Şimdi Ara

Detroit: Become Human (2019) [PC ANA KONU] (10. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
483
Cevap
10
Favori
45.496
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler bu oyunun konusu ne ya ilginç bişeye benziyor,benim sistemle rahat oynanır mı baktığım kadarıyla optimizasyonla alakalı bir sürü şikayet gördüm konuda.Sorunsuz oynayan yok mu aranızda
  • Ben 3600X ile 60 fps limitinden ultrada akıcı oynuyorum? Şanslıyım heral 😅

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • M0meNtS kullanıcısına yanıt
    Hocu sende 12 tread var normal

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 6 biliyordum ben. Çekirdek sayısı olmalı ozmn. Karıştırdık işte. :)

• M0meNtS kullanıcısına yanıt
    Farkındaysanız oyun pc platformuna çıktı. Konsolda oynamiyoruz oyunu. Doğal olarak kilitli gelmesi saçma,fikrimi belirtmem de gayet normal. Film tadında diye 60 fps kilitli mi gelecek ?
    Diğeri de bıktım demiş. Pc nin olayı bu neyinden bıktınız anlamıyorum

• Optimizasyon RDR 2 den berbat arkadaslar . Ani düşmeler çok cpu yiyor

• İ9-9900K/2080ti sistemde 2K çözünürlük 45-55 fps arası. Nasıl bir optimizasyondur anlaması güç. Konsoldan Pc'ye port edilen oyunların böyle olması can sıkıcı. Sırf bu yüzden rdr2 yi satın almıyorum. Detroiti de 20₺ olduğu için almıştım.
    Nelly D Gameryoutube
    Detroit: Become Human - Performance Test at 1080p, 1440p & 4K.
    https://www.youtube.com/watch?v=BuBnmfAvDhA&feature=youtu.be&t=669

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gogo57 -- 14 Aralık 2019; 2:47:7 >

• quote:

Orijinalden alıntı: gogo57

İ9-9900K/2080ti sistemde 2K çözünürlük 45-55 fps arası. Nasıl bir optimizasyondur anlaması güç. Konsoldan Pc'ye port edilen oyunların böyle olması can sıkıcı. Sırf bu yüzden rdr2 yi satın almıyorum. Detroiti de 20₺ olduğu için almıştım.
    https://www.youtube.com/watch?v=BuBnmfAvDhA&feature=youtu.be&t=669
    Berbat optimizasyon var sürekli drop çakıyor takılmalardan oyunu sildim sinirlenip

• Motion Blur/Ekran bulanıklık ayarını kapattım ve performansta artış oldu. Bir denemenizi tavsiye ederim
  • 9700K ve gtx 1070 de oynadım dün hiç bir fps ani donma olmadı, yarısı yüksek yarısı ultra ayarda bir karışım yaptım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RaymonD7 -- 14 Aralık 2019; 8:36:38 >
  • CPU'su iyi olmasına rağmen ani takılma yaşayanlar BES programını deneyebilir.

• Mehmet Çalışkanyoutube
    Detroit Become Human - (FIX) System cannot find the path specified (FIX)
    https://www.youtube.com/watch?v=ASxks6jDguM&feature=youtu.be

Sistem belirtilen yolu bulamıyor sorununun çözümü burada.

• gogo57 kullanıcısına yanıt
    Şaka gibi bende bugün deneyeceğim, RDR2 öyle değil merak etmeyin.
  • RDR2 düzeldi mi yoksa kötünün iyisi mi?

• ben aşırı müptelası değilim ama kaliteli olduğu zaman kaçırmıyorum. wolf among us , walking dead, tales from borderlands ve life is strange. bu oyunlar gerçekten harikaydı. quantic dreams tarafında ise en sevdiğim fanrenheit ve detroit olabilir.
  • Oyun fazlasıyla işlemci kullanıyor.İlk girişte fazla kullanıyor.Sonradan işlemci sıcaklığı düzeliyor.
    Dedektif kısmında çuvalladım.Oyun en az 3 defa bitirmelik bir oyun.
    2k orta ayarlarda 40-45 fps alıyorum.Bazen 36lara düşüyor.Ryzen 1600 ile oynuyorum.2600 ile denemedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Babangida Babayaro -- 14 Aralık 2019; 12:30:2 >
  • Son update öncesinde bile sorun yaşamıyordum, sisteme göre değişir.
  • Oyunun grafikleri çok iyi olmuş. Adamlar fizik motoru kasmak yerine tüm gücü görselliğe verince böyle olmuş demek ki. İki sene içerisinde gelecek olan oyunları düşünemiyorum bile. Özellikle Ps 5 exclerini.
  • Hiç uyumadan bitirdim şimdi uyandım muazzamdı film gibiydi oyun.

Öte yandan 8400 1070 sistemde yağ gibi akmıyor. Oyun strese test gibi CPU sürekli %100

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • OC sistemi yakar bu oyun
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.