Şimdi Ara

Destiny (Ana Konu) - (Rehber İlk Sayfada) Yeni DLC - RISE OF IRON - 20.09.2016 (663. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13.470
Cevap
93
Favori
386.435
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
36 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 661662663664665
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar benim gibi çok az raid tecrübesi olan 3 4 kişi daha arıyoruz osiris raid strike vs vs yaş ortalaması 29 ,35 bu akşam toplanabilirsek raid yapıcaz ilgili arkadaşlar msj atsın.
  • Merhaba, bu oyunun vanguard ve the taken king versiyonlari arasindan hangisini almaliyim? Ikisi de ayni fiyata denk geliyor. Tesekkurler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tgberk

Merhaba, bu oyunun vanguard ve the taken king versiyonlari arasindan hangisini almaliyim? Ikisi de ayni fiyata denk geliyor. Tesekkurler

collection olanı almanı tavsiye ederim.
  • Tesekkurler, fakat bu ikisi arasinda tercih yapmam gerekiyor. Bunlardan hangisi daha mantikli

• tgberk T kullanıcısına yanıt
    vanguard edition'dan bahsediyorsanız taken king daha mantıklı ama ana oyun yoksa taken king legendary edition almanız lazım. taken king bir dlc çünkü.
  • kollaps kullanıcısına yanıt
    Anladim, tesekkur ediyorum.

• Iron banner npc ne zaman ve nerede çıkıyor? Bugün yoktu mesela. Varmı yardımcı olabilcek?
  • AC_Hawker kullanıcısına yanıt
    Bahsettiğin npc xür ise,ki kesin odur cuma öğlen gelir pazar öğlen gider. Yok iron banner ise ayda 1 gelir 1 hafta durur öyle gider.
  • Bende rise of iron yok taken kingte yok rise of iron alsam taken kinge gerek varmidir?
  • oMeR24 kullanıcısına yanıt
    Iron banner diyorum. Ayin hangi haftasi gelir bu?
  • AC_Hawker kullanıcısına yanıt
    Iron banner eventi salı günü akşamı gelecek. Kendisini iron temple da tahta köprüden geçip bulabilirsin.

Bu ayki mod clash. Silah olarak sidearm ve rocket launcher getirmiş. Elbise olarakda göğüslük ve eldiven verecek.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • sunburak41 S kullanıcısına yanıt
    Kardeşim emin değilim ama rise of iron dlcsini alabilmen için ttk dlcsine sahip olman gerekiyor. En azından dlc ilk çıktığında öyleydi.

• oliwander O kullanıcısına yanıt
    Sağolasin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çift hak destiny collection arıyorum satan pm.
  • Uzun süredir başlık pek aktif değil. Bu bile şu an oyunun genel durumunu anlatiyor bence. Destiny oyununu seven biri olarak artık sadece treasureları almak ve nightfall ları yapmak için giriyorum. Bunun bana özgü bir durum olduğunu düşünüyordum ama benim gibi birçok kullanıcı da aynı durumda. Üstelik yalnız türkler de değil. Osiris dışında oyunun hiçbir anlami kalmadı ki o da her hafta stabil bir oyun sunmuyor.

Bu hafta iron banner geliyor ve onu bile oynamayı düşünmüyorum. Raid yada diğer yan görevleri saymıyorum bile.

Arkadaşlarımla neden eskisi gibi oyundan zevk almadığımızı tartışırken ilginç fikirler ortaya atıldı. Bende bazılarını buraya yazıp sizinde fikirlerinizi almak istedim.

1. Olarak bungie nin kasa upgrade i sözü vermesine rağmen hala gelmemiş olması birçok aktiviteyi yapmamızı engelliyor fikri. Açıkçası biraz düşününce kesinlikle doğru. Düşünsenize kasanizdaki herşey 400 light ve boş yeriniz yok. Hatta postmasterda bile item tutuyorsunuz. Neden raid yapıp item düşürmeye ugrasasiniz ki. Kim bilir kaç tane işinizi görecek itemi sırf kasanizda yer olmadığı için kırdınız. Mesela benim kasamda sublime setler, taken setleri falan var. Yeni elbiseleri koyacak yerim yok. Niye kıracağım item için raidle uğraşayım. Uçağını alamadım ama yinede oynasayım gelmiyor.

2. Olarak yeni matchmaking sistemi fikri. Son yapılan değişikliklerle sizi en iyi bağlantılı adamlarla eleştiriyor ama kağıt üstünde. Genelde araplar, italyanlar ve almanlarla eşleştiriyor. Siz bağlantınızın yeşil olduğunu sanıyorsunuz ama aslında öyle değil. Çünkü sabit server olmadığı için anlık paket kayıpları oluyor. Sabit bir şekilde duran adamı vuramadiginiz yada siz daha köşeyi dönmeden kafadan mermiyi yediğiniz oldu mu. Sizce karşınızdaki çok mu iyi oynuyor. Bence arkadaşlarınızla private match açın. Ne demek istedigimi daha iyi anlayacaksınız. Private match da rahat rahat vururken pvp de neden zorlaniyorsunuz. Sebebi Mermilerinizin havada kaybolması olabilir mi mesela. Maalesef türkiyede sağlanan internet hizmeti çok iyi değil. Özellikle upload olayı paket kayıplarına sebep oluyor ve server olan kişiyle saliselik senkron problemleri yüzünden işiniz şansa kalıyor. Örneğin 1 hafta rahat rahat flawless yaparken ertesi hafta yaklasamiyorsuniz bile. Sebebi ise p2p mantığı. 500 milyon dolarlık bir oyun yapıp hala eski zaman teknolojisini bize dayıyorlar. Hala Activision un eski oyunlarının temel pvp mantığı ile oynuyoruz. Battlefield yada titanfall oynayanlar ne demek istediğimi anlayacaklardir.

3. Olarak da yeni görevlerin yada aktivitelerin kolay olması. Mesela 1. Sezon srl de level atlamanın ne kadar zor olduğunu hatırlayanlar vardır. Yada ilk zamanların iron bannerlarinı. Pocket infinity görevini hatırlayanlar bilirler. Eski thorn görevini. Vault of glass da raid setinin kafalığını düşürmenin zorluğunu bilen bilir. Gjallarhorn 1. Sezonda kaç şanslı kişide vardı. Maalesef oyun artık basit. Maksimum seviyeye gelmek kolay oldu. Kimse farm yapmak, uzun vakit harcamak zorunda değil. Buda elde ettiğiniz şeylerden çabuk sıkılmanıza yol açıyor. Son olarak icebreaker i eklediler oyuna. Nedeni ise kimsenin artık nf ile ugrasmamasi. Neden uğraşmaya gerek olsun ki nf yapmadan max seviye olabiliyorsunuz. Hatta raid yapmadan bile. Yani oyun artık size bir mücadele ve rekabet sunmuyor.

Ben eskisi kadar oyunda vakit gecirmeyenlerin fikirlerini merak ediyorum. Tabi hala eskisi gibi bol bol oynayan eğlenen ve bu yazdıklarıma anlam veremeyen arkadaşlar vardır ama oyunun db verilerine göre , destiny deki oyuncu kaybı global bir sorun. Örneğin ben battlefield 1 de daha fazla vakit geçiriyorum bu ara.

Katılıyorum hocam özellikle bağlantı problemine.

kesinlikle çok dogru yazmışsınız hocam. PVP konusunda anlamadıgım çok nokta oluyordu. orta seviye bir oyuncuyumdur. Almanlar ve araplara denk geldigimizde yandık diyorum osiriste. yahu oyundan mıdır bahsettginiz paket olayından mıdır cıldıryorum. herfile karşılaşyorum. midayla 2 tane atmadan benim can bitme sevyesinde kalıyor. yani 1 sn daha adamın karışısında kalsam öldüm. böyle bi denge yok. ya karşıdakiler süper oyuncular yada ciddi manada bi sorun var. çatışamıyorum. 12 sn öldük. ateş alırken duvarın arkasına dogru kaçıyorum. oh kurtulduk diyorum çat orda ölüyor. acayip can sıkıcı ki oyun ilk zamanından beri oynayan biri olarka bu kdr kötü degildi. bilmiyorum. eski raidler gelcek deniyor. artık destiny ömrünü tamamladı bence. yaptıkları insanlara para harcatma durumu. silver satıp silah ornamenti satmak. Hele bu son gelen raid acayip keyfsiz geliyor bana. TTK de raide doymamıştık yahu oryx v.s çok keyfli geliyorudu.

• yeni raid bence çok zevkli ama pvp konusunda katılıyorum.
  • Yukarıdaki yazılanlara katılıyorum.
    Şuan oyunu oynayanlar adam gibi başka oynayacak oyun olmadığı için oynuyor.
    Oyuna update gelmiyor.
    Bungie hataların farkındayız diyor ancak ona rağmen güncelleme gelmiyor.
    Bunun tek sebebi var. Bungiede şuan atıyorum 100 kişi çalışıyosa sadece 5 kişi mevcut oyunla ilgileniyor.
    Geri kalan 95 kişi destiny 2 ye odaklanmış durumda.
    Bu updatelerin hepsi IT tarafında belli bir adam/iş günü yer kaplıyor.
    Firma zaten bu updateden alacağını almış.
    Atıyorum IT vault genişletmek için 30 adam/iş günü vakit ayırması gerekiyorsa bunu Destiny 2 için IT geiştirmesi yapmaya tercih ediyor.
    Dolayısıyla yeni oyun çıkana kadar fazla birşey beklemeyin.
    Muhtemelen yeni oyun öncesi ekstra bir içerik falan da gelmeyecek.
    Onu geçtim oyuna güncelleme de yapmıyorlar.
    Birçok silahın, karaktere gelmesi gereken sandbox dedikleri update lazım.
    120 gün oldu hala sandbox update'i yok.
    Overwatch'ta her ay düzenli şekilde 1 adet sandbox update geliyor.
    Destiny'de 4 ay oldu gelen giden yok.
    Oyunun çok eksikleri var detaylı oynayanlar için.
    Sonuçta parasını hakeden bir oyun ama oyundan beklenti çok olduğu için hiç bir zaman memnun etmek mümkün olmuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ShalafiTr -- 17 Ocak 2017; 14:18:13 >

• ShalafiTr kullanıcısına yanıt
    Hocam bungie eger 2 oyunla ayni anda basa cikamiyorsa bence ayiptir. Çünkü bütçesi çok yüksek bir yapimci is gücü vs ile alakali degildir diye içimden geçiyor tabiki buda tahmin yoksa bir bildigimiz yok. Ama dediginiz gibi gelmesi gereken çok sey hala yok.

• 
Sayfa: önceki 661662663664665
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.