Şimdi Ara

Detaylı temizlik için nereyi önerirsiniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
1
Favori
2.325
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • asta j arac icin detaylı temizlik yaptırmak istiyorum maglum gündemde karısık olunca zaten temizletecektim ön plana aldım şimdik

ziebart vs iyi midir baska bir yer öneriniz varsa söyler misiniz İstanbuldayım

• Konu alıp gitmiş reklam üzerine reklam.
    Serenay ,kıvanç mavi jeans giyiniyor, hemen bizde alalım onlar tercih ediyor...

X y z markalar marka adı altında iş yapıyor, dolayısıyla memnun olanda var olmayanda var.
    Genelde markaya güvenip yaptıranlar sonu hüsranla bitiyor.

x bir dükkanDa yapılan işçilikle ön plandadır.
    Ankarada ve donanım haberde tanınmış detaling var
    Bu kişiler her markayı uyguluyor bütceye göre fakat adamlar yaptıkları işçilikle ön planda.

Bu yüzden marka adı altına sıgınanlara %100 güvenmeyin.
    Araştırın soruşturun ona göre karar verin.
  • Meguiars bayileri iyi ama çok pahalı. Ürünleri alıp kendiniz yaparsanız çok daha uyguna gelir, ben öyle yapıyorum. Tercih sizin.
  • Nephalem N kullanıcısına yanıt
    hangi ürünleri alacağız ?

mesela kapı iç döşemelerin kumaş kısımları toz olmuş ama nemli bezle tam geçmiyor onu neyle temizlesek geçer acaba hocam ? tavsiye verirseniz sevinirim.
  • Ankarada olsaydınız dby yi önercektim . Ancak isim olarak ziebart sonax diye bakmaktan çok yer olarak bakın. 2 tane megiuars bayisi arasında dağlar kadar fark var. Frenchasing sonuçta.

Bu arada yukardaki arkadaşa istinaden eğer araca uzun süre el değmediyse kendiniz o işe girince ulan keşke parasını verip yaptırsaydım canım çıktı diyorsunuz.

Bu yüzden ilk iç dış detailingi bir profesyonelde yaptırıp sonrasında ara ara kendiniz bakım yaparsanız işiniz daha kolay olur.

Buarada pasta cila işinde - Sonax-Megiuars bayiinde yaptırcaksanız 2 side silikonlu ürünler kullandğı için anlık güzel gözküyor 5-6 yıkamadan sonra tüm çizikler kabak gibi ortaya çıkıyor.

Manzerna ürünleri kullanan biryer bulmanızı tavsiye ediyorum. Manzerna diğer pastalara göre daha sıcakta çalışan bir pasta türü. ötekine alımış biri manzernadan verim alamayabilir. Bu yüzden manzernayla daha önce işlem yapmış biryer önemli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Uza -00- -- 20 Mart 2020; 15:41:18 >

• İstanbul'un neresi bilmiyorum ama Beylikdüzü ise bir yer önerebilirim işini gerçekten hakkıyla yapan?
  • Detailing Dükkanı 216, Paddock Detailing, CarCare Solution iyidir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uza -00- kullanıcısına yanıt
    Ayrıca 1950 den bu yana 70 yıllık firma olan Sonax ın çizik giderici tüm ürünleri arkasında NO SİLİCONE yazmaktadır,bu sebepten yaptıgımız uygulamanın kalıcılığı üzerine meydan okuyabiliriz😊 sizin aracılıgınzla Sonax ın Almanya da otomotiv hizmet alanında son 14 yıldır yüzyılın markası seçildiğinide bilmeyenlere duyuralım

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İstanbul İse CEM YILMAZ,KIVANC TATLITUĞ gibi isimlerin detay işlem noktası SONAX LEVENT diyebilirim.Selam söyleyebilirsiniz😊

• aracımı asla yikama salonlarina vermem ve kimseye yikatmam (babam hariç). bagajda dış yikama kurulama cilalama parlatma ürünlerinden tut, ic mekanda konsol ayna, deri koltuk spreyi, parfüm, paspas parfümüne kadar herşeyim var. kendim emek vererek müzik eşliğinde yıkıyor kuruluyor ve temizliyorum. ben bu işi yaparken çok eğleniyorum ve arabamın çoğu kırık çatlak çizik vb kusurlarını bu şekilde farkettim. tavsiyemdir. corona morona diyipte ona buna vermeyin. kendiniz yikamaya calisin ve böyleyse devam edin. ona buna vermeyin çok ama çok ama çok mecbur kalmadıkça (mecburluktan kastım ben 2 sene önce yıkama da çalıştım arac tezek doluydu içi. 300 tl halledildi. o tarzdakilee beter)

• MaDMaxiBo kullanıcısına yanıt
    hocam 101 markette koltuk temizleyici ürünü paket halinde satılıyordu. hala daha görüyorum. 4 parça ürün. aldım kullanıyorum memnunum tavsiye ederim.

• Uza -00- kullanıcısına yanıt
    evey hocam bneimde aklıma geldi ilk sefer tek basıma yapmak bayagı yorar diye. autoclub var birde duyanınız var mı

ek olarak istocta varmıs 250tl arkasım yaptırmıs memnun kalmıs ama bilemedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: IslakFasulye

İstanbul'un neresi bilmiyorum ama Beylikdüzü ise bir yer önerebilirim işini gerçekten hakkıyla yapan?
    neresi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hakan..

neresi

Alıntıları Göster
    Beykent'te Hangar Oto Yıkama var.

Tertemiz iş yapıyorlar. Kullandıkları malzemeler gayet kaliteli. İşin hakkını veriyorlar. Fiyatları da standart.
  • Konu alıp gitmiş reklam üzerine reklam.
    Serenay ,kıvanç mavi jeans giyiniyor, hemen bizde alalım onlar tercih ediyor...

X y z markalar marka adı altında iş yapıyor, dolayısıyla memnun olanda var olmayanda var.
    Genelde markaya güvenip yaptıranlar sonu hüsranla bitiyor.

x bir dükkanDa yapılan işçilikle ön plandadır.
    Ankarada ve donanım haberde tanınmış detaling var
    Bu kişiler her markayı uyguluyor bütceye göre fakat adamlar yaptıkları işçilikle ön planda.

Bu yüzden marka adı altına sıgınanlara %100 güvenmeyin.
    Araştırın soruşturun ona göre karar verin.

• leon_312 kullanıcısına yanıt
    Araştırılması konusunda size katılıyoruz,kullanılan kimyasalların ar-ge süreleri,partner oldukları firmalar ,çalışan personelin iş tecrübe saati ,müşteri memnuniyet dönüşleri,alanlarda yapılan işçiliklerin kamera ile kayıt altına alınıp alınmadıgı (işçilik sıralaması,süresi ve orjinal ürün ) vb tüm platformlar takşp edilmeli ki işini severek yapan Tr de nadir noktalar gözlerden kaçmasın😊👍 Detaylı temizlik için nereyi önerirsiniz

• MaDMaxiBo kullanıcısına yanıt
    Hocam ben aracın içi için aşağıdaki ürünleri kullanıyorum, her bölgenin farklı ürünü var. Fakat yukarıda bir arkadaşın da dediği gibi hevesiniz yoksa canınız sıkılır,ugraşmanız lazım ben kendim temizlemeyi seviyorum, dışarıda yapan adam benim kadar özenmiyor. Bu arada aracın içi deriyse aşağıdaki ürünleri kullanmayın.Benim yolladıklarım plastik ve kumaş için. Deri döşeme ürünleri farklı bilginiz olsun. Kolay gelsin şimdiden :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nephalem -- 22 Mart 2020; 12:13:55 >

• Heroic Detailing veya Tokyo Garage ikisinin de işçilikleri çok iyidir ikisi de bu işlerin uzmanı gerçek ustalardır.

• sonaxcankaya S kullanıcısına yanıt
    Yanlış anlamayın da yoruma discovery koyup, kıvanç ta bizi tercih ediyor demeniz yerine bi tane şahin koyup buyurun elimizden geldiğince yardımcı olur beğenmez iseniz zararınızı telafi ederiz deseniz ben bile gelirdim. E tabi sizde çözdünüz bizim insanın zaafı nedir

• Ömer bey yanlıs anlattık sanırım.Biz Ankaradayız,Sonax Levent İstanbul da.Ankarada iseniz biz araba seçmiyoruz hatta bazen durumu olmayan genç arkadaslara jest yaptıgımızda olmustur.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.