Şimdi Ara

Destiny (Ana Konu) - (Rehber İlk Sayfada) Yeni DLC - RISE OF IRON - 20.09.2016 (662. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13.470
Cevap
93
Favori
386.433
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
36 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 660661662663664
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Necessary Evils (PS4) Clanı yeni üyeler arıyor!

Merhabalar,

Necessary Evils yeni kurulan bir clan olsada kurucular olarak Destiny'i 1. yıldan beri oynayan oyuncularız. Yaş grubumuz ortalama 30-36 civarında. Dolayısı ile aramıza katılacak yeni arakdaşların 25 yaş ve üzerinde, insanlarla düzgün iletişim kurabilen kişiler olmalarını bekliyoruz.

Topluluk olarak Destiny'nin tüm end game içerikleri ile ilgileniyoruz. (Raid, Crucible, Osaris, Events, Nightfall ve diğerleri..)

Özellikle heroic raid takımımız için 2 veya 3 aktif oyuncuya ihtiyacımız var.
    Heroic raid takımımıza katılmak isteyen arkadaşlarımızın;

- Hafta için en az 4 gün, 20:00 - 23:30 saatleri arasında oyunda olmalarını,
    - Kulaklık ve mikrofon kullanmalarını,
    - 390+ Light olmalarını,
    - WoM raidi hakkında bilgi ve tecrübe sahibi olmalarını bekliyoruz.

Bunun dışında yeni başlayanlara ve casual oyunclara da kapımız açık. Yaş dışında herhangi bir sınırlamamız yok. Oyunda mümkün olduğunda yardımcı olmaya çalışıyoruz.

Sorularınız için buradan veya PSN'den bize ulaşabilirsiniz.

PSN: Pys-co
    PSN: JonVaynen

Not: PSN'den arakadaşlık talebi atmadan önce lütfen msj atın.

Selamlar,
    Pys-co

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pys-co -- 9 Kasım 2016; 13:35:57 >

• Aksis challenge da herşeyi doğru yapmamıza rağmen sondaki aptal bug yüzünden başarılı olamadık.

Öncelikle şunu söylemem gerekirse challenge in mantığı basit. Buna rağmen aşırı derecede saniyelik senkronizasyon gerektirdiği için bir sürü sorunla boğuşmak zorunda kalıyorsunuz. Hem stun yapacak hemde discharge yapacak adamların yerleşmesi ve sürekli hem stun noktasını hemde discharge noktasını kontrol etmesi gerekiyor. Maalesef türk oyuncuların bağlantı problemi yaşadığını düşünürsek herşeyi doğru yapsanız bile anlık bir lag yüzünden tüm emeğin çöp olma olasılığı var. Kaç defa herşeyi doğru yapmamıza rağmen aksisin stunlanmamis gibi ortaya ışınlandığına tanık oldum. Evet bu bir challenge ve zor olmasını kabul edebilirim ama çoğu zaman neyi yanlış yaptığınızı anlayamıyorsunuz. Üstelik bazen doğru yaptığınızda kabul etmezken yanlış yaptığınızda devam edebiliyor. Discharge yapmadan stun yapmamalısınız. Bu sebeple stun yapacak arkadaş alttaki supercharged yazısını bekliyor ama stun yaptığında saymayabiliyor. Anlık senkronizasyon istediği için bağlantı sorunu olanların zorlanacagi bir gerçek. Zaten en sondaki bug akıl almaz derecede sinir bozucu ki onu da anlatiyim.

Yaratığı öldürmeye hazırlandığınız ki bu genelde 2. Platformu kullandıktan sonraki tur oluyor, aynı zamanda yaratığın canını da kontrol etmek zorundasınız. Çünkü 1 ve 2. Stunda öldürürseniz yaratık ortaya ışınlanmak yerine önce 3. Işınlanmayı yapabiliyor. Bu en son denedigimizde başımıza geldi ve bütün olayı mahvetti. 2. Stunda yaratığa vurduk. Canı az kalınca ışınlandı. Biz ortaya gelip final yapacaz diye beklerken önce 3. Işınlanmayı yaptı sonrada biz tepki bile veremeden anında ortaya gitti. Baya bi araştırdım ama böyle bi durum kimsenin başına gelmemiş ki buda bizim şanssızlığımız sanırım. O yüzden tavsiyem eğer yaratığı öldürecek seviyelere kadar geldiyseniz o tur içindeki 3. Stunu beklemelisiniz çünkü tuhaf tuhaf buglar olabiliyor.

Tahminimce kısa bir zaman sonra bu challenge a bir ayar gelebilir. Gördüğüm kadarıyla çoğu insan bizim yaşadığımız problemler yüzünden yapamamış. Belki stun ve discharge aralığını biraz daha uzatıp zamanı artirabilirler ama özellikle en sondaki bu tuhaf olayı hala anlayabilmiş degilim.

Tüm bunlarla birlikte yarın tekrar denemek istiyoruz çünkü zor haliyle yapmanın keyfide başka olur. Yapabilen arkadaşları tebrik ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oliwander -- 11 Kasım 2016; 3:46:25 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaşlar merhaba oyuna yeni başlayacağım ( biraz geç kaldım ama :) ) sormak istediğim taken king legendary edition vvar elimde. En son çıkan dlc taken king mi yoksa başka bir dlc almam gerekiyor mu? Biraz bilgi alabilirsem sevinirim. Şimdiden teşekkürler...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nemoson N kullanıcısına yanıt
    taken king'den sonra rise of iron çıktı en son.
  • kollaps kullanıcısına yanıt
    Pekibu dlc yi satın alabiliyor muyuz

• Antep baklavasi ne yedim zamanında oh canım çekti..

evet ps store'da var.
  • En sonunda başardık. Dün yazdığım mesajda önce discharge sonrada stun vurmak zorundasınız demiştim ama öyle değilmiş. Zaten belli saniye içinde ikisini de yapmanız gerektiği için farketmiyor. Stun ve discharge olayının sırasına çok takılmayın. Birde tavsiyem özellikle ilk stunda yaratığa fazla vurmaya çalışmayın. Kisa sürede teleport olduğu için ilk stundan sonra hemen organize olup 2. Stunu bekleyin. Sol alt köşede guardians supercharged ve aksis stunned yazısını gördüğünüz her turda başarılı olmuşsunuz demektir.

Şimdiden herkese bol şans

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaşlar us psn den alınan oyunun adı destiny taken king legendary edition olarak geçiyor ancak oyun açılınca rıse of ıron yazıyor. Bilginiz var mı bu sürümde tüm dlcler mevcut mu

açılışta yazar ama yeni dlc'nin içeriğini kullanamazsın raid görevler vs.
  • Arkadaşlar bende complate edition ile aranıza katılıyorum pzt itibari ile. Yalnız bu oyunu oynayan hiç arkadaşım yok. Burda yeni başlayacak arkadaşlar ile birlikte oynayabiliriz diye düşünmekteyim.

• Herkese selam,

Malum, Destiny oyununda bir zamandan sonra yapılacak tek eylem Trials of Osiris. Raid, Clash, Nightfall hiçbiri onun kadar zevk vermiyor. Ben ve arkadaşım bir süredir deyim yerindeyse Osiris kasıyoruz. İngilizcemiz var, yok değil, ama o headshotı yiyince insan hep birlikte Türkçe küfretmek istiyor. Şaka bir yana, yaklaşık 2 senedir Destiny oynuyoruz ve bu tip turnuvalar için kişi arar olduk. Bungie'nin kendi sitesinden de milletimizden birini bulamadık. Buraya ilan açmayı uygun gördük.

Eklemek isteyenler için psn id: assassin_jano arkadaşımınki de: ddddestinyy

Son olarak, lütfen light'ı makul ölçülerde olup oyunu bilen ve az çok Osiris oynamış insanlar eklerse seviniriz.

İyi oyunlar.
  • 3-5 kısa destiny videosu koyayım iyi seyirler

• Aksis challange videomuz aşadaki linkte, direk video olarak eklemek nasıl bilmediğim için link paylaşıyorum.

https://www.youtube.com/watch?v=Rc5qrZrSnTU&t=4s
  • Bu ek paketlerde neden doğru düzgün bir indirim yok yaw

• Destiny: Rise of Iron - PSX 2016: The Dawning Trailer | PS4

• Bu oyunda wow gibi uzun süreler oynayıp sürekli dungeon (bu oyunda ne deniyorsa) vb kasılarak mı ilerleniyor?
  • Arkadaşlar Rise of Iron dlc'si çıktığında oyunu bırakıp satmıştım fakat oyunun collection sürümü indirime girmiş. Sizce tekrar alıp oynamalı mıyım ? Rise of Iron dlc'si çok şey kattı mı oyuna değer mi yani ?
  • sa arkadaşlar iyi günler...
    Benim bir sorunum vardı yardımcı olabilirseniz sevinirim...
    ben destiny te collection paketini satın aldım ama dijital olarak değil cd şeklinde oyunu yükledim yanında kodlar vardı cdnin onları da girdim fakat oyuna girdiğimde trial mode yazıyor ve 7 levelden yukarı çıkmıyor ve görev yapamıyorum kilitli.. the taken king paketini indirdim yalnız 10 mgb olarak indirdi rise of iron paketinide aynı şekilde 10 mgb olarak indirdi... orjinal satın aldım fakat deneme sürümü olarak gözükğyor diğer paketleri de yüklemiyor oo paketler 10 mgb değildir heralde ama mağazaya giriyorum bu paket yüklü diyor oyunun içinde de yok zaten yeni paketlere dair birşey...
  • destiny the collection almak isteyen var mı sec ? yada pri satmak isteyen
  • 
Sayfa: önceki 660661662663664
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.