Şimdi Ara

Destiny (Ana Konu) - (Rehber İlk Sayfada) Yeni DLC - RISE OF IRON - 20.09.2016 (665. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13.470
Cevap
93
Favori
386.420
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
36 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 663664665666667
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar sadece arkadaşımla oynayabileceğim şekilde açmak istiyorum oyunu. Yani sadece iki kişi olarak. İnvite Only diyorum ama göreve girince başkaları da oluyor. Bunu nasıl kapatabilirim?
  • egonschiele kullanıcısına yanıt
    Strike de o dediğin olmaz otomarikman adam atıyor yanına

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bnttn

quote:

Orijinalden alıntı: yellow canary01

quote:

Orijinalden alıntı: KawaiiHawk

quote:

Orijinalden alıntı: _conscript_

Arkadaşlar oyun şuan store da indirimde. İçerisinde de birçok dlc var. Sorum şu: oyunun story modu nasıl zevk alır mıyım? Çok online oynayan biri değilim. Haloyu çok severdim, bunu da severmiyim sizce?

Bu oyunun devri bitti. Oynayan çok az 5 arkadaş daha bulabilirsen belki, ekim-kasım gibi destiny 2 geliyor onu alırsın.

katılmıyorum canlı yayınlara baktığınızda en çok oynanlar oyunlar arasında hala ve birçok türk mevcut tarzı uygunsa alabilirsin kardeşim

Yeni başladım ama acayip sardı oyun beni , level 7 yim oyunda, sadece destiny versiyonu olarak sahibim dlc falan yok,, psn store da collection paketi 89 TL ye düşmüş. Alınır mı sizce bu vakitten sonra...genelde oyunları indirimde iken aldığım için destiny 2 de çıksa daha 1 2 sene almam yeni oyunu...fikir verebilecek olan var mı?

Single oyunlari ciktiktan 3-5 sene sonra alip rahatlikla oynayabilirsin, fakat mmo, online multi oyunlari o sekil almaya kalkarsan oynayacak arkadas es dost bulamakta zorluk yasarsin. Destiny'in en parlak zamanlari oyun ya da DLC ciktiktan sonraki 2-3 aylik surectir. sonrasinda yavaslar fakat kemik kadro bi sonraki DLC ye kadar hep kalir.

• Arkadaşlar merhaba. Destiny Collection aldim. 8 levelken birden 25 level oldum. Ama ben böyle bir şey istemiyordum. Neden oldu ki böyle ? Geri alamaz mıyım ?

• oMeR24 kullanıcısına yanıt
    Strike dışında da insanlar oluyor da o yüzden demiştim . Ayrıca Destiny Collection aldim. 8 levelken birden 25 level oldum. Ama ben böyle bir şey istemiyordum. Neden oldu ki böyle ? Geri alamaz mıyım ?

• quote:

Orijinalden alıntı: egonschiele

Strike dışında da insanlar oluyor da o yüzden demiştim . Ayrıca Destiny Collection aldim. 8 levelken birden 25 level oldum. Ama ben böyle bir şey istemiyordum. Neden oldu ki böyle ? Geri alamaz mıyım ?

aynısını ben de merak ediyorum, ben kendim level atlamak istiyorum ama kendi otomatikse kötü, aslında belki böylesi daha iyidir çoğu kişi level 40 yapmış onlara yetişmiş oluruz,, bilemedim..
  • oyun size 25 levela atlamaya yarayan bir item veriyor farketmeden onu kullanmış olabilirsiniz.
  • kollaps kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle oldu. Alışkanlık hemen x e bastım. Geri alma durumu yok mudur :)

• bnttn kullanıcısına yanıt
    Multi için öyle ama hikaye için baya kötü oldu ya hocam .

• quote:

quote:

aynısını ben de merak ediyorum, ben kendim level atlamak istiyorum ama kendi otomatikse kötü, aslında belki böylesi daha iyidir çoğu kişi level 40 yapmış onlara yetişmiş oluruz,, bilemedim..

oyunda önemli olan level den ziyade light olduğu için ne kadar çabuk 40 lvl olursanız o kadar iyi
  • Arkadaşlar karakterimizin saçını falan değiştirebiliyor muyuz?

• karakteri ilk yaratırken evet. sonrasında degiştirlemiyor.
  • tam collecion alacaktım ama vazgeçer gibi oldum, destiny ile warframe arasında kaldım, o da az çok benziyor destiny ye, hem şimdi 89 tl vermek var destiny ye, ama warframe free to play,,bilemedim
  • quote:

quote:

bi zımbırtı vardı spark of light mı neydi. kullanınca bodoslama 25 yapıyor. onu kullanmışsınızdır.
  • bir arkadaşım bana legendary edition verdi ama diski takar takmaz hemen 33 gb lık bir güncellemeyi zorunlu kıldı.Arkaadaşlar zaten halihazırda severek oynadığım,tarzını sevdiğim bf var.Şöyle bir göz atayım belki severim dedim ama bu güncelleme sanırım baya erteleticek bana bu işlemi.Bu güncellemeyi yüklemeden oynamanın bir yolu varmıdır?
  • Bu saaten sonra alinirmi suan indirimde oyun elimde division da var ama artik eski havasi yok pek keyif vermiyo tavsiye edermisiniz

• galaksiyolcusu G kullanıcısına yanıt
    Alınır hocam hala oyuncu sayısı güzel arada etkinlikler falan oluyor Oyunu oynayan türkler de çok pişman olmazsın alırsan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gamerxir

Alınır hocam hala oyuncu sayısı güzel arada etkinlikler falan oluyor Oyunu oynayan türkler de çok pişman olmazsın alırsan.

Peki hocam level 7 yim şu an, sadece destiny var ek paket yok, collection almayı düşünüyorum ama bir anda level 40 ta olmak istemiyorum, kasa kasa ilerlemek istiyorum, dünya daki görevleri tekrar ediyorum ama çok yavaş level atıyor.

collection almam şart mı şimdi hikaye falan oynamak için, moon bölümüne falan giremiyorum dünya ve tower dışında her yer kilitli
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: gamerxir

Peki hocam level 7 yim şu an, sadece destiny var ek paket yok, collection almayı düşünüyorum ama bir anda level 40 ta olmak istemiyorum, kasa kasa ilerlemek istiyorum, dünya daki görevleri tekrar ediyorum ama çok yavaş level atıyor.

collection almam şart mı şimdi hikaye falan oynamak için, moon bölümüne falan giremiyorum dünya ve tower dışında her yer kilitli

Leveline uygun görevleri yaptıkça diğer gezegenler açılıyor collection alırsan direkt lvl 40 olmuyorsun

• gamerxir kullanıcısına yanıt
    Bilgilendirdigin icin saol :)

• 
Sayfa: önceki 663664665666667
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.