Şimdi Ara

Destiny (Ana Konu) - (Rehber İlk Sayfada) Yeni DLC - RISE OF IRON - 20.09.2016 (660. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13.470
Cevap
93
Favori
386.433
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
36 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 658659660661662
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ya kitaptaki exotic görevi için istiyorum zaten. Silahı aldığım gibi kıracam yemin ederim. Sinir etti beni. Tüm arkadaşlara çıktı valla dalga konusu oldum resmen. Geçen dlcde de zen meteor böyle olmuştu. En son 10 tane exotic engram biriktirip basmıştım 7 tanesinden telesto çıkmıştı 😀😀. Bu hafta 8 bounty kaldı. Yine çıkmazsa silecem 1 tane karakteri.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • toxin12 T kullanıcısına yanıt
    Heroic strike, nightfall, crucible ile yükseltebilirsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: oliwander

Ya kitaptaki exotic görevi için istiyorum zaten. Silahı aldığım gibi kıracam yemin ederim. Sinir etti beni. Tüm arkadaşlara çıktı valla dalga konusu oldum resmen. Geçen dlcde de zen meteor böyle olmuştu. En son 10 tane exotic engram biriktirip basmıştım 7 tanesinden telesto çıkmıştı 😀😀. Bu hafta 8 bounty kaldı. Yine çıkmazsa silecem 1 tane karakteri.

Kitapta benim 2 tane soru işareti hariç hepsi bitti onlarda sanırım hard raid de aktif olacak. birde tavsiyem archon force da 4 bounty tamamlayın. 4 dünüde hızlıca açın hocam. bende hepsini öyle verdi. Belki bi alakası olmayabilir ama deneyin :) Tüm silahlar açtım gear larda 2 3 tane yenilerinden eksik sanırım. onlarıda Light 400 dayansın. exo engramlarla çıkar herhalde diye düşünüyorum.

quote:

Orijinalden alıntı: toxin12

354 light tan sonra bir türlü lightım artmıyor. Bi yardım

Strike yapın hocam bol bol. olabildigince vendorleri level atlatın gunsimth. variks. petra. v.s (hangi faction daysanız artık''new monrcy. FWC. Dead orbit.) level atlatın. Legandry engram açın. Şöyle ki Leg. engramlar 365 max atıyor üstü yok ;) night Fall da da baya bi üst L. da item atıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metal_my666 -- 13 Ekim 2016; 10:27:31 >

• Benimde hepsi tamam Sadece thorn görevi lazım işte bana da. 44 oldu ama hala çıkmadı. 4 bounty kaldı ondan da çıkmazsa bungie ye tweet atacam artık 😀.

• Oyunu 0dan hikaye strike raid oynamak isteyen eklesin psnden grup filan varsa girebilirim

• argon force da açın bountyleri bize öyle attı 3 arkadaşa da thorn bounty si aynı gün aynı saatte

• Raid ve osiris için ekleyebilirsiniz.Yalnız oynuyorum.Yaş 25. Psn id - nikostylee
  • patapon_00 kullanıcısına yanıt
    Kardeşim inan bana 44 bounty yi her yerde açtım. Social space, archon forge, orbit, patrol. Hatta raidde bile açtım 😓 Her türlü totemi deniyorum ama yok. Bu hafta sadece hunterimdeki bountyler kaldı. Genelde hunter karakterim ballidir. Umutluyum ya alıyorum bugün görevi 😀😀

Bide bu archon forge olayına sinir oldum. Zorluğu yaratıkları kesmekte değil birbirinizi bulmakta. Yeri geliyor 4 5 kişi aynı anda aradan çıksın diye beraber yapmak istiyoruz ama birbirimizi bulmak için 1 saat uğraşıyoruz. Bu alanın ayrı bi yer olup 3 kişiden fazla girilebilmesi lazım.

• Bu yeni dlc nasıl beyler tatmin edici mi icerikleri

• quote:

Kardeşim inan bana 44 bounty yi her yerde açtım. Social space, archon forge, orbit, patrol. Hatta raidde bile açtım 😓 Her türlü totemi deniyorum ama yok. Bu hafta sadece hunterimdeki bountyler kaldı. Genelde hunter karakterim ballidir. Umutluyum ya alıyorum bugün görevi 😀😀

Bide bu archon forge olayına sinir oldum. Zorluğu yaratıkları kesmekte değil birbirinizi bulmakta. Yeri geliyor 4 5 kişi aynı anda aradan çıksın diye beraber yapmak istiyoruz ama birbirimizi bulmak için 1 saat uğraşıyoruz. Bu alanın ayrı bi yer olup 3 kişiden fazla girilebilmesi lazım.

argon force olayına katılıyorum 6 kişiye kadar girilebilmeli fireteam olarak

• oliwander O kullanıcısına yanıt
    Şansın vallahi ne diyeyim.

Arkadaşlarinla denk gelme olayida. Ayni anda 5 kisi inin orya dira sira geçin Archon force a bulamadıysanız. Yuvarlak bos cikan kurenin ordaki delikten ileri devam edin. Bolge degissin sonra kosarak degil yuruyerek tekrar AF dönün. Server değişir yine sans tabi ;)

• quote:

Çok üzülüyorum ben sana ama işte elden bişey gelmiyor görev şansına çıkıyor :)
  • Sayqho S kullanıcısına yanıt
    Kanki burda da mı buldun beni la 😀😀 darlama konusunda zaman mekan tanimiyon valla tebrik ediyorum. Kesin bu yorumu yazarken towera falan ucuyordun yine 😀😀😀

• Oynamak isteyen ekleyebilir
    Psn: mtlbtk 310 Light a sahibim
  • 7-0da pulse
    Flawless da hand cannon dropladım. Yeni boya ve amblemde estrası 👍🏻

Bu mesaja eklenen görseller:

• Güncelleme geldi 303mb

• Worlds first kasabimirmişiz ama geç girdiğimiz için listeye giremedik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pew -- 19 Ekim 2016; 15:05:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: pew

Worlds first kasabimirmişiz ama geç girdiğimiz için listeye giremedik

Biz Turkeys first olduk kanka onun gururu yeter :)

• CsNqVa kullanıcısına yanıt
    editliyorum. Bizim klanmış :D tebrikler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ecelnico -- 19 Ekim 2016; 21:11:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ecelnico

editliyorum. Bizim klanmış :D tebrikler

Eyvallah hasan abi :)

• 
Sayfa: önceki 658659660661662
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.