim ekranıma düşen boyut 50 gb civarı. Hala anlamış değilim nasıl demodan full olabilir diye. Ya da yok mu öyle bir şey. Bilen aydınlatırsa sevinirim.

İlgili enry:https://eksisozluk.com/entry/65663518

Oyunu açtıktan sonra "Tam sürümünü satın alın" yazısı çıkacaktır. İndirdiğin şey deneme sürümü oluyor.

• Destiny 2 çıkarsa dünyada işsizlik oranı tavan yapar:)
    Anladım teşekkürler :)

• Beyler

Uzun zamandır oyuna girmemiştim.

Rise of iron gelmiş güncelleme yapıldı ama rise of iron dlc si alınmadı. Oyunun her yerinde rise of iron çıkıyor ve kullanamıyorum doğal olarak. Tekrardan taken king e dönme şansım yok mu

• deepblue kullanıcısına yanıt
    Destinynin Ps4 Pro için ayrıca optimize edilmemesi büyük şanssızlık.
  • Ciddiyetini Ssssseveyim halo We are the Guardians

• Arkadaşlar oyun şuan store da indirimde. İçerisinde de birçok dlc var. Sorum şu: oyunun story modu nasıl zevk alır mıyım? Çok online oynayan biri değilim. Haloyu çok severdim, bunu da severmiyim sizce?
  • quote:

Orijinalden alıntı: _conscript_

Arkadaşlar oyun şuan store da indirimde. İçerisinde de birçok dlc var. Sorum şu: oyunun story modu nasıl zevk alır mıyım? Çok online oynayan biri değilim. Haloyu çok severdim, bunu da severmiyim sizce?

Hocam oyunun story kısmı formalite icabı level atlaman için yapılmış. Bu oyun story için alınıcak bi oyun değil. Maksimum levele ulaştıktan sonra mmo mantığında item düşürüp karakterinizi geliştirdiğiniz oyunlardan. Oyunun en önemli modlarını(pve-pvp) oynamak için 3 veya 6 oyuncu gerekli. Aktif olarak oynayan arkadaşlarınız varsa keyif alarak oynayabilirsiniz.
  • quote:

Arkadaşlar oyun şuan store da indirimde. İçerisinde de birçok dlc var. Sorum şu: oyunun story modu nasıl zevk alır mıyım? Çok online oynayan biri değilim. Haloyu çok severdim, bunu da severmiyim sizce?

Bu oyunun devri bitti. Oynayan çok az 5 arkadaş daha bulabilirsen belki, ekim-kasım gibi destiny 2 geliyor onu alırsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KawaiiHawk

quote:

Bu oyunun devri bitti. Oynayan çok az 5 arkadaş daha bulabilirsen belki, ekim-kasım gibi destiny 2 geliyor onu alırsın.

katılmıyorum canlı yayınlara baktığınızda en çok oynanlar oyunlar arasında hala ve birçok türk mevcut tarzı uygunsa alabilirsin kardeşim
  • quote:

Orijinalden alıntı: yellow canary01

quote:

Orijinalden alıntı: KawaiiHawk

quote:

katılmıyorum canlı yayınlara baktığınızda en çok oynanlar oyunlar arasında hala ve birçok türk mevcut tarzı uygunsa alabilirsin kardeşim

Yeni başladım ama acayip sardı oyun beni , level 7 yim oyunda, sadece destiny versiyonu olarak sahibim dlc falan yok,, psn store da collection paketi 89 TL ye düşmüş. Alınır mı sizce bu vakitten sonra...genelde oyunları indirimde iken aldığım için destiny 2 de çıksa daha 1 2 sene almam yeni oyunu...fikir verebilecek olan var mı?

• 
Sayfa: önceki 662663664665666
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.